כמו שכמה ממכם אמר, ישנם זוגות שאין ביכולתם להביא ילדים והם יכולים לספק בית חם לילד.
הבעיה היחידה בזה, זה שכמו שאמא הטביעה את ילדה בים זה בגלל התקף שגעון, אבא אמר שהיא אהבה אותו, המדינה צריכה להיות מוערבת במקרים כאלה.
כמו שכמה ממכם אמר, ישנם זוגות שאין ביכולתם להביא ילדים והם יכולים לספק בית חם לילד.
הבעיה היחידה בזה, זה שכמו שאמא הטביעה את ילדה בים זה בגלל התקף שגעון, אבא אמר שהיא אהבה אותו, המדינה צריכה להיות מוערבת במקרים כאלה.
|
|
יש משפט שאומר "רק אלוהים רואה אותך בחדרי חדרים".
אתה לא יכול לעצור את זה ולא יכול לאתר אנשים כאלה...
לא יעשו ועדה של בדיקה פסיכיאטרית לכל זוג של האם אתם מתאימים לגידול ילדים אם כן סבבה תביאו אם לא יעשו לכם עיקור...
אין מה לעשות בקשר לזה והאלימות זה גם רצח במשפחה התעצבן על אשתו דקר אותה למוות.
שואה להבועל!
גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....
לפי דעתי עונש מוות לא מתאים איזה דוגמא אתה מביא לבנאדם?? שלירצוח זו הדרך?? תתקעו אותו בכלא עם איזה 3 מאסרי עולם ללא אפשרות לחנינה והבנאדם לא יצא משם בחיים תאמין לי שהבנאדם יוכאל שם מכות כל יום על מה שהוא עשה כמו שבני סלע קיבל...
לדעתי כל רצח גרם לרצח השני,הרצח של רוז נתן ל"הורים" האחרים "אומץ" להרוג את הילדים שלהם
בד"כ.... שמע עם כל הכבוד המשטרה שלנו לא הכי נוחה שבעולם.
גם הלשנה על שכנים ששמעת צעקות שמעת מריבות שמעת איומים.
גם אנשים בעלי הרשאות תקיפה ותלונות של נשים מוכות לא עוזרים להרחיק אנשים כאלה מהחברה.
מה שצריך לשנות זה מדיניות הענישה במדינה.
את הרצח הבא יעצור רק מי שלא ירצח בסוף אין פתרונות קסם ולא יהיו!
שואה להבועל!
איך אנשים מגיעים למצב כזה אני לא יודע , לפני שאתם עושים משהו ריבונו של עולם תחשבו פעמיים מה אין לאנשים שכל ?
הכל נובע מהמשחקים והטלוויזיה והקושי לגדל או כל מני מחשבות , אנשים שעושים מעשים זדונים כאלה לא מגיע להם לחיות , הם הרגו למה מגיע להם לחיות ? ועוד איך בנאדם יכול להמשיך לחיות כאילו הוא קם מחורת בבוקר כאילו לא קרה כלום..
ממש עצוב ומזעזע מה שקורה במיוחד בישראל לא שזה קורה רק בישראל וחבל שזה קורה בכלל .
עדיף שלא יעלה בדעתנו מה יקרה בעתיד .
שכחתם תקטע שנקרא 'פתיל קצר'.
יש הרבה אבות שיש להם 'פתיל קצר', אני לא אומר שזה מצדיק רצח.. צריך פשוט לבחון אותם כשהם עוד נמצאים בשלבים של 'הריון' ואם רואים שאותו אדם חמום מוח ויש לו את האומץ לשלוף סכין על דברים קטנים צריך פשוט להביא לו כדורים ו/או להזריק לו הרדמה של סוסים..![]()
נגיד והילד אלון שהוטבע בים הייה ניצל בזכות המשטרה שהייתה מרחיקה את האמא המעורערת בנפשה...
מי הייה מציל את הילד השני שהשכנים העידו שהוא הייה כל עולמה?
אף אחד לא ידע שזה מה שהולך להיות , באותו היום היא אפילו לקחה אותו לגן והחזירה אותו הביתה ובלילה היא רצחה אותו.
אישית להגיד לך שהערך של החיים אבד לא ניתן למנוע דברים כאלה.
אנשים נהיו אדישים למוות כאילו הוא כלום.
הדוגמא הכי טובה לזה היא התאונה שהייתה בצומת בית דגן , רוכב אופנוע נמחץ בין שני משאיות ובמשך דקות רצופות אנשים המשיכו לנסוע לידו ואף אחד לא הסתכל על זה אפילו.
שואה להבועל!
לצערנו,זה משקף את המצב של המדינה הזאת..
וואלה עם הסבא הזה שלה או איך שהוא לא קורא לעצמו היה נופל לי בידים...