קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתגר]מצא את המשחק
    על ידי shlomy17 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 65
    הודעה אחרונה: 13-02-2008, 19:44
  2. [אתגר] - = אתגר מצא את המשחק ! =- שווה להשתתף -
    על ידי shlomi7570 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-06-2007, 23:12
  3. אתגר| מצא את המשחק !
    על ידי shlomi7570 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 15-05-2007, 12:50
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 55

אתגר מצא את המשחק ניסגר* - עמוד 2

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

יפה אחי מהיר! משחק הבא בהמשך!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

משחק הבא:NFS CARBON
    יאללללללללללה!!!!!!

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

שלום וברוכים הבאים למהדורה הגזיליון של Need for Speed או בקצרה NFS, משחק המירוצים שללא ספק זכאי לתואר "אחת מסדרות המשחקים הארוכה בהיסטוריה". ובעוד שמותגים אחרים של EA לא מראים שיפור משנה לשנה ואפילו ההיפך, בהחלט ניתן לומר על NFS שמדובר באחד הכותרים שמשתבח על פי רוב עם השנים ו-Carbon שהוא שמה של העיר בה נשחק כלל לא שונה.

כיוון שצורת המשחקיות של משחקי מירוצים ברורה לכל, בואו נדלג על ההסבר של מה עושים במשחק, ונקפוץ ישר למיגוון התוספות הרבות אותן אנו צפויים לראות במשחק החדש בסידרה זו (זה יהיה ארוך אז תחזיקו מעמד). לפי EA חובבי המירוצים נחלקו לשניים, יש את אלו שפנו לכיוון המירוצים החוקיים בתוך העיר, ועתה הם מתחרים במסלולים חוקיים, ויש את אלו שפנו לכיוון האקסטרים, והלכו עם המירוצים צעד אחד קדימה. המירוצים הללו מהווים את אחת התוספות העיקריות - מדובר במירוצים שמתבצעים בתוך קניון קרבון (Caron Canyon) בין שני מתמודדים בלבד, מקום בו ניתן להתפרע כמה שרק רוצים. המירוצים הללו נועדו בעיקר לסגור חשבונות עם יריבים מרים והתמורה גבוהה, ממש כמו הסיכון.

אנו נתחיל את המשחק כשאנו (איך לא?!) בתחתית הסולם של המתחרים, ובמהלך המשחק נצטרך להוכיח את כישורינו תוך שאנו עולים ברמה, מטפסים בדירוג, משתלטים על חלקים שונים של העיר, פותחים שידרוגים נוספים ומרוויחים הרבה כסף ומכוניות. על מנת לעשות את כל זה, במהלך המשחק נצרף אלינו נהגים אחרים, שיהוו חלק מהצוות שלנו. לכל אחד מאנשי הצוות הללו יש שני מאפיינים עיקריים מתוך שישה אפשריים, אחד שימושי מחוץ למסלול והשני שימושי בתוך המסלול.

בתוך המסלול היכולות נחלקות ל-חוסם (Blocker), סייר (Scout) ומוביל (Drafter),בתרגום חופשי מאד. כל אחת מהיכולות הללו נוכל לנצל כמה פעמים במהלך תחרות (כדי שלא נגזים יש מגבלה הגיונית) כאשר כל אחד מאנשי הצוות מבצע את תפקידו: החוסם מפריע ליריבים להתקדם מתוך מטרה לעזור לנו להוביל, הסייר מאיץ הרבה קדימה ומאתר שבילים, מסלולים, קיצורי דרך וכולי ומדווח לשחקן הן דרך הרדיו והן באמצעות רמזים ואילו המוביל נותן לכם לתפוס מהירות על חשבונו, הוא מהווה מעין מגן רוח עבור השחקן עד שאנו תופסים מהירות מספקת ועוברים אותו. בעוד שדמויות אלו יכולות לנצח משחקים עבורנו, מטרתן העיקרית היא שאנו ננצח וכך הם ישתרכו הרבה מאחור אם יהיה צורך. מחוץ למסלול התפקידים משתנים ל-מכונאי (Mechanic), ממציא (Fabricator), ומתקן (Fixers). המכונאי נותן בונוס בעת שידרוג האוטו, הממציא נותן בונוס בעת שיפצור האוטו ואילו המתקן עוזסר להרגיע את המשטרה שחוזרת במשחק זה אבל עם דגש מוחלש לעומת Most Wanted.

