סליחה שאני מתערב אבל יש לי הצעה..כבר מאוחר משעמם :]
לא אמור להיות רשום בתוכנה כמה זמן הוא סורק ? או כמה רשימות ,סיסמאות ? אני לא יודע איך זה הולך אבל לפי זה אתה יכול לדעת ..הוא פשוט יעשה צילום מסך ויראה לך XD
סליחה שאני מתערב אבל יש לי הצעה..כבר מאוחר משעמם :]
לא אמור להיות רשום בתוכנה כמה זמן הוא סורק ? או כמה רשימות ,סיסמאות ? אני לא יודע איך זה הולך אבל לפי זה אתה יכול לדעת ..הוא פשוט יעשה צילום מסך ויראה לך XD
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
|
|
זאת לא תוכנה אחת שאתה משאיר את המחשב דלוק יומיים... זה מדריך אם כמה תוכנותשאתה בעצם פורץ לאימייל של מספר ואז עושה שיחזור סיסמה
".It always seems Impossible until it's done"
אני מעוניין, אבל אני רוצה להיות בטוח שהתוכנות הם לא הGENERATOR והBRUTE 2.0 כי את זה אפשר לעשות גם בלי מדריך אני רוצה מדריך מושקע והכל + אני משלם על ההתחלה 500 אני רוצה לראות שהכל כמו שצריך התוכנה סורקת במהירות סבירה והכל טוב ומצוין.. אני ינסה על המספר שלי עם זה יצליח לפרוץ אותו תקבל 500 נוספות אין לי שום טעם לשקר עליך כי עם אני ישקר עליך פשוט יעיפו אותי מפה ואני בטוח שאתה יודע את זה שאני לא רוצה לעוף מפה.. אז עם אתה מוכן פשוט תגיד כן תקבל ת500 הראשונות
תנעשה את זה או שתעשה עסקה עם מישהו שבאמת עובד ואז אני יקנה..
עם לא ניסיתה אין סיבה שזה עובד.
שב בשקט
לkene-אחי זה לא פורץ מספר ספציפי,זה מחפש אימיילים פנויים (ויש הרבה כאלה) ואז אתה פשוט פורץ לאימייל ועושה שיחזור סיסמה (אני רוצה להגיד שזה מדריך ענק! באמת ענק! ואני מתכוון לגודל שלו)
כבר קיבלתי הצעה יותר טובה וסיכמנו אתמול שאתה שולח לי עכשיו 500 ואחר כך 500
ואיך אני אדע שהמדריך באמת לא עובד אצלך?
חלאס חרטה
אם זה היה כזה טוב ועובד היית פורץ למלא מספרי אייסי ועושה יותר מ1000 נק'
תשמע,אני יכול למכור מספרים אבל אין לי כוח לנדנד לחבר שלי (למרות ש100% הוא יביא לי) ואני לא ניסיתי את התוכנה
אין לי מה להגיד לך... יש הרבה שניסו את המדריך והצליחו לפרוץ
בקיצור,המדריך עובד טוב מאוד... אם אתה רוצה לקנות תקנה,אם אתה לא רוצה אז אל תגיב באשכול שלי
תודה