קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איראן ~ המלחמה הבאה!
    על ידי InterSys בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2010, 01:34
  2. [דיון] פצצת אטום - המלחמה הבאה
    על ידי InterSys בפורום דיבורים
    תגובות: 90
    הודעה אחרונה: 30-05-2010, 23:07
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 30-10-2008, 16:05
  4. חדשה...כנסו תגידו איך היא ומה אפשר לשפר..
    על ידי kfir_cohen בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 07:50
  5. חח שיניתי חתימה.. איך היא?
    על ידי ^Brat_BoY^ בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 12:59
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 55

[דיון] המלחמה הבאה, אם בכלל, איך היא תראה? - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

המלחמה הבאה תהיה בקרוב מאד מאד..סוריה והחמאס מעזה יתקפו..אבל זה הגזרות הכי חמות שיהיו לנו בקרוב..
    איראן לא תעז להתקרב כי אם איראן מתערבת ארה"ב גומרת אותה בקלילות וגם רוב חברי האו"ם,כי מדינה שהיא חברה באו"ם מאיימת באופן גלוי בנשק גרעיני לא תתקיים כל כך הרבה זמן..

ואתם לא מבינים בכלל איזה צבא חזק יש לנו צבא אדיר,
    תחשבו על כל היחידות,מודיעין אחד החזקים בעולם,סיירות אדירות,כלי נשק וטילים מהטובים בעולם,וגדודים שמאומנים היטב היטב,תחשבו על כל היחידות והחטיבות של צהל ותקבלו צבא פשוט אחד החזקים בעולם אז אין לנו שום סיבה לפחד,כל פעולה שתתבצע מצידם אנחנו ננטרל אותה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

שמעו לדעתי צריך להעין חטיבה שלמה ללוחמה בגרילה, לא את כל צהל חחח..

משתמש ותיק
    שם פרטי
    קקי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק אלו היודעים להגן על חירותם זכאים לה

ציטוט נכתב במקור על ידי Motkot צפיה בהודעה
    המלחמה הבאה תהיה בקרוב מאד מאד..סוריה והחמאס מעזה יתקפו..אבל זה הגזרות הכי חמות שיהיו לנו בקרוב..
    איראן לא תעז להתקרב כי אם איראן מתערבת ארה"ב גומרת אותה בקלילות וגם רוב חברי האו"ם,כי מדינה שהיא חברה באו"ם מאיימת באופן גלוי בנשק גרעיני לא תתקיים כל כך הרבה זמן..

ואתם לא מבינים בכלל איזה צבא חזק יש לנו צבא אדיר,
    תחשבו על כל היחידות,מודיעין אחד החזקים בעולם,סיירות אדירות,כלי נשק וטילים מהטובים בעולם,וגדודים שמאומנים היטב היטב,תחשבו על כל היחידות והחטיבות של צהל ותקבלו צבא פשוט אחד החזקים בעולם אז אין לנו שום סיבה לפחד,כל פעולה שתתבצע מצידם אנחנו ננטרל אותה.
    בדיוק הרגשה הזאת הייתה לפני מלחמת יום הכיפורים...
    יום לפני המלחמה אגף המודיעין הדגול שלנו הוציאו מסמך בן 48 סעיפים.
    שקבע שהסיכוים שתפרוץ מלחמה נגד סוריה או מצרים נחשבת נמוכה.
    רק באותו יום של המלחמה הבינו שעומדת לפרוץ מלחמה וגם אז
    היו בטוחים שהיא תפרוץ ב18:00 והיא פרצה ב13:55
    אל תזלזל בהם, איראן כבר הבינה שהעולם בנתיים ישן והיא יכולה לרוץ ולהכין פצצה.
    ארה"ב לא תתערב במלחמה, ואיראן כן.
    המלחמה כנראה תתחיל בגללם...

