ADIR AHI!!
שמח שנהנת אחי.
חח מגניב אחי
יש לך שתי שגיאות כתיב אחי חח ומאיפה אתה? חבר שלי גם חזר היום. הוא מקיבוץ כזה של חנאנות מהצפון אחריי חיפה
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נכתב במקור על ידי FUYA יש לך שתי שגיאות כתיב אחי חח ומאיפה אתה? חבר שלי גם חזר היום. הוא מקיבוץ כזה של חנאנות מהצפון אחריי חיפה יש לי יותר משתי שגיאות כתיב אבל לא את כולם פירסמתי XD וחזרתי ממחנה צלמון. (ליד כרמיאל)
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
barooh shoova eze kef ze betah lirot
ברוך שובך!
Welcome back
חתימתך לא מיישרת קו עם חוקי הפורום ולכן נערכה, אנא לחץ כאן בכדי לקרוא את חוקי החתימות.
נכתב במקור על ידי n00bzZ מקווה שלא נאלצת לשתות מהמים שם אל תישאל.. נכון יש ברזים ליד החדר אוכל.. יש להם טעם של חלור!!!!!!!!!!! אבל לא נורא.. מיליתי מים מהקולר וגנבנו פטל מהחדר אוכל XD
נכתב במקור על ידי DAX במחנה צלמון. (ליד כרמיאל) גם אני הייתי שמה
ג'וערה אש.
נכתב במקור על ידי DAX אל תישאל.. נכון יש ברזים ליד החדר אוכל.. יש להם טעם של חלור!!!!!!!!!!! אבל לא נורא.. מיליתי מים מהקולר וגנבנו פטל מהחדר אוכל XD עכשיו תאר לעצמך שאתה צריך לשתות מהמים האלה משתיי מימיות ב6 שעות שמירה ביום ו4 שעות בלילה, באמצע חודש יולי ובלי שום פטל
Everybody needs somebody, You're not the only one... נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
ברוך שובך =]
נכתב במקור על ידי sn00p ברוך שובך =] =] יש לי מצב רוח טוב.. תיראה בפרטי.. יש לך הפתעה שם
איפה היית? בג'וערה ?
נכתב במקור על ידי Yuval שמעתי על מישהו שנידבק לו הנחיריים עם דבק מגע. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD
חוקי הפורום