נכתב במקור על ידי NHFTKXUK שלושת הסרטים שאמרתי לך 28 נק' 21 על פלייפלי וגלדיאטור על ראפיד תודה שלח את ואם יש לך תרגום אז שלח לי גם אני שולח לך עכשיו נק' כי אני לא פעיל בשבת קיבלת אחי!!!!
[400MB][HDRIP] Superbad (2007) Unrated ADz 10 נק' כמו שרשום . ועם האיכות או הסרט לא טוב אתה מחזיר נק' ?
נכתב במקור על ידי SagiStyLe [400MB][HDRIP] Superbad (2007) Unrated ADz 10 נק' כמו שרשום . ועם האיכות או הסרט לא טוב אתה מחזיר נק' ? אחי לא שלחת נק' וזה 15 נק' לא 10 ואני ישלח לך תמונות איכות אם אתה רוצה ואתה תחליט ותראה שזה באמת איכות HD ברגע שאני מקבל נק' אני שולח את הסרט!!!
נכתב במקור על ידי <HEN> אחי לא שלחת נק' וזה 15 נק' לא 10 ואני ישלח לך תמונות איכות אם אתה רוצה ואתה תחליט ותראה שזה באמת איכות HD ברגע שאני מקבל נק' אני שולח את הסרט!!! קיבלת 15 נק' . שלח ת'סרט
נערך לאחרונה על ידי BezLekk; 12-07-2008 בשעה 23:32.
נכתב במקור על ידי SagiStyLe קיבלת 15 נק' . שלח ת'סרט קיבלת תמונות איכות + הסרט תהנה אחי!! עוד מישהו???
נכתב במקור על ידי <HEN> קיבלת תמונות איכות + הסרט תהנה אחי!! עוד מישהו??? כמה אתה רוצה על האתר ?
נכתב במקור על ידי SagiStyLe כמה אתה רוצה על האתר ? אמרתי לך בפרטי אחי אני לבינתיים לא מוכר ומתי שאני ימכור הסכום יהיה לפי הביקוש!!!
חוקי הפורום