תהנה בצבא גבר 3>
תהנה בצבא גבר 3>
|
|
איזה באסה לך 3 שבועות
ונראה לי זה באמת באסה לסיים תיכון
אבל יש לי שנתיים חפיף
שמח שנהנית לפחות..
בהצלחה בצבא![]()
תגיד קוראים לך במקרה עומרי??
גם לנו הייתה מסיבת סיום לפני חודש בערך וזה אחד הדברים הכייפים שהיה לי בחיים קודם כל אתה יוצא מהתיכון בידיעה שאתה יוצא לחיים חדשים ופה אתה תופס תפנית בחיים שלך ועושה משהו עם עצמך שזה כבר מעודד אתה לא עוזב את התיכון כדי סתם להתבזבז כל התקופה הזאת של הפרידה וסיום הלימודים זה מבאס נכון אבל אתה צריך לקבל את כמובן מאליו אתה לא יכול להיות תקוע בתיכון כל החיים שלך אתה יוצא לדרך חדשה וזה חיים די שונים החיים אחרי הלימודים זה לא כמו כל חופש הגדול ההרגשה היא הרבה יותר מעודדת ..בקיצור אחי אני מאחל לך בהצלחה ואל תתבאס יותר מדי קח את התיכון בתור דבר שנתן לך רק דברים טובים תלמד את הדברים הטובים האלה טוב מאוד כי יש מה ללמוד ...
בהצלחה...כשסיימתי את התיכון זה נראה חלום...סוף סוף אין מבחנים...אבל אחר כך שהתגייסתי הבנתי שעדיף לחזור לבית הספר...כל החברים...הצחוקים...דברים שקשה לעשות בצבא...לפחות בחודשים הראשונים...אחר כך אתה עושה חיים בצבא...תלוי לאן הולכים בצבא...אם אתה רוצה קרבי...אז דווקא שריון? דופקים הכי הרבה את השריונרים והתותחנים.
בהצלחה בצבא אחי
VAMOS HAIFA
כל היום מסטול ורק חושב על מה לשיר לך חיפה,
יושב ומעשן ואז מבין שאין לי כלום בלי חיפה,
אהא עלה עלה עלה עלה עלה עלה עלה עלה חיפההה
בהצלחה בהמשך אחי ..
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
לי מחר
מוצאי שבת
כה ת'אמת זה מבאס לסיים
אתה נפרד מרוב החברים לכיתה וזה באסה רצח
:-(
אני לא בבית הספר יום אחד ואני משתגע ומשתעמם ורוצה להיות עם כולם..
אני איתך ב100%
ועוד הכי מעצבן זה למצוא את הבגדים למסיבה
בהצלחה בצבא!!
לחופש יש תאריך:
23.10.15