די תפסיקו עם הספאם הזה במיוחד אתה דורון בכל נושא יש לך 5-4 תגובות..
אני פונה ללב שלכם
|
|
דורונרוני אתה לא מבין? אין חוקים בכתיבה, יש כאלה שנוח להם לכתוב
ככה ויש כאלה אחרת.
זה שזה לא מסודר, זה דבר אחר, אבל יותר נוח להם לכתוב ככה.!
אז אם אני אכתוב בבאטל שורה כזאת........................................................................ .....
לאף אחד לא תיהיה בעיה?
Never Traffic For Fun Only Traffic For Funds
תכתוב איך שנוח לך!
או שתגדיר בחוקים מה מותר ומה אסור
ותכלס סתם לקחת את זה קשה, כשאתה קורא את השורות של רוי זה לא שאתה קורא שורה מגיע לאמצע ומתחיל כאילו שורה חדשה.. כל שורה קוראים בבת אחת עם הפסקה בין שורה לשורה אולי היא ארוכה אבל היא זורמת כמו שורה אחת של באטל רגיל.. זה שכתובים 2 חרוזים באותה שורה לא מפריד את המשפט ל2..
ואם אתה רוצה להתחכם ולכתוב שורות ממש ארוכות זה סתם יהיה לרעתך, השורות בבאטל כתוב ולא מוקלט בעצם מראות לקורא מתי לעצור ואם תעשה ארוך יקראו את זה ברצף וזה לא יזרום..
מצביע לדורון פאנצ'ים יותר חזקים.
אבל שמע כמו שאמרו סתם הגזמת, מותר לעשות מה שהוא עשה זה סגנון כתיבה. מצד אחד זה באמת מותר אבל מצד שני אתה צודק שאפשר להסתכל שם על כל שורה כשתיים אם אתה נתקל פעם ראשונה בסגנון הזה.
פשוט תדע להבא שמותר לעשות כזה דבר אישית אני לא תמיד עושה ככה אבל מדי פעם אם יש שורות ארוכות אז ת'עושה את זה עם חריזה פנימית ואין עם זה בעיה...
בסדר אם אתם אומרים..אני פשוט התכוונתי שאם תחלקו את השורות האלה ל2..כי יש שם שני חרוזים..אז זה יצא 34..אבל בסדר איך שאתם אומרים...אני זורם.אני רק ציינתי עובדה הוא זה שנכנס לסרט.
חבוב אני רק צינתי עובדה..אתה התגוננת והתחלת בהודעות אישיות משום מה..תיהיה בריא בקיצור.
למה אנשים לא יכולים פשוט לקרוא לי דורון?אתם קוראים לי בשמות חיבה ואני יותר גדול מרובכם..![]()