|
|
זהו שאי אפשר לדעת אם הוא עושה הגנה בסדר גמור , אני מאחל לזה מאוד- החלום שלי שהוא יהיה בהרכב שלנו. אם מרסלו יהיה בהרכב משחק האגפים יהיה חיה - כמו שאמרתי ההגנה - הרבה פעמים נדפקנו בגללו .. אבל חייבים לציין שהוא עשה קפיצת מדרגה בסוף השנה - כמו שזה נראה עכשיו הוא עשה 2 אפילו .. בעזרת השם הוא יקבל מקום משוסטר - אבל שתדע שיש מלא אוהדי ריאל שחושבים ההפך ממני..
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-08-2008 בשעה 08:18.
Siete
בואנה איזה משחק טוב היה לברזיל וסין...
אחי כמה ניגמר בסוף בלגיה ברזיל לא ראיתי פיספסתי ...?![]()
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 16-08-2008 בשעה 16:32.
ברזיל נצחה 2-0 את קמרון בהערכה משערים של רפאל סוביס ומרסלו.
ברזיל שחקה גרוע אבל לא פלא עם כזה בונקר מגעיל של קמרון .
בלגיה נצחה 3-2 את איטליה .
את האמת לא הפתיעה אותי - ממזמן ידעתי שהצעירים של בלגיה מבטיחים ולא נופלים מהרבה נבחרות ביבשת .
Siete
איזה משחק גרוע היה בין ברזיל לקמרון
כולם שם היו אפסים,רק הגול השני של מרסלו עם החיצון הזכיר משהו,משחק מגעיל היה קמרון עם 10 שחקנים וברזיל לא תוקפת בכלל,כמעט הכל בגלל דונגה שהסתגר במקום לתקוף.
העדפתי לראות את בלגיה איטלה אחלה משחק היה.
ניגריה מובילה 1:0 על בלגיה משער של אדפמי בדקה ה17.
עכשי מחצית.
וואי היום ב-4 ברזיל-ארגנטינה
מקווה שיהיה הרבה גולים, לא כמו המפגש הקודם שלהם (0:0)
עזבו את זה שאני אוהד ברזיל מגיל 0 .
לברזיל מגיעה לנצח היום - רוב השחקנים שלה באמת צעירים לעומת ארגנטינה(ריקלמה זבלטה מסצרנו) רוב שחקני המפתח .
אצל ברזיל רק רוני שם מבוגר (28 ) .
ברזיל כבשה יותר שערים מארגנטינה בטורניר הזה.
ואמן שרונלדיניו ינצח את מסי.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-08-2008 בשעה 16:01.
Siete
2-0 לארגנטינה בינתיים
3-0 ... דונגה אפס פשוט לא יאומן . אפשר להתנחם בזה שכמעט אף אחד שם לא שחקן הרכב בברזיל .. מרסלו יהיה עוד מעט אני בטוח .. השחקן הנורמלי היחיד שם . רונלדיניו היום אפס וחבל .
פאטו עצר למרסלו תגול . סתם באסה סאמקק. גם רפינאה אחד הטיפשים עם כל הכבוד .
ארגנטינה משחקת חיהה... ילדים בני 19-20 לא יכולים להתמודד עם מאסצרנו אין מה לעשות גם כן ..
הנה גם עכשיו אדום ללוקאס ליבה הבלוף הזה סאמקק , לא מחזיק תאמצע בגרוש.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-08-2008 בשעה 18:37.
Siete
חוץ ממרסלו ורונאלדיניו אני לא מצפה לראות אף אחד מהנבחרת שהייתה לברזיל עכשיו... בשום מצב כלשהו =\