|
|
אני אוהד באר שבע גאה.. תוסיפו גם אותי![]()
בר אני חושב שמגיע לי איזה תפקיד חשוב כפרה (:
בהצלחה לפורום הפועל ב"ש באטרף
נערך לאחרונה על ידי אסף רחמים; 19-06-2008 בשעה 00:07.
חחח גאי
מולי ברוך הבא אחי תשקיע איפה שאני מנהל תאמין לי יהיה טוב![]()
אל תדאג גם בלי השקעה אתה תיהיה כאן אתה משתמש חדש ואני מכיר אותך כבר הרבה זמן ותרצינות שלך ואני בטוח שאתה תשקיע בפורום ויכך לך זמן לעלות אחוזיים בפעילות בפורום אז חן ובר זה בסדר שייהיה איתנו למרות שאין לו ממש פעילות אבל הוא חדש בפורום ואני מכיר אותו אז לא תיהיה בעיה![]()
חחח גאי
חלאס לסטות מהנושא , למי אכפת פה מחיפה
חאלס ! גבר פה זה אגודת הפועל ב"ש ולא חיפה חן אמר בעבר שהוא אוהב את חיפה וגם את ב"ש אבל את ב"ש אז שיהיה לו בכייף שיסתדר הוא אומר שהוא אוהד הפועל ב"A הוא מוזמן ליהיות איתנו זה לא אומר שצריך לא לקבל אותו אלינו לקהילה שפתחנו כאן ע'פ הרושם שדיברנו אני הוא ובר באיסי הוא אחלה בן אדם וחברה לא לכתוב עוד הודעות כמו חיםה בנשמה וכו' וכול קבוצה אחרת כאן זה דיון על הפועל ב"ש אז דיי
חחח גאי
עדיין לא התחילה העונה מקווה להרבה צפיות...
בנתיים כמה עדיכונים
בנוסף לאסי רחמים, זוהר חוגג וחנן פדידה, חתמו היום (חמישי) עוד 2 שחקנים על חוזה לעונה נוספת בהפועל ב"ש.
הקשר אלעד בונפלד (27) שממשיך זו העונה השמינית בקבוצת הבוגרים של המועדון. כמוהו, גם החלוץ לאנרדו סמיוני (34) אשר הצטרף לקבוצה במהלך חודש אוקטובר 2007 חתם על חוזה לעוד עונה בקבוצה תוך שהוא שוהה בביתו שבברזיל, וככל הנראה יהיה לזר השני של הקבוצה בנוסף לג'סטין זולו שחוזה רכישתו הוארך עד ל- 31 לאוגוסט.
נ.ב
גם בתאילנד יש לנו אוהדים
חן תודה אחי על העדכונים.
חחח גאי