נכתב במקור על ידי צליל וואלה? מחכים XD
רגע צליל, יכול להיות שאת מהצפון?
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
וולאק ברוכה הבאה מאפיה את?
לא,אני לא מהצפון למי בא להסביר לי על הנק' וכאלה?
ברוכה הבאה
נכתב במקור על ידי צליל לא,אני לא מהצפון למי בא להסביר לי על הנק' וכאלה? שאת מגיע ל150 הודעות את מקבלת 50 נקודות.. עם הנקודות את יכולה לקנות אתרי אינטרנט/הזמנות לטורנטים/משחקים או כל דבר שמוכרים או שאת יכולה לבקש ואנשים יחפשו בשבילך[בעד נקודות כמובן] =]
נכתב במקור על ידי צליל לא,אני לא מהצפון למי בא להסביר לי על הנק' וכאלה? תגיעי ל150 הודעות, תקבלי 50 את יכולה למכור \ לקנות ולהמר עם הנק. קיצר מאיפה את?
ברוכה הבאה תפרסמי תמונות, זיו חחרמן בהכחשה
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
ב"ה, ברוך השם, חח סתם ברוכה הבאה
בברכה, Joni
נכתב במקור על ידי Mr Hardal ברוכה הבאה תפרסמי תמונות, זיו חחרמן בהכחשה ששששששששששששששששששששש!!!!
נכתב במקור על ידי MoTkAy ששששששששששששששששששששש!!!! אידיוט, היית צריך להכחיש -_-" ברוכה הבאה, תזהרי מזיו - MoTkAy הוא חרמן
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
חוקי הפורום