ואיי איזה מקרה מוכר משום מה. יש מצב קוראים לה מירי?
ואיי איזה מקרה מוכר משום מה. יש מצב קוראים לה מירי?
|
|
היחס שאתה מקבל מעפן
אם היא במחזור ... תסבול ...
אבל אם היחס הוא כזה ... תזרוק אותה
אם היא לא תחזור אליך על 4 היא לא שווה את המאמץ.
קח עצה ובעזרת השם תייסם אותה...
מצב:בוא נגיד שאתה רואה זוג שבאמת אוהבים אחד את השני(כן ירבו)אבל נניח שבמהלך תקופה מסויימת ישנה עלייה במתחים ביניהם.
יום אחד נוצר ריב ואחד מבני הזוג מודיע לשני חגיגית שהוא לא אוהב אותו.
כמה נקודות חשובות:א.ישנו מצב אצל בנות בכלל שהם צריכות(כאילו )להזכיר לחבר/בן זוג להפגין חיבה,וזה יכול לנבוע מאין סוף סיבות.
ב.תמיד תצא מנקודת הנחה שזה רק ריב,ושים לב שברוב המקרים היחס של אנשים כלפי חברים קרובים ובמיוחד לאנשים קרובים מאוד-אינו משתנה..
שאלה:למי היתה מתייחס יותר ברצינות?
חבר שאומר להתראות אחרי ריב ומרגיש שאין לו שום מחויבות כלפי האחר.
או בן אדם שלמרות הכל מפגין אהבה ומודה על טעויות שעשה אפילו אם הוא יודע שזה שטויות..וכל זה רק בשביל לעזור לבן הזוג להרגיש טוב יותר?מה אתה אומר?
תראה העניין הוא פשוט,אדם שחושב ש"אני לא אחראי לרגשות שלה" לפי דעתי זו גסות ממדרגה ראשונה.
כי אל תשכח שכלפי חבר אתה נקשר יותר.וכלפי חברה עוד יותר מחבר.
מה נקשר בעצם?הרגש שלכם הרגשה של מחויבות אחד לשני מתגבשת משני הצדדים וזה יוצר קשר.
אני ישאל אותך האם אתה מוכן להרוס את כל זה?את הרגשות שלה,ואת האמון שלה בך,את הזוגיות שלכם בכלל..?
תחשוב איך היא תסתכל עליך אם תאמר לה שאתה תעשה הכל כדי לחזור למסלול ותבטיח שתשתפר(וכמובן תקיים..חח)או מהצד השני איך היא תסתכל עליך אם תזרוק אותה מבלי להתחשב בה בכלל.
אל תשכח שיכול להיות מאודד שכל הסימפוזיון שהיא עשתה לך זה רק כדי לגרום לך להתעורר(משהו כמו "הלווו אני כאן..קצת יחס טוב לא יזיק"
אחי היקר קח עצה לחיים..החוכמה היא להחזיק חזק גם כשלא נוח ולא לשבור הכל,כי אם תחזיק סביר שתקבל הרבה יותר אחר כך.אבל אם תשבור הכל-הרי תפסיד את הכל..בעזרת השם תעשה ותצליח.