אין אני עובר לקנדה:[
אין אני עובר לקנדה:[
|
|
לפי דעתי שתיהם ממש לא מתאימים, אני מקווה שבליכוד יפעלו להקדים את הבחירות, מה גם שהבחירות הוכרעו בהפרש של 431 קולות, אחרי שפסלו קלפי עם 430 קולות, ז"א קול 1 הכריע את הבחירות, וקול אחד לא יכול להכריע גורלה של מדינה שלמה.
לבני שמאלנית מובקהת, וקדימה היא מפלגה ללא דעה אמיתית, ימין או שמאל, אף אחד לא סגור על עצמו שם.
נקווה לטוב.
כשאני חושב על זה אולמרט כבר עדיף עליה
בברכה, Joni
כל מי שבחר לבני זה ישראלים מטומטמים ומפגרים בראשם ובנפשם משום שכל כך קל לבצע עליהם מניפולציה תקשרותית.. מי שלא הבין.. התקשורת מעבירה לנו תכנים סמויים להצביע לבני בגלל שהיא יותר טובה לרייטינג של התקשורת ומה לעשות הישראלים כל כך מטומטמים שהם הולכים ועושים בדיוק מה שהתקשרות רוצה שנעשה..!
ד"א כל מי שאומר "אני בעד לבני" או "אני מצביע לבני"... אפשר לפחות סיבה אחת למה? ותשימו לב שאתם בעדה בגלל שכל הזמן מדברים עליה בתקשורת.. באמת חבל שלא נתנו למישהו בעל ניסיון את התפקיד מישהו ימני שיודע איך לנהל את המדינה במיוחד בתחום הבטחוני מדיני.. אתם כבר יודעים מי זה גם אם הוא לא היה מועמד לראשות קדימה.. אז באמת חבל.. פשוט בושה החברה הישראלית..
להזכירכם.. הצבענו לקדימה למפלגת השלטון אך ורק בגלל התקשורת.. ולא הצבענו לליכוד או לישראל ביתנו שבאמת יודעים איך לשמור על המדינה..! ותראו מה יצא לנו ראש ממשלה חרא שגרם למותם של כל כך הרבה חפים מפשע ולא היה יכול לנצח כמה ערבושים מלבנון... שוב אני אומר חבל!
לא זה ולא זה
לבני סתם אף גדול ומופז טמבל
ליבני היא אישה חכמה מאוד והיא יכולה להביא תועלת למדינה אבל זה לא רק תלוי בה זה גם תלוי באזרחים.
אבל עדיין..ההיסטוריה מראה שאישה כראש ממשלה לא הצלחה טובה.
נקווה שהסקופ ישתנה
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 18-09-2008 בשעה 16:22.