טל, שמעת פעם על "שליחות קטלנית"? שמעת על "המסור"? בערך אותו רעיון. הראשון גאוני, השני חביב, השלישי מתחיל להימאס. ואנשים לא מבינים אז הם מוציאים עוד.
טל, שמעת פעם על "שליחות קטלנית"? שמעת על "המסור"? בערך אותו רעיון. הראשון גאוני, השני חביב, השלישי מתחיל להימאס. ואנשים לא מבינים אז הם מוציאים עוד.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
כל הארי פוטר ראיתי אך ורק בקולנוע![]()
תודה אחי אני מתת על הארי פוטר!!!
אני מסביר וחוזר, החמישי היה מעפן כי הבמאי מ-ט-ו-מ-ט-ם!!! מאז שכריס קולומבוס הלך, הכל רק התדרדר, מהשלישי לא ראיתי הרבה טוב מהסרטים. זה למה אני מסביר כל פעם לאנשים שהספרים הרבה יותר טובים.
אם אתה אומר שהראושנים היו גרועים אתה שקרן, כי כריס קולומבוס אמנם המשיט כמה פרטים מהעלילה, אבל לא דברים שבאמת יכולים להיות משמעותיים, כמו למשל העובדה שקווירל טוב עם טרולים, זה לא משמעותי. זה שהוא הצליח להכניס טרול לא אומר כלום. או בסרט השני טום רידל דיבר עם ארמאנדו ריפט (מנהל בית הספר הישן), והורידו את זה. כי זה פחות משמעותי מדברים אחרים!
מה שדיוויד ייטס עשה זה פשוט שטויות, כי הוא הוריד רק את מה שמשמעותי, והשאיר את הקטעים המשעשעים במידה מסויימת...
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 10-07-2008 בשעה 01:26.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
מה אכפת לי כל מה שקשור להארי פוטר אני אוהב ומתלהב ממנו כך שאני מצפה בכליון רוח לסרט ה-6
נראה לי אני ממש דפוק.. אני נהניתי מכל הטרילוגיה שיצאה עד כה להארי פוטר.. אולי טיפה פחות יפה מהראשונים, אבל וואלה אחד אחד יצאתי עם חיוך, חיכיתי לסרט הבא.
ולטובתי, אם לא קראתי את הספר אני יכול לשמוח שבעצם אני לא אתאכזב מאי תאימות בין הספר לסרט.
בגדול, שיהיה מגניב..1-5 היה סבבה לגמרי, לא מוצא ירידה משמעותית, משהו זוועתי (טיפה הקצנתם), ונראה מה יהיה ב6.
אמה ווטסון, חלום
פאק איך הם גדלו.. אני זוכר את הארי בסרט הראשון, צוציק D:
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 11-07-2008 בשעה 04:35.