עופר לא גנב.
|
|
אבל זה לא הוא פרצו לו למשתמש.
מה פרצו כוס עמק אתה מעצבן אותי מה לא הבנת שפרצו לי לאייסי 8 ספרות שקניתי ותמספר שבע ספרות מכרתי מה אתה לא מבין יש לך בעיות במוח ואיך אפשר לפרוץ משתמש אל תשגע אותי למה בסוף אני יתלונן עליך על הטרדה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודע שזה אתה... ההוא שדיבר איתי באייסי.. כי אתה חופר אחושרמוטה... אנלא יודע מה איתכם אבל תעשו בדיקות אייפי באמא שלכם...
וקיצווררר אני רוצה ת1000 נקודות שלי לא מעניין אותי כלום כנסו לפרטיות לאן שאתם רוצים אם צכים הוכחות שהחשבון שלי אנ גם מוכן להביא הכלל
נערך לאחרונה על ידי חי.; 29-08-2008 בשעה 20:07.
נכון צודק אחי תעשו באמת בדיקת IP בבקשה מישהו ממכם
חחחח עלק אני חופר אתה זה שחופר לי ומשגע אותי ואין לי כבר כוח לכתוב כי אני לא אשם וסתם ככה אני מתאמץ בשביל להוכיח לך שזה לא אני
עופר שמע.. אם זה אתה אז באמת סליחה למה מישו מדבר איתי מהאייסי הישן שלך... אתה זוכר שאז עזרתי לך באיביי וכל השטויות האלה? תביא לי תתמונה ששלחתי לך של ה PAY PAL
אחי אני זוכר שממזמן עזרת לי לקנות משהו ב-EBAY קיצר יאללה עפתי מהאשכול הזה אני לא מתכוון להגיב פה שוב
טוב שמע אחי אין לי באמת כוח לאשכול הזה אני יתן לך TTI ואתה שותק ועוזב אותי בשקט אני יתן לך רק בשביל שתעזוב אותי בשקט
מזה בכלל TTI? ולמה אני ריך את זה?
וואי נו מה באת לשגע אותי זה אתר טורנט כמו TL בערך וזהו כדאי שלא תשגע אותי אני יתן לך בתנאי שינעלו תאשכול הזה ותפסיק לחפור לי
אני בעצמי לא הבנתי רק מה שאני אומר שהיה לי מספר שבע מכרתי אותו קניתי מספר אחר זמני אחרי זה פרצו לי אותו יענו היה עליו אימייל וקיצר אחרי ששיחזרו לי תמספר ה-PARPAR הזה שקניתי ממנו ועבד עליי עבד גם על חי וגם עליי וחי מתלבט עם זה אני או הוא זה העניין ואני פה לא אשם בכלל וזהו זה כל הסיפור ומי שמכיר אותי פה יודע שאני לא רמאי וזהו טל תנעל כבר כואב לי הראש מכל זה
גמאני לא הבנתי רק שגגנבו לי חשבון BCG שינו תסיסמא ואז בסוף בסוף... זיפו כי עשיתי שיחזור סיסמא.. מישו אוטיסט למדיי הייתי אומר...
עופר אני יודע שאתה לא רמאי אני זוכר אותך.. אבל אני לא יודע אם זה אתה או ההומו
נערך לאחרונה על ידי חי.; 29-08-2008 בשעה 20:56.
טל, לפי דעתי עופר כרגע זה פרפר.
האייפי משתנה כל כמה דקות אם תשים לב.
צריך להפסיק את הקנייה ומכירה עם אנשים שלא נמצאים.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363