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

ציטוט נכתב במקור על ידי Motkot צפיה בהודעה
    לדעתי אתה טועה, סוריה לא תצא למלחמה בלי אירן, חמאס לא בנויה למלחמה גדולה וחיזבאללה כמובן ממשיך להילחם בנו פסיכולוגית.
    המלחמה הבאה תהיה נגד אירן, מי שהיכנס איתה יהיה חמאס וחיזבאללה, קשה לי לראות את סוריה נכנסת גם היא למלחמה בגלל הפחד שלה ממדינת ישראל, אבל היא גם לא רוצה להשאיר במערכה את אירן לבד ככה שהכל יכול להיות.

המלחמה הבאה תלויה הרבה בדרג המדיני של מדינת ישראל, במלחמת לבנון השנייה ראינו איך הממשלה שלנו לוקחת את הצבא החזק ביותר במזרח התיכון ולא עושה איתו כלום (נכון שהיו מגבלות שאי אפשר לעבור ולכן היה קשה יותר להילחם עם חיזבאללה).
    מה שקורה בלבנון זה שחיזבאללה מתחיל להיכנס לממשלה מה שאומר מלחמה הבאה איתם לא יהיה גבולות ולכן יהיה יותר אפשרויות לישראל.
    מרגע כניסתו של גבי אשכנזי בתור רמטכ"ל ראינו את צה"ל בהרבה אימונים מה שמראה לנו שהצבא מכין את עצמו ולמד מטעויות העבר.

המלחמה הבאה לא תהיה קלה, אבל אנחנו נצא כמו תמיד עם ידינו על העליונה.
    העולם הערבי ואירן בפרט מפחד מאיתנו, רואים את זה בכל הנאומים של הדרג העליון שלהם.
    חיזבאללה אכן התחמש והתחזק מאוד, אבל ישראל הפעם תפעיל את הנשק הכבש שלה והפעם לבנון תראה מזה הרס אמיתי.
    חמאס זה מן מוקש שיכין לנו הפתעות, ויהיה שם קרב קשה אך ישראל תסתדר גם שם.

כמו שאמרתי בהתחלה הרבה תלוי מי יהיה המנהיג הבא של מדינת ישראל, צריך מנהיג חזק שלא מפחד לקחת החלטה ולעמוד מאחוריה.
    זה מה שהיה חסר לנו בשנים האחרונות ואני מקווה שזה לא יפגע בנו בעתיד.

יש לי הרבה מה להגיב למה שאנשים כתבו כאן... למי שיש זין לקרוא מוזמן.

Yeahi, אתה מגזים ברמה מפחידה. עשית מהמלחמה האחרונה כישלון מוחלט מה שלא נכון.
    אם כבר מדברים על מצב הצבא אז ככה, הסיירות במצב מצויין והידע שלך לגבי הפעולות של הסיירות הוא נמוך בהרבה ממה שאתה חושב אז חבל על האנרגיות של כולנו.
    לגבי המילואים, למקרה שלא שמת לב אבל המילואימניקים מתאמנים הרבה יותר מבעבר - הסיקו את המסקנות מהמלחמה האחרונה.
    ההנהגה הייתה כושלת וכשהראש דפוק כל הגוף סובל.
    לגבי החזבאללה, לא יודע למה אתם כל כך פסימיים. כבר במטס הראשון של חיל האוויר חוסלו כל המשגרים הארוכי טווח של החזבאללה. אין לזה חשיבות בעיניכם? הכל כשלון?

דבר אחר, כתגובה למה ש Motkot רשם. סוריה לא מסוגלת להילחם בישראל לכן אין אופציה כזאת בכלל שתהיה מלחמה רק עם סוריה. אם תהיה מלחמה זה יהיה עם סוריה ואיראן (וחזבאללה וחמאס כמובן).
    אני אסביר לכם משו קטן לגבי המלחמה האחרונה ומה ההבדל בינה לבין מלחמה שבה סוריה כן תילחם.
    במלחמה האחרונה ישראל לא הכריזה על לבנון כעל מדינת אוייב והסיבה לכך היא שנלחמנו בחזבאללה שנמצא בלבנון אבל אין לו קשר לשלטון בלבנון. מה זה אומר? שישראל לא יכלה להיכנס בכל הכוח בלבנון מכיוון שהיא לא מדינת אוייב ואני מדבר בעיקר על חיל האוויר שפשוט זרק פצצות שלמות על שטחים מתים כי אסור היה לנו לפגוע בתשתיות של המדינה. במלחמה הבאה סוריה כן תהיה מדינת אוייב ושם אתם תראו את הכוח האמיתי של חיל האוויר ואת גודל ההרס שהוא מסוגל לעשות.

