חחח תאכלס קשה מאוד להתחיל איתן...
הייתי עם סקוטית אחת וישראלית אחת.
חחח תאכלס קשה מאוד להתחיל איתן...
הייתי עם סקוטית אחת וישראלית אחת.
ישי התותח
|
|
אבי בוא למירק עוד מעט אני צריך לתחקר אותך בקשר לזה :ם
גן עדן המקום הזה... פשוט מדהים
שמח שנהנתם אבי.. באמת המקום הכי טוב שיש לצעירים
איה נאפה זה לתינוקות
ברוך שובך!
לחופש יש תאריך:
23.10.15
מאיפה אתה יודע על איה נאפה יא הומו אם לא היית שם
ברוך שובך
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוטם הרגת אותי עם החתימה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ברוך שובך נשמממהההה
בטח כל אחת שעירה בבית השחי ><'
חח העיקר נהנית וחזרה אבי..
משה כפרה אין לך בכלל מה להשוות את איה נאפה לבורגס
א. איה נאפה איפה שלא תסתכל יש ישראלים.. בבורגס גם לא כזה קשה לזהות ישראלים ויש מספיק מהם בבורגס, אבל יש שם הרבה פחות מבנאפה, ויש שם כל-כך הרבה אנשים מחו"ל שאתה בקושי נפגש עם ישראלים.
ב. האיכות של המועדונים והפאבים שם עולה בהרבההההה על נאפה, האווירה שם והשתיה עצמה וכל החוויה הרבה יותר כיפית מבאיה נאפה, עולה עליה בכמה רמות.. ושמעתי את זה מאנשים שהיו גם שם וגם שם.
ג. המסיבות, שזה החלק הכי חשוב לדעתי בין שני המקומות.. בבורגס יש הרבה יותר מועדונים מבאיה נאפה, ובכל המועדונים שם הרבה יותר כיף, יפה, והמוזיקה הרבה יותר טובה ויותר מגוונת.
בואנה איזה מוזיקה יש בלאזור... לגמור אשכרה
ישי התותח