פסדר.. אבל אולי היא לא מכירה אותי וזה......
|
|
למה להוסיף אותה לאיסיקיו בכלל? זה תעשה אחרי שתיהיה איתה
קודם כל לך אליה ותשאל אותה איך קוראים לה, תשחק אותה שאתה לא יודע באיזה כיתה היא, בת כמה וכל החרטות האלו ותזרום איתה לכל מיני נושאים אחרים, שב ותדבר איתה באחת ההפסקות, פשוט תיגש אליה ותדבר איתה.
אין לך מה להפסיד, הכי הרבה תבוא אחת אחרת.
אחי אני לא יגיד לך דברים ספציפיים להגיד לה כי הכי קל לי לבוא מהצד ולהגיד לך ואני יודע שאתה מתפדח וכל זה
פשוט תנסה לדבר איתה לא משנה על מה אתה כבר תמציא משהו כל אחד והמוח שלו אפילו דבר הכי קטן לאט לאט אחי אתם לא תהיו חברים ביום אחד וגם לא בשבוע
באיסי יהיה לך הרבה הרבה יותר קל לדבר איתה תמיד במחשב יש יותר ביטחון ככה גם עברייני מקלדת (ראה חתימה שלי) עברייני מקלדת תמיד יש להם ביטחון במחשב אז אני אפילו תומך בך וואלה פעם ראשונה שאני תומך בעברייני מקלדת, תהיה עבריין מקלדת בשביל להכיר אותה לפחות זה למטרה נעלה
בהצלחה אחי
והפריקיות האלה הכי מחרמנות ישך טעם טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי Marlboro; 28-09-2008 בשעה 20:31.
חח אני לא עבריין מקלדת..
אני רושם מה שאני אומר..
אבל כמו שאמרתי כבר, אם אני ידבר איתה באיסי אז יהיה מוזר לדבר איתה בבצפר
כן אבל אתה אומר
אתה לא תגיד לה את מה שאמרת באיסי אין לך אומץ.. בגלל זה אמרתי "עבריין מקלדת" בכוונה טובה כמובן
לא משנה...
וכן זה יהיה מוזר לדבר איתה פנים מול פנים לאחר שיחה חופרת של שעתיים במחשב אני מבין אותך
אבל זה עדיף מכלום לא? לאט לאט גם יהיה לך אומץ לדבר איתה בביצפר
את רוב השיחה תנהלו באיסי, אולי בכלל היא לא לטעמך? אל תסתכל על הקנקן אלא במה שיש בו
אתה לא מכיר אותה בכלל קודם דבר באיסי ונראה לאן זה זורם.
תמיד תזכור: בסולם עולים שלב שלב. אחרת? נופלים
אז לאט לאט אחי אבל על בטוח
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Marlboro; 28-09-2008 בשעה 20:54.
עזוב אותך פריקית לא טוב אני אומר לך ניסיון לא טוב עזוב תחפש אחת אחרת אל תהיה בקשר איתם חולים בראש גם בנות וגם בנים יש ניסיון
כמו שדני אמר מעליי,עם פריקיות לא כדאי להתעסק אבל אם אתה חייב אז...
כשאתה נותן לה נשיקה וחיבוק תגיד לה בוקר טוב והכול ותתחיל לדבר איתה,למשל סתם תחרטט לה " מיכל ,שמעתי ממקורות סודיים שלי שיש לך טעם טוב במוזיקה,מה את אומרת על השיר הזה ?" ואז תשים שיר בפלאפון..כדאי גם לומר את השם שלה כי זה גורם אוטומטית להרגשת קרבה.
תנסה לשים לה תפלא ביד שלה ככה שאתה תיגע לה ביד,זה גם יוצר קירבה...בכל מקרה...תדברו קצת על מוזיקה בדרך לכיתה והכול
תבוא אליה בהפסקה תדברו קצת...אחרי איזה יומיים תקח תפלא שלה ותצאו בשישי...משם תזרמו![]()
חחחחח אמרתי לך שמע זאת פריקית זה לא ילדה רגילה אני לא יודע מה להגיד הם מוזרים מדברים על דברים מוזרים תעשה מה שבראש שלך אני היתי מעדיף ליתרחק גם פה באיטליה יש כאלה כוסיות אבל הבעיה שהם פריקיות פנק ככה השם שלהם אני תמיד חושב או אומר למישהוא לידי אפילו שאני לא מכיר עים היא היתי הולכת עים בגדים נורמלים מה היתי עושה לה חחחחחחח וככה גם אני עושה חברות עים אנשים לידי חחחחחחח
ליפעמים גם עים בנות אני מדבר על זה וככה אני מכיר גם בנות![]()
למי איכפת פריקית לא פריקית ?
מה זה משנה תכלס ....................... מי שמשנה לו הוא פריק בעצמו.
תגיד פעם יצעתה עים פריקית או פריק עים כן אחר כך תדבר למה אז אתה לא מבין כלום מהחיים שלך אני יצעתי והיתי לי חברה גם בישראל פריקית יחזקתי איתה חודש אני מיניסיון אישי עזבו אותך שטויות הם לא אנשים רגילים יש להם עולם אחר יש כאלה שאומרים כול חור הוא שחור שאתה סוגר את האור חחחח תעשה מה שבראש שלך
אח שלי אמרתי לך לא עיכפתי לי מה את רוצה עים אתה פריק והיא פרקית אז שהיה לך בהצלחה אבל עים אתה נורמלי או מיתלבש אחרת אז עזוב אותך שטויות ככה אני מציע