|
|
אבא שלי פעם תפס אותי רואה סרטוזה היה לפני שנתיים ככה אין הייתי כולי אדום חחחחחחח
יש סרטים בהוט
אם אני מוצא יפה אז אני רואה
ולמשל יש את הסרט אמריקן פאי 5 המרוץ במייל בעירום משהו כזה אז
אחותי לא אכפת לה שאני רואה וזאת היא שהראתה לי את הסרט מלחתחילה
ולא לא תפסו אותי
< מרגיש אש מגיל חמש >
אבא שלי שלח לי פעם 2 סרטים במייל.איזה פעם אחת שהוא רצה לבדוק אימיילים הוא ראה את זה.. חח היה לו מבט תמים כזה "מה זה?". אחר כך הוא נכנס לזה ושנינו ראינו.. חחחח
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 23-07-2008 בשעה 17:24.
1)חחח כשהייתי ביסודי לא ידעתי שצריך למחוק הסטוריה אז אמא שלי חיפשה משהו ב-ס ומצאה סקס :]
2)גם כשהייתי ביסדוי ראיתי סרטון אנימציה של בחורות מאוננות אז כל פעם אבא שלי עבר ליד המחשב אז עשיתי מזער ככה איזה 10 פעמים עד שהוא הלך לחדר וחשבתי שהוא הלך לישון או משהו ואז הוא יצא ותפס אותי על חם XD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אמא שלי ... אני כרגיל מתבונן בצילום אמנותי בעירום (פורנו )ושכחתי לנעול תדלת...
אבל לא כזה נורא - לא הורדתי תמנסיים עד למעטה - ולהכניס את שמוליק למכנס לא לוקח הרבה זמן...
בינתיים לא
כשהייתי בכיתה ד' ראיתי ערוץ הילדים בחדר של אמא שלי ופעם אחרי אחד עשרה היה מתחיל סרטים כאלו אם סצנות סקס אז נירדמתי ואמא שלי ראתה שראיתי את זה
ובבוקר היא אמרה לי משהו כמו מה זה הערוצים שאתה מסתכל אמרתי לה ערוץ הילדים היא לא האמינה![]()
למה לתפוס אני לא מתחבא לפעמים שאני אצל אבא שלי ומשעמם אנחנו מזמינים פיצה ובירה ורואים איזה סרט (חחח גם לפעמים מחלפים דיסקים)
אותי לא .![]()
חחחח לא אני תמיד עושה את זה שההורים שלי לא בבית![]()