בואו נחזור לרגע למירוצי קניון קרבון שהם התוספת החדשה והמעניינת ביותר - כאמור מדובר על מירוצים בעלי תמורה גבוהה וסיכון גבוה לא פחות. סיגנון המשחק הוא קרב אחד על אחד, כאשר כל מסלול כזה נעשה פעמיים. תמיד נתחיל במכונית העוקבת, ומטרת המירוץ בניגוד לרגיל היא נקודות. ככל שנצליח להיצמד יותר ליריב, כך נרוויח יותר נקודות. בעת שנעשה את המסלול פעם שניה אנחנו נהיה המובילים ואילו היריב ינסה לעקוב אחרינו, אם יצליח הוא יאכל לנו את הנקודות ובסוף המירוץ הסיכום הכולל ייקבע את התוצאה. אם היריב לא הצליח להוריד לנו את כל הנקודות, נזכה בפרס, מאידך אם כן הצליח נחזור הביתה מובסים וייתכן אפילו שנחזור ברגל! בעוד המסלול עצמו אינו קשה יש המון לחץ להיצמד אל המכונית היריבה או מאידך להישאר מלפניה ולכן, על אף שהמסלולים לא קשים מאד ייתכן שנמצא את עצמנו עפים דרך מעקה הבטיחות אל עבר התהום מטה ומקרה כזה לא רק שהמירוץ נגמר במיידית, אלא נזכה גם בחתיכת פח מהודרת שפעם היתה המכונית שלנו. כמובן שלמירוצים הללו יש כל מיני פרמטרים שמיכולים לסיים את המירוץ מבעוד מועד - אם הצלחנו לעקוף את המכונית המובילה ושמרנו על היתרון ליותר מ-10 שניות, ניצחנו, על אותו משקל אם היריב עובר אותנו ל-10 שניות ויותר אנו ישר נפסיד וכנ"ל נכון אם לא נצליח לעקוב אחר המכונית המובילה, היה והמרחק בינינו רק גדל נפסיד, וההיפך נכון, אם אנחנו נפתח פער מהיריב.

חזרה מחודשת עושים מירוצי הדריפט (Drift) שחוזרים גם הם לאחר מתיחת פנים רצינית שנועדה בין היתר לטפל בכל אותן שיטות שאנשים מצאו להישאר בדריפםט תמידי וכך לשבור את שיטת הניקוד. מעתה ניתן יהיה לעשות דריפט רק בסיבובים שהוגדרו לכך מראש וכך לא ניתו יותר לבצע דריפט במלול ישר. חידוש נוסף שנעשה עם הדריפט שעתה כל שנצטרך לעשות הוא להיכנס לסיבוב כדי לראות איך המכונית זוקרת זנב, אין יותר היגוי יתר, בלימה או כל אחד מאלה, עתה הדגש הועבר לשליטה על המכונית - הדריםט אוטומטי ואילו אנו צריכים להישאר בשליטה על הרכב.

אחת מהטענות הגדולות כלפי NFS: Most Wanted היתה שהתחושה עם כל כלי הרכב מרגישה אותו דבר. EA חזרה לשולחן השירטוטים וטיפלה בבעיה על ידי יצירת שלוש קטגוריות שלתוכן המכוניות יתחלקו: טיונר (Tuner), מאסל (Muscle) ואקזוטית (Exotic). הטיונר כשמה כן היא - מכונית ממוצעת שניתן לעשות לה טון שיפורים כך שתיראה מיוחדת ותתאים למירוצי כביש עצומים ומהירים. מכוניות המאסל הן מכוניות ספורט משנות ה-60 וה-70 והאקזוטיות הן חיות בשווי של רבע מיליון דולר עם אין סוף כח סוס. הטיונר הן בעלות מהירות ממוצעת ושליטה טובה, המאסל בעלות מהירות עצומה ושליטה גרועה והאקזוטיות זריזות מהר ובעלות שליטה טובה אבל פחות מהטיונר. מקורות יודעי דבר מספרים שזהו יישום שעובד נהדר ושההבדלים בין המכוניות אכן מורגשים בצורה ברורה טובה וכיפית.

שינוי נוסף היא מערכת הבלמים. עכשיו מדובר במערכת שהיא לא רק לחיצה על כפתור, אלא העוצמה והמהירות בה תילחצו את הכפתור תקבע את עוצמת הברקס וכך יכול להיווצר מצב של נעילת גלגלים במקרה של לחיצה חזקה ומהירה. ולבסוף יש לנו את מערכת הפיסול (Autosculpt). לכל מכונית יש בערך 10 חלקים שונים שניתנים לפיסול וכך אנו נוכל לעצב לעצמנו את המראה של האוטו על כל המשתמע מכך. נוכל להקטין, להגדיל, להרחיב, להגביהה ,להנמיך, לסובב כל חלק כרצוננו (הכל בגבולות ההיגיון). כבר בשלב זה ברור שאופציות העיצוב יהיו עצומות וכמעט אין סופיות.

