|
|
אחי זה דוד שלך,זה משפחה...
לדעתי תבקש ממנו עצות איך הוא משיג כל כך הרבה בנות,זה הכי טוב שאתה יכול לעשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגיד לבן דוד שלך ככה:
או שאתה נפרד ממנה יפה, או שאני מספר לה.
היה לי בדיוק את אותו מקרה
לא משנה כמה אתה רוצה תסמוך אליי על תתערב לא משנה מה על תתערב דיברתה איתו הוא אמר לך לא
אז זהו על תתערב יותר
במקרה שלי אני לא הקשבתי לחבר שלי שאמר לי על תתערב ואז היה פצצות הכו שרמוטה ולאחר שבועיים הם חזרו ועכשיו הוא לא מדבר איתי והוא אוסר עלייה גם לדבר איתי
בנות זה עם מוזר הם אוהבות מניאקים ברגע שתגיד לה את זה היא תבכה תפגע לא תדבר איתו שבועיים-חודש הוא יבקש סליחה ואופ הם ביחד
עם אתה רוצה להקשיב לי אחד שכבר עבר את זה על תתערב כמה שזה קשה
בונא אתה דפוק או מה ?
זה דם ... אם אתה עושה כזאת טעות אתה פשוט הרסת לעצמך את החיים
stay out.
ברור שאל תגיד לה, כולה חברה אפילו אם היא חמודה לדעתך ,היא אפילו לא חברה שלך, דוד שלך יכול לבצע החלטות בעצמו.
בברכה, Joni
אל תתערב , כאילו אל תספר לה.
אני לא יודע מה יחסי הכוחות בינך לדוד שלך אבל תמשיך לתפוס אותו לשיחות צפופות שיעלו אצלו ריגשות אשם ובסוף הוא ישבר ואתה תיצא לגמרי נקי בגלל שכולה דיברת מתוך מצפון
נגיד שהוא עוזב אותה ואתה אוהב אותה, פה העניין באמת מסתבך.
!!!Hello WsconsinDont Waste Your Youth Growing Up
אם אתה מספר זה לא יעזור שהיא תהיה איתך..
היא סתם תפגע בגלל ש: לא אמרת לה את זה ברגע שידעת..
או בגלל שסיפרת לה כי היא אוהבת אותו ואתה מכאיב לה סתם כביכול..
אתה לא יכול לעשות כלום... תן לזמן לעשות את שלו..
אם אתה מספר אתה מכניס את עצמך לברוך.... תשחק אותה שאתה לא יודע וברגע שהם נפרדים תכנס לפעולה..
גוד לאק D:
אל תתערב שיעשה מ'שבראש שלו.
The Pod
אחי אני מבןי יש לך התלבטות
אם אתה תספר לבן דוד שלך שאתה לספר לחברה שלו תאמת הוא יכול לפרק לך תפנים(כאילו מכות)
ואם אתה תספר לה בלי שהוא ידע הוא יגלה את זה ואתה גם תחטוף
ואם לא תספר לה אתה לא תחטוף מכות אתה תחיה עם העובדה שאתה חוטף מכות מעצמך כול הזמן
אם אתה אשכרה אוהב את חברה שלו אתה צריך לספר לה מה אתה מרגיש ולספר לה על המעשים הבוגדניים של בן דוד שלך
אחי מכול האפשרויות שלך אתה תקבל מכה חזקה גם אם נפשיתוגם עם פיזית אבל האפשרות השלישית זאת אומרת לספר לה
היא הפתרון הטוב ביותר בשבילך
אל תספר לה אתה תצא מלוכלך אש..
דבר איתו הכי טוב תגיד לו מה שאמרת פה..
גשם של עופרת יצוקה.
לא קראתי את כל התגובות אבל אנשים, אתם שוכחים משהו, זה דוד שלו...
הוא יהיה שטינקר לדוד שלו...
ואגב, אם היא באמת מתה עליו כמו שאתה אומר 90% שהיא לא תאמין לך בכלל ותחשוב שאתה סתם סכסכן, היא תספר לדוד שלך ואתה נידפק אכולמניקוי.
אל תיתערב.
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
שאולי צודק,אל תשכח שזה בן דוד שלך הדבר היחיד שאתה יכול זה לדבר עם בן דוד שלך חוץ מזה שום דבר.
תזכור,משפחה זה מעל לכל.
הכרזה: משתמש אנונימי (מי הוא?, מה הוא?, איך הוא?)
מה לא ברור??...אפילו מנהלים כבר לא יודעים מה זה משתמש אנונימי? =\