בהצלחה לכולם
זה לא יהיה קל אבל זה אפשרי.
תשאפו הכי גבוהה ואל תוותרו בחיים.תראו שיש לכם הרבה רצון ואני מקווה שזה יספיק.
בהצלחה לכולם
זה לא יהיה קל אבל זה אפשרי.
תשאפו הכי גבוהה ואל תוותרו בחיים.תראו שיש לכם הרבה רצון ואני מקווה שזה יספיק.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
ואי שתדעו לכם אנשים זה היום הכי חארטה בעולםבמבט לאחור זה באמת כ"כ שטותי מבחינת תוכן שאתם לא מאמינים ביום רגיל בשטח בזמן הטירונות אתם עושים פי 2 נראה לי מבאשר יום סיירות רגיל@_@ועושים בד"כ שבועות שטח.. זה ממש חארטה תנו הכל תפציצו כמה שיותר ותגיעו לעיליתה=]
אני עשיתי יום סיירות שנה שעברה .. :] איך זה עבר כל כך מהר ..
קיצר הצלחה לכולם
slickskter@gmail.com
סליק לאן התגייסת? אני זוכר שעשית משהו בתאריך שלי או משהו דומה..
איפה אתה עכשיו?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
23.7
Bj200@walla.com
299553654
יאללה חברה אני עושה מחר .. תאחלו לי בהצלחה אני ממש מקווה לגרד משם חובלים![]()
תאחל לעצמך הכי גבוהה.אל תהיה חנון!
בהצלחה.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני יהיה שם ב-21 (מחר)
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
אני גם ב23.07.
אני יוצא מב"ש. באיזה שעה יוצא האוטובוס מב"ש ואת מי אפשר לפגוש שם?
אז ככה חברה.. ביטלו לנו את הבר- אור בגלל עומס חום, וחילקו את הקבוצות אקראית פחות או יותר - זה היה גרוע.. חבר שלי נפל על קבוצה של מטורפים וקיבל רק חובלים שבקבוצה אחרת היה מקבל מטכ"ל על המקום.. בכל מקרה אני גם נתקעתי עם קבוצה של סוסים אבל לא פרשתי, איך אני שמח על עצמיוקיבלתי חובלים שאני מרוצה וזאת הייתה השאיפה שלי..
חברה תקשיבו כל מי שעושה יום סיירות ביולי המלצות!!:
1. תביאו שק שינה מהבית, כרית, שמיכה ובגדים נוחים לשינה. - אני לא נרדמתי! כיבוי אורות ב9-10 והעירו אותנו ב20 ל4 ואני פשוט לא ישנתי דקה.. גם הירח המלא המסריח הזה כמו פנס על העין ...
2. תתנו הכל אבל הכל בקטע של האלונקות - זה הכי קובע .. הספרינטים גם אבל האלונקות יותר.. אל תחשבו על לחסוך כוח באלונקות כי כל אלונקה זה חשוב ואחרי זה כמעט לא עושים כלום - חופרים בור מסריח שלא משנה על כלום (או שכן..?), ולסחוב שקים בהליכה.. זה גם לא כזה ביג דיל.
3. תביאו איזה בננה למרות שהאוכל שם סביר ביותר, ציפיתי ליותר.. אבל בכל מקרה בננה תעזור לכם.. וכמה חטיפי אנרג'י ..
בהצלחה חברססססס
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 21-07-2008 בשעה 16:01.
אחי אתה לא רציני..
קודם כל מזל טוב
דבר שני..מה להביא עכשיו אוהלים שקי שינה כריות מצעים..מה מחלקים שם?
מביאים שם שק שינה לישון?
Jacoby, יש לך מזל שאי אפשר לתת באן על זיוני שכל... הבור לא קובע כלום? רגע אתה עשית את היום סיירות או העברת אותו? כבר 30 שנה במטכ"ל אתה לא?
ישי התותח
לא שמתי לב למה שכתבת על הבורות..
ממה שאני יודע מטכל מחשיבים לזה חשיבות רבה
לא יודע אני אומר לפי מה שראיתי שם.. יכול להיות שאני טועה באמת אם אתם כל כך בטוחים בעצמכם .. סורי .. אבל לפי מה שראיתי האלונקה קבעה הכי הרבה.. נתנו לנו לחפור את הבור רק 5 דקות! אף אחד לא הספיק לעשות משהו ועל כולם הוא "כעס".. וזהו המשכנו מפה.. כנראה שכל קבוצה זה אחרת לא יודע מה להגיד לכם ..
לAnthRax .. מחלקים שקי שינה.. אבל אני ועוד הרבה שם פשוט לא נרדמנו.. אני לא יודע כולם שם מזיעים ומסריח ופשוט לא הצלחנו.. אולי אתה תצליח אבל אני ממליץ לך להביא כרית קטנה, אני השתמשתי במגבת (במקום כרית) וזה לא הכי עזר לי כמו שאתה יודע... מזרון אני לא יודע אם חייב אבל ראיתי שם ילדים שהביאו מזרון ושק שינה משלהם (וכמובן כרית) וב10 הם נרדמו כמו גדולים..
ד"א.. אני בקשר לבורות אני עוד לא סגור על עצמי אם רשמתי ש"זה לא כזה משנה" כי זה לא משפיע בסופו של דבר - מה שלא נראה לי, או שרשמתי שזה לא ממש קשה.. אני לא ישנתי בלילה ואני אחרי יום סיירות אל תתפסו אותי במילים![]()
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 21-07-2008 בשעה 16:06.
אנשים גם נרדמים בגלל העייפות של הנסיעות (יכול להיות שהגיעו מרחוק) אני לא חושב שיש לזה קשר לכך שהם הביאו את השק שינה שלהם מהבית.... שק השינה מהבית והשק שינה שלהם הוא אותו דבר(לפחות ככה אני חושב, תתקנו אותי אם אני טועה). לכן גם אני חושב שכדאי להביא כרית אבל בנוגע לשק"ש אני לא חושב שזה משפיע על השינה.