חפש גל =]
|
|
גל - נוטה למצבי רוח משתנים, העולים ויורדים, כמו גל בים. ייתכנו נישואים בגיל מאוחר יחסית. כשרוני/ת, מוכשר/ת, ואוהב/ת חופש ומרחבים. תיתכן אהבת ה"קשקשת".. מתלבט/ת יותר מדי בגח הקשור לבן/ת זוג ועליו/ה להחליט, כי זה רק יגרום לו/ה לא להתיקע, ולהינשא מהר.
אביב - שם מעניין, כי מצד אחד זה אדם מקורי ושונה, שאינו הולך בתלם, ומצד שני הוא אוהב קביעות, יציבות ודברים ידועים מראש. כנראה שסדר, ניקיון ויציבות יהיו בראש מעייניו, לעומת נושאים בהם לא יהיה אכפת לו. הוא יסמוך על המזל ועל המקריות, ויצליח למרות זאת. נאה, נחמד ותמיד מתחיל שוב מהתחלה, במקה של אי הצלחה. מתמיד ונחוש למרות כשלונותיו, וייתכן שכלל אינו חווה אותם ככשלונות, אלא כהתמודדות שעליו לצבור.
==
תגידו אם זה נכון לגביכם!
תהנו D:
מור...
ואין חזי כי זה יחזקאל
מה אומר השם: אורן ?
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
בר - יציב, מעשי, אחראי, מתמיד ורציני. בעל אינטליגנציה יוצאת דופן. צריך ללמוד להתחבר רגשית עם אנשים סביבו, מאחר שעולמו הרגשי מעט סגור או חנוק. בעל יכולת גדולה ליצור שינויים שפע והזדמנויות רבות. =]
מור - נטיותיו/ה הרוחניות מאוד מפותתחות. ייתכן ש"מרחפ/ת", או שאינו/ה מתאמצ/ת בזמן הווה. חולמני/ת, ומגלה עניין רב במיסטיקה\ בתחום הרוח ובקבלה. מאוד אינטלקטואל/ית, חכמ/ה ומסוגל/ת לבחון באופן שכלי עניינים רבים. שואפ/ת ללמוד ולהתפתח בידע ובידע גבוה. יש בה/ו סקרנות, תזוזתיות רבה, עניין רב וחובבני בכל תחומי החיים, כושר ביטוי בעל פה ובכתב, ולהטוטנות במילים. בן/בת הזוג המומלץ עבורו/ה יהיה מפותח מהבחינה השכלית וגם מהבחינה הרגשית. זה זיווג מעולה עבורה, ויכול להחזיר מעמד הרבה זמן.
אורן - אחפש לך באינטרנט, אין בספר. עריכה: הנה בערך מה השם שלך אומר: [ שתבין, השם אורן מיוצג ע"י הספרה 5, לכן זה לא מדוייק ].
השמות המזוהים עם המספר חמש קשורים למרקורי ולמזלות תאומים ובתולה.
למספרי חמש כושר ביטוי גבוה ואינטליגנציה מפותחת. יש להם את הכישרון לעסוק במספר דברים בעת ובעונה אחת. הם משתעממים מהר ורוצים כל הזמן להתקדם אל הדבר הבא. כושר הביטוי המפותח והאינטליגנציה הגבוהה יכוונו לעיסוק במכירות, פירסום או הוראה.
מספרי חמש אוהבים חברת צעירים, וינסו ללמד אותם ללכת בדרכם.
הם יהנו מזוגיות פורה, אך לעתים יטו להשתעמם במערכות יחסים ויבקשו להתקדם ליחסים חדשים - כאשר ההקשבה בצד השני תפחת. לכן, כדי לשמור על מערכת היחסים יש לשמור על טמפרטורה גבוהה.
חזי, הנה על השם יחזקאל - מבנהו הפיזי והנפשי חזק ויציב. בעל אינטואיציה גבוהה ביותר וחוש לידיעת העתיד. יכול לתת עצות לפי הרגשתו, שקולעת למטרה. הבעייה הקטנה היא, שהוא לא מאמין מספיק ביכולתיו לעזור לאחרים. מהבחינה הזוגית קיימת בעיה רצינית, ולו בגלל האות ח' הסגורה, וניקוד החטף-סגול. מצד אחד הוא באמת רגיש לזולת, ליבו מלא אהבה, והוא לא רק אוהב לעזור.
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 06-07-2008 בשעה 14:33.
מה המשמעות של השם שלי [צליל] ?![]()
צליל, גם בערך.
אישה רוחנית, השואפת לאיזון ולהרמוניה, חווה התלבטות יתר וקשיים בהחלטות, אך גם קלילות, רצינות, מרץ, אומץ והתלהבות.
שיראל
שיראל - אין בספר, שם דיי מיוחד אני חייב לציין חח.
אני אחפש לך באינטרנט ואני אערוך כאן בקרוב אם אני אמצא.
עוד?