תהיה חזק...
אין לי עוד משהו להגיד לך....
תמיד כאן: 329445103
תהיה חזק...
אין לי עוד משהו להגיד לך....
תמיד כאן: 329445103
נערך לאחרונה על ידי MyNameIsMor; 10-08-2008 בשעה 00:13.
|
|
ואו , אני משתתפת בצערך \:
כמו שהרוב אמרו פה, תתפלל והמון.
אל תדאג, עם כל מה שהרופאים אומרים , על זה שהיא לא בטוח תצא מזה,
תמיד יש את התקווה הקטנה הזאת. עליה תחשוב .
אם אתה צריך משו , באמת כל - דבר , 355562321
ואאאאלק אתהההההההה D: .
355562321
בעזרת השם הכל יעבור אחי תהיו חזקים תקנה לה פרחים זה כנראה יישמח אותה ותראה את זה
http://www.youtube.com/results?searc...A1%D7%95%D7%93
מ1 עד 9 זה חשוב תספר לאמא שלך גם
אני מכיר את ההרגשה...היה לי מישהו קרוב שגם היה לו את אותו סיפור, אחי תהיה חזק !
אותו בחור שהכרתי פשוט נמחק הוא לא דבר איתנו איזה חודש , לא יצא מהבית והיה גמור.
בסופו של דבר אבא שלו יצא מזה בנס ובאמת זה משהו קשה ואני לא מאחל את זה גם לשונאים שלי
תהיה חזק אחי , אם אתה יכול ורוצה לך לבית כנסת ביום שישי בערב תתפלל ובשבת בבוקר תבקש
מאחד הכוהנים שיברך את אמא שלך כשהוא עולה לברכת הכוהנים.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אממ... היא נפטרה.
לפנות בוקר
אני לא יודע כלכך מה לכתוב.. רק תודה לכולם שניסו לחזק. אני לא אשכח את זה
אני יודעת שאני לא הכי עוזרת אבל תמשיך להיות חזק....
אני משתתפת בצערך...
ועוד פעם לכל דבר שלא תרצה 329445103
רחמנא ליצלן ... תהיה חזק אחי תעזור לה מקווה שהיא תחלים
תתמכו בה ותעודדו אותה ..
והיא תעבור את זה בעזרת השם ..
Dj BaRaK Cohen
במקום סתם להגיב כמו אנשים חסרי מוח תקראו את התגובה שלו
היא נפטרה...
אחי, אני ממש מצטער, משתתף בצערך, כך שבוע הפסקה מהכל, תחשוב על החיים, על הרגעים הטובים שהיו לכם ביחד, על הרגעים הקשים, על הכל, כי אני יודע שאתה לא חושב ככה אבל אתה תשכח אותם עם הזמן.
תיהיה חזק, תמשיך את החיים, אני בטוח שאימא שלך לא הייתה רוצה שתדפוק את החיים שלך בגללה, תעשה הכל בשביל להשתפר ומקווה, שאם יש משהו שם למעלה והיא נמצאת שם (אני אתאיסט אז לא חושב, אבל אולי אתה כן), אז היא שם, צופה בך, ומסתכלת על כל הדברים הטובים שאתה עושה, ומחייכת שיש לה צאצא שממשיך מתחתיה
לאמא שלי היה גידול במעי =\
האמת שזה מאוד כאב, אני מבין את הכאב שלך... את הדאגות, את החוסר מצב רוח, את הכל..
הרופאים אמרו שיהיה ניתוח מאוד מסוכן כדי להוציא את הגידול וכל הטיפולים יהיו קשים, ולא בטוח שהיא תצא מזה..
אבל היא יצאה, ממש דאגתי, חשבתי שאני מת, אבל לא הראתי לה את זה, לא הראתי לה שאני נשבר, לא הראתי לה כמה קשה לי.. היא לא הראתה כמה קשה לה, היא צחקה והכל והמשכנו ממש את החיים כרגיל למרות שידענו מה באמת הולך..אמא שלי גם האמינה בעצמה היא היתה חזקה ולא נשברה אפילו לשניה.. אולי מהאוכל המגעיל של הבית חולים שגורם לחולים שם סרטן..סתם צוחק.. תביאו לה אוכל וזה כי האוכל שם על הפנים =\
אני האמנתי בה עד הטיפול האחרון והאמנתי שהיא תצא מזה ולא משנה מה הרופאים יגידו... והנה.. היא בריאה וסיימה את כל הטיפולים...
אל תאבד תקווה, זה לא יעזור, זה אולי יחמיר את המצב... תלך לנופש עם חברים שלך תדפוק ת'ראש... תהנה, אסור לך להראות שאתה מפחד, אסור שהיא תישבר ותאבד תקווה בגלל שהילדים שלה כבר איבדו תקווה...
אני מקווה לטוב והלוואי שהיא תצא מזה,
כואב כואב..
אוי שיט לא ראיתי...אממ... היא נפטרה.
לפנות בוקר
אני לא יודע כלכך מה לכתוב.. רק תודה לכולם שניסו לחזק. אני לא אשכח את זה
=[ =[ =[ כל כך כואב לי..
ת.נ.צ.ב.ה
אני ממש מצטער אחי.
משתתף בצערך.![]()