חחחח, כל החדר שלה מלא שעוני טיימר
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ חחחחחחחחח זבל, חזרתי הביתה ונכנסתי לפורום ולא היה אז פתחתי כן כן לילה טוב לכולם..... מי בא ועידה באיסי?......
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
נכתב במקור על ידי Joni עאלק, בטח יושבת ומחכה לדקה שאפשר לפתוח ברור 24 חחח מוחמד תמכור כבר תשוט היפה הזה חחחח
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ ברור 24 חחח מוחמד תמכור כבר תשוט היפה הזה חחחח
לילה טובב
ליליליה טובהה
נכתב במקור על ידי S3NSA מה הוא לא יפה?! הוא ושאולי משתמשים בזה יופי יופי חחח מייקל
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ מה הוא לא יפה?! הוא ושאולי משתמשים בזה יופי יופי חחח מייקל ואת משתמשת ביחד איתם לא?....
לילה טוב לכולם והיא לא משתמשת איתם היא משתמשת לבד
קרדיט לexpers ה על החתימה הפצצתית הזאת נכתב במקור על ידי Nestle הכנסתי חצי אצבע לתחת. אולג תהיה בריא אחי נכתב במקור על ידי FLASH ואווו אחי אפשר ללחוץ לך תזין חחחח קורע זה
לילה טוב
ץץץץ..........ץקרדיט לGenetix התותח על החתימה למעלה^^ ץץץץץץץץץץץץץץץץץתתתץץולי ועל הסמלון למטהVV תתתתתתתתתתץץ>>
נכתב במקור על ידי S3NSA ואת משתמשת ביחד איתם לא?.... כן... היינו יחד יום אחד.. ארבעתנו: אני,שאולי,שיראל והשוט.. איך השתוללנו אין לו קונים... כאילו,אף אחד לא רוצה שוט,שאפשר לנסוע עליו..
תיהיו בראים... יאללה אני חייב מחר לקום מוקדם, אז אני זז לישון עוד דקה... לילה טוב
גם אני רוצה לא איתכם עם שיראל XD היום חזרתי מאישפוז איזה שעמום היה איזה אחד חש את עצמו פושע צעצוע made in china xD וניסה לברוח חח
נכתב במקור על ידי FallenAvenger לילה טוב לכולם והיא לא משתמשת איתם היא משתמשת לבד למה לבד? הכי כיף אורגיה חחחחחח סתם
נכתב במקור על ידי FallenAvenger גם אני רוצה לא איתכם עם שיראל XD היום חזרתי מאישפוז איזה שעמום היה איזה אחד חש את עצמו פושע צעצוע made in china xD וניסה לברוח חח אתה לא רוצה שהשוט ישמע את מה שאמרת.. הוא מסוכן מאוד.. למה אתה חושב שאולי בבאן?
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 20-08-2008 בשעה 23:10.
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום