אין שום היגיון בזה , ממש שקר גרוע, לא יכול להיות שספר תיהיה במקום ה 5 .
אין שום היגיון בזה , ממש שקר גרוע, לא יכול להיות שספר תיהיה במקום ה 5 .
|
|
אין מצב שהליגה הארגנטנאית במקום הראשון..
אתם יוטדעיםם חלמה זה ככה?? כי הליגות של דרום אמקיה כמו ארגנטינה צילה ברזיל באמצע עונה אז הן צורבות נקודות והליגות האירופיות עדיין לא התחילו את העונה ומן הסתם שהן יצחילו תעונה הן יתפסו תמקום הראשון!!!!!!!!!!11
קרא חוקי חתימות
נו הבנו, חרטה חרטה... מה אתם עכשיו מבלבלים בשכל.. חח..
קיצר:
אנגליה
ספרד
גרמניה
איטליה
זה ה4 הדומננטיות של אירופה, כמובן שהאנגלית ראשונה, לא סתם מ2005 יש לנו נציגה אנגלית
באליפות אירופה בכל פעם.. ועוד בשנתיים האחרונות יש לנו 3 בחצי הגמר.. כרגע כפי שזה נראה
אנגליה בורחת לשאר הליגות, אבל כמובן שזה כדורגל והכול פתוח.
במקום מקסיקו או צי'לה אפשר לשים את הליגה הישראלית לא ?!
הדרך משחק של קבוצות אנגליות במשחקים גדולים הכי מכוערת שיש לטעמי .. שהם הגיעו לגמר זה עבד רק פעם אחת(שנה שעברה ואז 2 הגיעו ) וגם שליברפול לקחה ב2004 בכלל לא הגיעה לה למרות שלא אכפת לי כי זה היה גמר מדהים ורציתי שהיא תנצח .
בקשר לליגות רק שנה שעברה באמת היה שם ליגה יפה לדעתי ,בשלוש שנים האחרונות אני אישית לא אהבתי אותה ממש.
מה שכן זה לא צירוף מקרים ורואים את זה , הקשרים האחורים של צלסי ומנצסטר (שלא נדבר על ליברפול שמגיעה תמיד ) השחקנים המנוסים שם סוחבים אותם תמיד אחרי הרבע גמר צלסי כבר איזה 3-4 שנים ברציפות .
זאת הדרך משחק הכי מכוערת שיש לטעמי ואני לא אוהב את זה אין מה לעשות .. אני אוהב לראותאת הכדורגל של ריאל וברסה (כדורגל פתוח וטוב אפילו ברצלונה באולדטרפורד התקיפה התקיפה אבל לא היה לה כלים לשים ).
בגלל זה אני פחות אוהב את הליגה האנגלית ....... עכשיו סקולארי בצלסי מענין (צלסי משעממת כל השנים האחרונות כולל עונות האליפות ) .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 17-07-2008 בשעה 08:23.
Siete
פחח צריך להיות הפוך תאמין לי
עלובה?בן אדם אתה מבין בכדורגל?
בגלל שספורט 5 משדרים כל שניה את הליגה הספרדית ומדברים רק על רעל וברצה,לא אומר שהליגה הזאת יותר טובה.
תן לי סיבה אחת שהליגה איטלקית העלובה?ועכשיו בכלל,העונה הקרובה,הליגה האיטלקית תיהיה הכי טובה,ראיתה איזה שחקנים הגיעו?פלאמיני,רייסה,רונאלדיניו ועוד שחקנים מעולים,אתה יודע יודע איזה דרבי מילאנזי ענק?
רונאלדיניו,קאקא,פירלו,פאטו,רונאלדו,גאטוסו,ס יידרוף,איברהימוביץ',מנסיני,ויירה,פיגו,בלוטי ,אמבורסיני,יאנקולבסקי,קאמביסו,כל הגודלים,על המגרש!!!! אלוהים איזה דרבי!!!
אם ברצלונה מנצחת את אינטר,רומא,יובנטוס,או מילאן,מה שאתה רוצה,אותו הדבר רעל.
א. זאת הדעה שלך, ושלי אחרת, גם אם תעלה ותירד לא תשנה את הדעה שלי.
ב. למה חסר שחקנים מוכשרים בספרד שאתה מביא לי את הזבל של איטליה?
לידיעתך - ספרד אלופת אירופה ידידי. השחקנים שיש בברצלונה ובריאל כמו
סניידר, ואן ניסטלרוי חיסלו את האיטלקים 3-0 עם זכור לך. זה שאתה מביא
לי שמות פה, למה חסר להביא לך שמות בספרד? תעשה לי טובה.. אני רב
פה עם ילד בן 3, מביא לי שמות של שחקנים נו?.. באמת..
ג. אני אוהד בכלל מנצ'סטר למה אתה חושב שאכפת לי מברצלונה וריאל, לטעמי
הליגה הספרדית והגרמנית הרבה יותר אטרקטיביות, ומעניינות מאשר איטליה, לטעמך זאת הליגה הטובה בתבל - שיהיה לך בכיף, מה אתה רוצה ממני..
DESIRE צודק כל אחד והדעות שלו ..
תשמע לפחות אנחנו אומרים דברים הגיונים שעוד אנשים חושבים ..
הליגה האיטלקית לטעמי משעממת מאוד וסבלתי לראות כל משחק של מילאן העונה (כן סבלתי ) .
רונלדיניו הולך להרים את הליגה הזאת כמובן , אבל הוא הגיע רק השנה שנה הבאה נדבר .
Siete
ספרד - אלופת אירופה - יורו
איטליה - אלופת העולם - מונדיאל
: ]