בעקרון אני בעד, למרות שאני לא בטוח שאני יאזין הרבה כל כך....
לפי דעתי כדאי לנסות ואם לא ילך אז לסגור....
למרות שהפורום מסתדר מצוין גם בלי זה, ואני לא מרגיש שחסר לי הרדיו....
בעקרון אני בעד, למרות שאני לא בטוח שאני יאזין הרבה כל כך....
לפי דעתי כדאי לנסות ואם לא ילך אז לסגור....
למרות שהפורום מסתדר מצוין גם בלי זה, ואני לא מרגיש שחסר לי הרדיו....
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
|
|
תשמע מדובר בשידורים שכן קשורים לפורום בצורה כזו או אחרת
לדוגמא, פעילויות [כמה שזה נשמע לכם דפוק] שהזוכים יזכו בנקודות [נגיד] או כותרת או משהו בסגנון
זה יכול להיות נחמד והרבה פעמים אנשים מאזינים לרדיו בגלל הדש"ים והדיבורים של השדרן [תלוי בתוכנית ומה בדיוק עושים]
אתם צריכים לחשוב מעבר למוזיקה
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
כן ומה ששכחתי להזכיר
תחשבו על זה שברוב תחנות הרדיו יש צ'אט [שהזכירו פה] וכמה שזה נשמע לכם דפוק במחשה ראשונה, כשאתם מתחילים לדבר בצ'אט עם חברים הפורום ועולים מאזינים [שהם חברי הפורום ואולי אפילו לא] לשידור לפעמים זה יכול להיות מצחיק ונחמד, מתיחות דאחקות וכאלה...קיצר אתם לא חושבים בראש פתוח אתם תקועים על המוזיקה כל הזמן
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
כשאתה מציג את זה ככה.....
בעד מאוד![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני רוצה לשדר, שאלו את משה איך שומעים את המקלדת שלי מתקתקת :]
מילה שהייתי אחד השדרנים הסטלנים.
בעד, כל הזמן אני אומר שתרימו את הרדיו שוב.
יכול להריץ היפהופ ושחורה, עם עכשוויות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
וואלה אני חושב שהרבה אוהבים את הרעיון השאלה אם באמת יפתחו רדיו או שכל הדיון הזה על פארש?
הורדות מוזיקה:
תעשו קטגוריות כמו שאמרתי מקודם שלא יהיו איזה 2000 או יותר משתמשים פה באטרף על הרדיו..
נגיד תעשו פופ והיפהופ שחור וזה בקטגוריה אחת רוק ומטאל קטגוריה מזרחית קטגוריה משהו כזה ואריק הצ'אט כמו שאמרת יהיה חזק ביותר והדשים יהיה קטלני תחשבו על זה ככה...
ויש לי שאלה--רק המשתמשים באטרף ייכנסו לרדיו הזה?נגיד יצטרכו שם משתמש וסיסמה כדי להיכנס לרדיו??עדיף ככה בצ'אט נגיד אני ידבר עם אחד שאני יודע תשם משתמש שלו ואני יודע מיהו..וכמה שדרים אתם צריכים ובאיזה שעות?או שלא חשבתם על זה..
^^
סבבה
ושוב אם אתה צריך עזרה דבר איתי וגם בתור שדרן יש לי ניסיון של כמה שנים
אייסיקיו שלי 447779622
צור קשר!
ספאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
סתם..
אממ אני בעד..
אשכרה כמו שמאור אמר,
אם תעשו עם נקודות מלא יכנסו