חחח מכירים את זה שמישהו מדברים איתכם על משהו שאתם לא רוצים לשמוע,
וכל השיחה אתם אומרים לו "כן, אה?" ואחרי איזה 20 כאלה אתם קולטים את עצמכם,
אז אתם מתחילים לגוון עם "וואלה...?", כדי שהוא לא ישים לב?
חחחח
חחח מכירים את זה שמישהו מדברים איתכם על משהו שאתם לא רוצים לשמוע,
וכל השיחה אתם אומרים לו "כן, אה?" ואחרי איזה 20 כאלה אתם קולטים את עצמכם,
אז אתם מתחילים לגוון עם "וואלה...?", כדי שהוא לא ישים לב?
חחחח
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
|
|
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב פתאום רואים שלט נגיד "עד כמה אתה מלוכלך?" כלי שום מוצר כלי כלום? כאילו מה, המשך יבוא?
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
מכירים ת'קטע הזה שיש טלפון אז אתם דופקים ריצה של החיים ונתקעים עם הזרת בשפיץ של השולחן או של הקיר?
מכירים ת'קטע שאתם רואים טלויזיה ואתם עם השלט ביד ואז אתים קמים לעשות משהו בד"כ למחשב,לשירותים,למקרר,למטבח ואתם מביאים את השלט אתכם ואז אתם באים לסלון ומתים להעביר ערוץ ומחפשים את השלט בטירוף ואז אתם מרוב ייאוש הולכים למטבח/מחשב/שירותים/מקרר ומוצאים את זה שם
??
לי קרה את זה מלא פעמים השלט קפא לי במקרר ובכיור מצאתי את השלט :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מכירים את זה שאתם ישנים ואז בא אליכם היתוש הכי בן זונה שיש ומזמזם לכם באוזן ואתם חושבים "יאללה יא בן זונה תעקו ותעזוב אותי בשקט!"
מכירים את זה שכשאתם מטטים את החדר ואתם באים לאסוף עם יאה? איזה מעצבן זה שנשאר פס כזה קטן של לכלוך..
מכירים את זה שאתם באים לדבר עם מישהו על משהו,
ואז הוא מתחיל לדבר על משהו אחר,
וכשהוא מסיים אתם כבר שוכחים מה רציתם?
ולא נזכרים אחר כך... איזה באסה זה![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אף פעם לא קרה לי את הקטע עם השלט...אני פשוט עוזב אותו שם :X
מכירים תקטע הזה שמתחילה שנה חדשה ואתם מבטיחים לעמכם "השנה אני הולך להשקיע ולעשות שיעורים ! "
אחר כך אחרי חודשיים אתם מוצאים את עצמכם לא עושים שיעורים ולא משקיעים ? XDD
חחחחח כה מכיר את זה סנופקין
מכירים את השקט הזה שלפעמים שורר בכיתה בדרך כלל במבחנים או בעבודות ווף כל סוף אתם מתרכזים לשנייה בדיוק ואז קם איזה ילד טומטם וצועק איזה שקט ניהיה פה ואז כולם צוחקים אבל מתבאסים שאין יותר שקט??
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מכירים את הקטע שאתם מצביעים בכיתה חצי שעה ואת שסוף סוף המורה פונה אליכם אתם שוכחים מה רציתם להגיד
נערך לאחרונה על ידי WANTTOMATCH2008; 10-07-2008 בשעה 17:57.
מכירים את הקטע שאתם קמים בלילה להשתין ומשתינים מחוץ לאסלה בגלל שאתם עיפים ולא רואים כלום
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום רואים חבר או סתם מישהו מהכיתה ואתם כזה צועקים לו ומרימים יד שיסתכל עליכם והוא אפילו לא שם לב אליכם/מתעלם בכוונה ממכם ואז אתם נשארים תקועים עם הד ואתם לא יודעים מה לעזאזל עושים איתה אז מגרדים איתה בראש,מעבירים יד על המצח למחות את הזיעה XD
יחיאל סתם ספאם :/
מכירים את הקטע הזה שאתם בפורום אטרף והגבתם בפורומים הקבועים שלכם ומשעמם לכם ואין מה לעשות אז אתם הולכים לפורומים באטרף שאין לכם מושג מהחיים שלכם באים,מצטטים תוגבה של מישהושחוזרת על עצמה וכותבים "אשכרה","גם אני חושב ככה" "צודק אחי" ודברים כאלה?