הייתי קצת שיכור
ואז חבר שלי לקח אותי הבייתה חח וזהו
|
|
פעם אחרונה ששתיתי היתי מסטול חחח ובבוקר כל היד שלי הייתה פצועה חח דם וזה
אז אני שואל חברים ממה זה קרה לי אומרים חח שקפתצתי על חבר נפלו על הרצפה ורבנו מכות חח
Dj BaRaK Cohen
אף פעם לא השתכרתי..
אני יודע מתי לעצור פשוט ונהנה מהסטלה והצחוקים - שככה לפי דעתי צריך לשתות..
פעם אחרונה היה סבבה כרגיל =]
פעם אחרונה היה לפני מסיבה.
קיצר היינו 6 ילדים על בקבוק פינלנדיה גדול.. אז שתיתי בערך 6 שוטים..
ואז לא ממש תפסתי ראש.. רק ככה בקטנה אז שתיתי עוד מחבריםמ שהיו שם.. עארק ועוד פינלנדיה ועוד עראק עם אשכוליות ואז ככה 20 דקות לפני המסיבה לא הרגשתי טוב והקאתי ת'נשמה 3 פעמים ואז הייתי מסובב ככה ל15 דקות ממש ממש ולא הרגשתי טוב ואז תפסתי אחושרמוטה סטלה ונכנסנו למסיבה והיה אשש..
שום דבר למה אני לא שותה כמו טיפש
אני שותה עד הסיבוב ואז שומר עליו עם שתיה פעם ב... חח
מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה
וגם אם ישרפו אותךךךך אשאף חזק אל הריאותתתת
דבר בינינו לא יפרידדדדדדד אזריק אותך עמוק לוורידדדד
נהנהנהנהנהנהנהנההההה נהנהנהנהנהנהנהנההה
נהנהנהנהנהנהנהנההההה מכבי תני לי עוד מנההה
הפעם האחרונה ששיתי זה היה אתמול.. אני עובד בתור מאבח אז אתמול הייתה מסיבת חתונה של הבעלים והמאמן של הפועל חולון..בקיצור לקראת סוף הערב נכנסנו לתוך המסיבה ופשוט התחלנו לשתות ולרקוד..ואללה אחלה מסיבה הייתה איזה ראש תפסתי...
וגם אם ישרפו אותךךךך אשאף חזק אל הריאותתתת
דבר בינינו לא יפרידדדדדדד אזריק אותך עמוק לוורידדדד
נהנהנהנהנהנהנהנההההה נהנהנהנהנהנהנהנההה
נהנהנהנהנהנהנהנההההה מכבי תני לי עוד מנההה
שתיתי איזה בקבוק שלם כמו איזה טמבל על הפעם הראשונה
בהתחלה הרגשתי עוד בסדר קצת היסתובב הראש אז נפלתי באמצע כביש עוד שנייה דרסו אותי אבל חבר שלי היה לידי אז הוא הרים אותי ואז שהגעתי הביתה הכלב שלי קפץ עלי ושרט לי את הפנים ואחרי זה הקאתי את הנשמה חחחח לא מומלץ לישתות בקבוק שלם על הפעם הראשונה
היינו עם כמה בנות....בקיצור החבר המטומטם שלי ניסה לעשות פוזות עליהן,שתה מלא השתכר נפל על אבן פתח את הראש והרס את הערב......
ומאז הוא לא שותה חחח
נערך לאחרונה על ידי mufi10; 26-09-2008 בשעה 21:15.
<--מעצב לוגואים וחתימות-->------------------------------------------------------------------^שלי^מעצב למי שרוצהניקים,חתימות,לוגואים,תמונות ועוד.דברו בפרטיבין 10-300 נקודות תלויבברכה M10-Design