|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אז אתה טמבל אחושילינג
הבלשים עושים מה שבא להם
אם בא להם להביא לך מכות אתה תקבל מכות ולא תוכל לעשות כלום
השוטרים הרגילים עוד סבבה נגיד באים אליך שאתה יושב איפשהו, הם מדברים שתעבור מקום ומדבר איתך יפה והכל
אבל בלשים זה סיפור אחר לגמרי
רובים חארות יש אולי כמה בסדר...במקום לחפש עבריינים הם באים לילדים קטינים
^
קובי מובטל לא שמת לב
גבר אני ואתה באותו גיל( אני עוד שניה בן 16 אגב ), אני מגיל 12 יודע את זה ... שחגגתי יום הולדת 15 השנה הם הרסו הכל האפסים !!! גם לי וגם ליידידה שלי יש כמעט באותם ימים , פשוט באו והרסו הכל על כלום , תלמד משטרה = ערסים בתלבושת .
Siete
דבר ראשון אחי אל תכליל יש גם שוטרים ובלשים נחמדים, אני אישית מכיר זה פשוט הזבל שהם מתעסקים איתו כל יום אתה ספציפית וחברים שלך כניראה ילדים טובים...אבל תחשוב אחרי שאתה רואה חבורות של עבריינים קטנים ערסים ובני מיעוטים , נרקומנים שמקללים שותים מחששים וכו' אתה מפסיק להיות נחמד לאנשים וישר תוקף כבר אין להם כח לסווג באמת תשים את עצמך בנעליהם זה שהוא הגזים עם אני יתלה אותך זה משהו אחד... חשוב לא להכליל בקטע הזה אבל אתה בשונה מרוב החבורות שהם בודקים ילדים טובים (ממה שאני מבין אני לא מכיר אתכם או משהו) יש חבורות שישר יתחילו לאיים לנסות להתנגד וגם להתקיף, וחוץ מזה הוא שוטר הוא אמור לדעת אם אתה מסומם או משהו וישר תשלוף עליו סכין או משהו בסגנון - לא אז הוא שומר מרחק וכזה מתקיף ומאיים כדי שלא תוכל להפתיע אותו.....
בקיצור חוויה לא נעימה אבל לפחות פגשת שניים שעושים תעבודה השחורה...
אויש נווו חשבתי משהו גרועעעע
2 בלילה אנחנו יושבים פתאום מישהו בא לנו מאחורה "ערב טוב לכם" אנחנו שלום שלום שלום !(חשבנו זה מסומם)
פתאום "משטרה" 2 שניות כבר 3 בלשים בילשו אותנו חחחחחחחחחח......לא ! הרסו לנו תערב ! סעמק !