לסידרת NFS יש קהל מעריצים שצמא למנה הקבועה שלו, ואין ספק שגם הפעם צפויה לכל אותם מעריצים כמו גם לכל אוהבי משחקי המירוץ חוויה כיפית וארוכה שתכלול הן מצב סיפור ארוך והן אופציות ריבוי משתמשות מקיפות וכיפיות. וכפי שאמר לי מישהו, צפו לראות את קרבון על כל מערכת משחק ידועה לאדם, לצמחים ולחייזרים.
    הורדה
    http://games.load.t-online.de/toigam...NFSC_Setup.exe
    http://games.load.t-online.de/toigam..._SetupData.001
    קראק
    http://rapidshare.com/files/13703457..._by_gawex_.rar
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 27-08-2008 בשעה 01:45.

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

הלינקים לא עובדים תקן או שלא תקבל נקודה ואחרים שיביאו לפניך יזכו בנקודב אז מהר!

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

תקנתי

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

יופי! משחק הבא בהמשך!

מורחקים
    שם פרטי
    ברק
    לייקים
    2
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    אתה גם בא?? לא אני גמבה לארוחה

הלו!!! הוא לא שם תמונה זה לא בסדר
    עריכה:אה נכון סליחה הוא שם כנראה שלי זה לא עולה
    נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 27-08-2008 בשעה 14:20.

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

הוא כן שם תמונה!

מורחקים
    שם פרטי
    ברק
    לייקים
    2
    נקודות
    25
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי יהונתן צפיה בהודעה
    אני עושה את זה באפרשי זמן כדי שיותר משתמשים היו מיודעים לאתגר!
    משחק הבא:
    TO LIFE 25
    יאללה!!
    כל כמה זמן אתה שם משחק חדש?? או שלא תגיד לי כי אחר כך
    כל אחד שיכנס ידע ואז כבר יגידו את התשובה

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

מתי שנוח לי=] סתם אני ממתין שעוד ילדים יכנסו ומפרסם משחק הבא:

TEAM FACTOR
    יאלהה!!

מורחקים
    שם פרטי
    ברק
    לייקים
    2
    נקודות
    25
    משפט מחץ

Team Factor

זהו משחק אקשן מגוף ראשון המיועד לריבוי משתתפים.
    המשחק מציג בפני השחקן את מיטב הנשקים של ימינו, תוך כדי שימוש במודל נזקים שהוא כמעט מציאותי (בערך שלוש יריות כדי למות). המשחק מכיל שלוש קבוצות המתחרות על השגת יעדים נוגדים, בניגוד לקרבות ה"קבוצה מול קבוצה" לה הורגלנו.

תהנו!

להורדת התיקון למשחק:
    יש להיכנס ללינק מתחת וללחוץ על Click here to start download..
    http://www.mediafire.com/?xqmm1cn1hym
    סיסמא לתיקון:
    kfgd63-sphinx.blogspot.com

גודל: 222.8mb

לחצו כאן להורדה!
    אני מקווה שההורדה והתמונות טובות
    נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 27-08-2008 בשעה 19:46.

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

יפה אחי^^ יש לך נקודה משחק הבא עוד חצי שעה אולי פחות [מרוצה????]

מורחקים
    שם פרטי
    ברק
    לייקים
    2
    נקודות
    25
    משפט מחץ

חחח כן מרוצה תודה על הנקודה עוד 20 דקות אמרת אני קופץ על המשחקים תגלה לי מה הוא??? סתם סתם נראה לך
    נו אחי מה קורה??? חח אני בטח משגע אותך יאלה תעדכן נכנסו כבר הרבה נו מה יהיה אמרת חצי שעה
    נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 27-08-2008 בשעה 21:21.

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

אם עוד פעם אתה או מישהו אחר מפרסמים פה תגובה שהיא לא הורדה שקשורה לנושא אני יתן באן ואני מחליט מתי אני רואה שאין הרבה מחוברים אז תמתין!

משתמש כבוד
    לייקים
    62
    נקודות
    239

משחק הבא: GTA VICE CITY
    יאללה!:מתאבד::fucku:

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,100 | הודעות: 8,173,687 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect