נכתב במקור על ידי FallenAvenger לילה טוב וזה רק אני או שהשכולילה נהיה יבש לאחרונה זה לא רק אתה. פשוט יבש...
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
לילה טוב..
לילה טוב
לילה טוב לכולם!
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ לילה טוב נכתב במקור על ידי Aj לילה טוב.. מה העניינים? עריכה: מי שם לב שחזרו הציטוטים היפים???
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 12-08-2008 בשעה 22:43.
ספוילר: http://www.siz.co.il/my.php?i=bynrwojlmzgt.png אבידוררררררררררררררררררררררררר
לילה טוב :]
נכתב במקור על ידי S3NSA מה העניינים? עריכה: מי שם לב שחזרו הציטוטים היפים??? משעמם נווורא מה איתך? הפורום עדין צריך שיפור..
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ משעמם נווורא מה איתך? הפורום עדין צריך שיפור.. ברוך השם ישתבח שמו לעד המלך הגדול בשמיים ובארץ אמן - הכל בסדר (סתם סתם...) מי בא לועידה באיסי?.... יאללה מוחמד ושיראל.. היידה.
נכתב במקור על ידי S3NSA ברוך השם ישתבח שמו לעד המלך הגדול בשמיים ובארץ אמן - הכל בסדר (סתם סתם...) מי בא לועידה באיסי?.... יאללה מוחמד ושיראל.. היידה. מוחמד ושאולי עסוקים עם השוט, לא להפריע להם!
לנעוץ!!! סתם מה נשמע
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נכתב במקור על ידי Aj לילה טוב.. חזרת אחי מה קורה שיראל מה איתך מאמי?
אמא של קובי הייתה כאן , הרבה הרבה , והיא חייבת להרבה מה זה התיוג הזה?
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ מוחמד ושאולי עסוקים עם השוט, לא להפריע להם! אוהה...... ואת מקנאת?.... עריכה: חוץ מזה, מישל באיסי
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 12-08-2008 בשעה 23:07.
נכתב במקור על ידי yariv1206 חזרת אחי מה קורה שיראל מה איתך מאמי? בסדר מה איתך? נכתב במקור על ידי yariv1206 אמא של קובי הייתה כאן , הרבה הרבה , והיא חייבת להרבה מה זה התיוג הזה? אין לי מושג, אבל יותר עדיף שיהיה כתוב שם את מי שנימצא באשכול נכתב במקור על ידי S3NSA אוהה...... ואת מקנאת?.... אני הבאתי להם אותו
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 12-08-2008 בשעה 23:08.
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום