תהנה.
|
|
תהנה אל תישקח לעלות על הסילבר סטאר בכניסה ליורופארק![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחחחחחחח
ב3 אני בשדה. ביי אנשים.
אוףףףףףףףףהאקטיביטי שלי יירד לאיזה 50
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
תהנה אחי,הייתי שם,כדי לך ללכת לאירופה פארק,זה הפארק הכי גדול באירופה,יש שם הכל,הרכבת הרים שמה מפחידה ביותרררר
אני חזרתי מגרמניה לפני חודש ממש נחמד שם אבל הם מעפנים רצח לא סחבקים כמו הישראלים הם סנוביים ברמות
בדיזלדורף יש את ההכי סחבקים וגם הם אשכנזים [סליחה חברה..]
קרא חוקי חתימות
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 23-07-2008 בשעה 18:52.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
L&D תאמין לי הוא לא יסבול שם,מניסיון אני אומר.