דפקתי בושם ונתתי אותו לאמא שלי ליומולדת.. והיא עלתה עלי כי הוא הגיע בלי קופסא ופתק החלפה והכל XD
דפקתי בושם ונתתי אותו לאמא שלי ליומולדת.. והיא עלתה עלי כי הוא הגיע בלי קופסא ופתק החלפה והכל XD
|
|
הייתי בדיוטי פרי בפריז, והחזקתי ביד בקבוק שיבס לסבא שלי, עכשיו החנות ענקית ומתפצלת למלא חנויות, קיצר אני הולך עם הקופסא של הבקבוק ביד ומטייל, בלי לשים לב אני רואה שמזמן יצאתי מהחנות עם הבקבוק ביד, נלחצתי קצת והמשכתי ללכת בלי להסתכל אחורה חח, תאכלס עשיתי את זה כי הייתי לחוץ ולא התכוונתי לעשות את זה, אבל המשכתי ללכת.. בסוף "הרווחתי" בקבוק שיבס לסבא שלי![]()
אממ..
בשנה שעברה..חח הייתי אצל חבר,
כאילו ראינו סרט..
אז כזה,הוא טמבל,והוא שמנמן..
אז כזה התחלנו להתאבק כזה..
אז הרמתי אותו,והפלתי את שנינו על המיטה..
חחח המיטה נשברה מבפנים..
והוא כזה התחיל לצעוק עלי,בשקט,כי ההורים שלו ישנו XD
קראתי לילדה מהכיתה שלי בכיתה א' ככה "בן זונה" ולא ידעתי מה זה אומר אז חח
היא אמרה למורה ואז לא זוכר מה קרה
יצאתי עם הבת של המורה בכיתה ח'...
ויום אחד שבאתי אליה הביתה אכלתי תפדיחה של החיים.
:X
ואז הייתי מבריז למורה הזאת שבוע מהשיעורים בגלל הבושה חח
עד שהיא באה אליי ואמרה שהיא יודעת שאני מבריז אבל היא לא תתן לי עונש כי היא הבינה אותי חח
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 14-07-2008 בשעה 01:35.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
הייתי בכיתה ה' אז יום אחד בחורף הייתי צמא אז נכנסתי למכולת (היה שם מצלמות) שמתי שוקו בכיס של המעיל הפנימי ויצאתי :ס
ופעם היה איזה פוגים כאלו וגנבתי חפיסה אחת
נערך לאחרונה על ידי ודים; 14-07-2008 בשעה 03:26.
בכיתה ד' בגניבה הראשונה שלי(ה"רשמית")אני וחבר שלי,זה שלימד אותי "איך", רצינו(הוא רצה...)לגנוב גלידות מהמוכר פלאפל שאז כולם היו באים אליו-דוכן קומבינה D:,אז קיצור הוא אמר לי שמתי שהוא יגיד לי ניקח גלידה מהקופסא נסתיר אותה מאחורי הגב ונילך מהר..
אז סתם עמדנו שם משחקים אותה בוחרים גלידה,הוא היה עסוק עם לקוחה ואז חבר שלי אמר מהר קח גלידה ונילך,אז לקחנו כל אחד גלידה והלכנו לכיוון היציאה הקרובה,היא 20 מטר בערך מהדוכן והיא מולו..אני והוא מתרגשים אש ואני בכלל כי זאת הגניבה הראשונה שלי..אבל פתאום(!) הוא אומר לנו הלווו שניכם,אנחנו מסתכללים ורואים אותובא לכיוון שלנו ואז הלכנו מהר יותר והוא צועק ילדיםם אז נעצרנו ואני כולי בלחץ ושואל את חבר שלי:"מה לעשות????מה לעשות??" חחחחחחחחחחחחחחח אז המוכר היה איזה 10 מטר מאיתנו והחזקנו את הגלידות ביד.
שנינו מסתכלים אחד על השני ופתאום הבן זונה שם לי את הגלידה ביד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואומר לי קח את זה קח את זה..ואני כזה מה אתה עושה יבן זונה לא הבנתי מה קורה ובדיוק המוכר בא ואני עדיין בהלם כזה ולא יודע מה לעשות וחבר שלי מסתכל עליי ומת לצחוק ואז המוכר בא ואמר לנו:עוד פעם אחת אתם עושים את זה אני שובר לכם ת'פנים.." ואני כזה לאאא זה הוא הביא לי חחחחחחחחחחח אחרי שהוא לקח את הגלידות שנינו התפוצצנו מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי LeBron; 14-07-2008 בשעה 14:05.
כיתה א' התחלתי לרקוד מקרנה באמצע השיעור :|
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
פעם בכיתה ד, שמתי עיפרון בצורה שהוא עומד עם השפיץ למעלה ובדיוק איזה ילד בא והתיישב.
לא זוכר מה קרה שם אבל היה בלאגן.
לפני שנה ככה, אני וחבר לקחנו את המיטה שלו ושרפנו אותה בשטח בית ספר
דחפתי ידידה טובה שלי לבריכה, הדפוקה לא נפלה טוב ונפלה על האספלט וכל הרגל שלה דיממה, חחח אמרנו לה שזה איזה מישהו התנגש בה
I stole cockies from above the fridge and blamed the cockie monster
נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 14-07-2008 בשעה 15:04.