בקיצרר אני וחבר שלי הלכנו למימדיון...
הגענו הלכנו למלשות הלבנות הגדולות....
אחרי זה הלכנו לעגולות האלה
פתאום ראינו חבורה של איזה 15 ערסים עם כובעים ושרשראות משהו מפחיד מרביצים לאיזה אחראי שם דוקרים אותו בלב מוציאים לו את המוח ומכניסים לדוב ים!!! אבל מה שהכי הזוי פה זה שהם היו במגלשות עם קפוצ'ונים של BLIND!! קיצר לא משנה... בסוף הם דפקו כולם דוח באותה מגלשה.. מסכן הבאדם... [עוד לא הגעתי לחייזרים חכו]
קיצר אחרי זה הלכנו לאבובים הם עקפו ילדים והרביצו מכות לכל מני אנשים.. זה היה ממש מוזר... פתאום הם ראו אותנו.. איך נבהלנו אז גילינו שהם "שמרו" לנו מקום משום מה... אז היינו אחריהם...
בקיצור בסוף אחרי הכל שמעתי את אחד הערסים הכי מפחידים שם מקבל שיחה וצועק לכולם "בואו כולם יש מכות עמרם ואלירן קיבלו מכות מחייזרים"
אז הלכנו אחריהם לראות חייזרים וראינו בדואים...
הם לא היו חייזרים...
קיצר הם הביאו ל5 בדואים בני 13 כאפות וזה עם כפכף והבדואים פחדו לדבר איתם... קיצר הם באו עליהם מלא והבדואים פחדו ואז שהבדואים הלכו אחד הערסים שם הכבד התחיל לצעוק להם "ימחבליייים יבני זונותתת אמן ישרף לכם הכפרר ישרמוטות" ואיזה מישהי התחילה לצעוק עליו...
דיי היה לי הזוי שאיזה יצורה אחת בת איזה 70 צעקה עליו והוא שתק אחרי שהם הרביצו לכולם שם וגם לחייזרים וזה... נראה לי היא היתה הבוסית שלהם...
בקיצוררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררר בסוף גילתי שאחד מהם עשה קעקוע של אות סינית וכולו התלהב

איזה מוזר זה היה.. במיוחד ששאלתי איזה סיני מה כתוב שם והוא אמר לי "אני הומו"