אל תבחר בהתקנה מהירה תעשה מותאם אישית ותבחר רק ב SP3...
אל תבחר בהתקנה מהירה תעשה מותאם אישית ותבחר רק ב SP3...
בברכה,
D-j-d.
|
|
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה עדכון..
בברכה,
D-j-d.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דיי SUIX פרטמת את המחשב כל כך הרבה פעמים וכל פעם בעיה אחרת.. למה אתה לא מקשיב לי ומוריד גרסא נורמלית של וינדוס אני משתגע
פרמטתי תמחשב כולה פעם אחת אתמול..
מאיפה הבאתה שזה היה כמה פעמים?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בכל הודעה שלך אתה כותב פירטמתי תמחשב וזה לא עובד וזה לא עובד וזה לא עובד :\
חוץ מזה העובדה שאין לך וינדוסאינטולר ושאתהלא יכול לעדכן רק מוכיח שהורדת וינדוס דפוק.. למה להתקין וינדוס בעיברית בכלל אני לא מבין כל הגרסאות המתורגמות רק עושות בעיות מתקינים באנגלית ומקסימום שמים MUI
לא הורדתי הביאו לי אותו על דיסק.
קיצר הורדתי את העדכון אלב זה נותן לי שוב את השגיאה של הג'יבריש
http://www.siz.co.il/my.php?file=a33nedziyjy1.jpg
פותח האשכול תקשיב השגיאה הזאת בעצם אומרת לך שחלק מהקבצים שנמצאים בתקיית i386 פגומים גם הקובץ update אז ככה:
1.אין טעם לעשות ריפיייר לווינדוס כי זה ישאר לך אותו דבר מין הסתם הקבצים שהתקנת מהדיסק שיש לך פגומים.
2.במצב הזה לא מדברים על שיחזור מערכת.
3.פירסמו פה היום windows xp sp3 חדש תוריד תיצרוב ותפרמט.
קח ההורדה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=363262
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
אף אחד לא היה אפילו בכיוון הנכון..
השגיאה כל כך פשוטה, הservice של NOD32 לא יכל לעלות בגלל שאין לך מספיק הרשאות.
מה שאומר שהמשתמש שלך לא נמצא בקבוצת ADMINISTRATORS מקומיים ובגלל זה כל הסיפור.
בעיקרון,
אני לא יכול להסביר לך בכתיבה איך לעשות לוגין בתור ADMIN מקומי ולתת למשתמש שלך את ההרשאה
אבל..
תנסה אולי הדבר הבא יעזור:
תפתח את ההתחל->הפעלה-> ותרשום
runas /user:%hostname%\administrator %windir%\system32\compmgmt.msc
ואז בהנחה והמשתמש ADMINISTRATOR המקומי אצלך הוא ללא סיסמא אתה לוחץ אנטר בחלון CMD שנפתח לך ומקווה שיפתח לך החלון של ניהול המחשב.
בצד ימין יהיו לך קבוצות ומשתמשים תיכנס לזה ותיכנס בפנים לקבוצות.
תעשה דאבל קליק על הקבוצה שנקראת ADMINISTRATORS ולך למעלה ללשונית חברים ותלחץ למטה על הוספה ותבחר את המשתמש שלך.
אם יש לך מקום לרשום משהו תרשום %username%
וזהו תתנתק מהמשתמש ותחזור בחזרה.
בהצלחה.
תחפש גם בגוגל מדריכים ל "הוספת משתמש מקומי לקבוצת מנהלים מקומיים"