|
|
או
או
עוד הערה אחת כזאת באמת יהיה חבל.. אני לא רוצה לגרום לזה שתקבל באן או משהו
כל השאר! למה אתם משתפים פעולה! הוא התחיל תתעלמו ממנו וניגמר הסיפור לא צריך לדרדר את הכדור שלג הזה כי הוא רק יגדל, זה שהוא חושב ככה תנו לו אף אחד פה לא אומר שיש דרך חשיבה מסויימת שמקובלת פה אבל בלי גיזענות או כל דבר אחר שקשור לזה
ועוד משהו קטן רק שתדעו.. הפירוש של המילה "גוי" זה עם ואומרים את המילה הזאת כדי על אנשים שלא שייכים לעם היהודי או במילים אחרות לא יהודיים
נערך לאחרונה על ידי YaniVOD; 24-09-2008 בשעה 10:12.
^מתחלפת^
^אני הכנתי^
לפני כמה חודשים.. , הם עשו טעות!
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
קודם ככה בשביל הפרוטוקול:
ריסק טייקר יצתה טונה בגלל שצרפתים הרבה יותר גרועים מרוסים, מהסיבה הפשוטה שרוסים עזרו לנו
במלחמת העולם השנייה והצרפתים לא..
לדעתי זאת לא טעות זה פשוט לא יגיע לשום מקום, הכי רחוק שמישהו כמוהו יגיע זה לאליפות הUS או הIC
אין לו את היכולות על המיק' או את היכולות בזירה למרות שהוא ממש נחמד בזירה
כן נותנים לו איזה פוש כי הוא בלתי מנוצח כבר דיי הרבה זמן... הוא מרביץ לN1C ולאלוף וגם "מנצח" אותם
הוא הכח של קאלי
אני אומר יתנו לו להיות בלתי מנוצח עוד כמה זמן כדי שכשמי שינצח אותו יקבל את זה כפוש ולא כניצח סתם מישהו
כאילו לעשות עניין מזה שהוא בלתי מנוצח ואז כידיע מישהו שמגיע לו פוש הוא ינצח אותו
כריסטיאן קייג' בWWA!
תראו,אני לא מתכוון לאלו שהשורשים שלהם מרוסיה,פשוט יש כמה רוסים שיורדים עלי וזה מציק לי,זה להם בפציפית ולא לאף אחד,בלי כוונה לפגוע...
דווקא היה איזה קרב שהוא הפסיד.
היה באטל רויאל כדי להכריז מי יהיה אחד המתמודדים בסקראמל והווא היה שם והפסיד.....
אה ואללה הוא כבר לא בלתי מנוצח?! חחחח אז זהו הוא פשוט סתםXD
לא צריך אותו נראה לי וינס מחזיק אותו בשביל הכיףXD
כריסטיאן קייג' בWWA!
בני זונות כולכם כאן כוס אמא שלכם ,
על תקללו רוסי בחיים שלכם , מבינים?!
מתאבק רשום בWWA לשעבר
הישגים בWWA :
(-) אלוף הWWA לשעבר .(1)
(-) אלוף העולם במשקל כבד לשעבר .(1)
(-) מתמודד מספר 1# לדברים אחרים בעבר .
וינס מחזיק את קוזולוב בגלל שהוא רוצה רייטינג ולתת לו פוש שהקהל ישנא אותו ואז להחזיר איזה אגדה שתחזיר את ה-WWE לעניינים ותפתח פיוד עם קוזולוב לדעתי זה יהיה דה רוק
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
דה רוק לא יחזור בחיים לWWE חח אולי אוסטין ..
מתאבק רשום בWWA לשעבר
הישגים בWWA :
(-) אלוף הWWA לשעבר .(1)
אם יחזירו את אוסטין בשביל פיוד עם קוזלוב אני יורה במישהו.....
אסור למישהו כמו אוסטין להיות בפיוד כזה טיפשי
אני באמת לא יודע וינס מחזיק אותו אולי הוא עושה את זה בחינם אני לא יודע אבל זה בטח לא ריטינג ומאד מקווה שזה לא בשביל איזה פיוד אם אגדה
כריסטיאן קייג' בWWA!
צודק חח
מתאבק רשום בWWA לשעבר
הישגים בWWA :
(-) אלוף הWWA לשעבר .(1)