בקשר לעניין של ארה"ב ואם היא תיכנס למלחמה אז ככה, אני מאמין שארה"ב כן תיכנס למלחמה מכיוון שיש לה אינטרנס לשמור עלינו חזקים במזרח התיכון. אנחנו בעצם הקשר היחידי שלה למזרח התיכון ובגדול הם צריכים אותנו כאן לכן אני מאמין שהם לא יתנו לנו להילחם במערכה הזאת לבד.
    למי שחושב שארה"ב תחסל את איראן בקלות אז שיצא מהסרט, הדברים לא פשוטים כמו שזה נשמע.
    בקשר לאו"ם, לצערי רוב מדינות העולם מפחדות מטרור וזה כולל מדינות חזקות כמו בריטניה ואחרות באירופה, לכן אני לא מאמין שמישהו מהם יכנס למלחמה הזאת.
    בגדול, המדינות היחידות שלא מפחדות מלהילחם בטרור הן ישראל וארה"ב.

טוב האמת שהיה לי עוד אבל שכחתי... אם אני אזכר אני אוסיף.

ישי התותח

משתמש ותיק
    שם פרטי
    קקי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק אלו היודעים להגן על חירותם זכאים לה

בקשר לאו"ם, לצערי רוב מדינות העולם מפחדות מטרור וזה כולל מדינות חזקות כמו בריטניה ואחרות באירופה, לכן אני לא מאמין שמישהו מהם יכנס למלחמה הזאת.
    בגדול, המדינות היחידות שלא מפחדות מלהילחם בטרור הן ישראל וארה"ב.
    צודק מילה במילה.
    יש כלכך מעט ארצות שמבינות את העניין שאסור בחיים להכנע לטרור, וזה ארה"ב וישראל.
    ראינו מדינות כמו גרמניה, שאחרי שחטפו לה מטוס ב 1973 בשביל לשחרר שלושה אסירים ורצח הספורטאים במינכן
    הם ישר אמרו כן! בשביל לא להסתבך איתם...
    בקשר למלחמה נגד חמאס, אין מה לדאוג.
    המלחמה נגד חמאס לא צריכה להדאיג אותכם, כי וואלה הם לא מי יודע מה חזקים או משהו.
    הבעיה האמיתית זה מספר החזיתות.
    הראשון עם איראן וכנראה גם סוריה, שכנראה יהיה סביב רמת הגולן ואז לאט לאט הם התקדמו
    השני עם חיזבאללה שינסה להחזיר את חוות שבעא וכפר רג'ר בנוסף לירי בלתי פוסק של רקטות
    והשלישי עם חמאס, עכשיו דוגרי, חמאס נובים... חמאס סתם ינסו לנצל את ההזדמנות של התקיפות
    בשביל מלחמה משלהם, כנראה בשביל לחטוף עוד חיילים.

כמו שאמרתי התקיפה האירנית תכלול טילי אב"כ, ככה שהם ינסו לפגוע כמה שיותר באזרחים,
    בשביל ליצור יותר פחד.

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

Have No Fear, Tiger Is Here
    עכשיו שאני חייל על מדים אין לכם סיבה לדאוג משום מלחמה
    האיראני מתים מפחד בגללי

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    Have No Fear, Tiger Is Here
    עכשיו שאני חייל על מדים אין לכם סיבה לדאוג משום מלחמה
    האיראני מתים מפחד בגללי
    הוא יחלק באן לכל הערבים!

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

אחרי מה שקרה בגאוגריה אני לא בטוח שארצות הברית כל כך תעזור

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

משתמש ותיק האוואטר של MuLtI-FoCaL
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    1
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    Can't we all get along?

האמת כשאני חושב על זה אני לא מפחד מהמלחמה.
    הצבא שלנו חזק ויש לנו כוח
    אני מפחד כמו שכבר אמרו פה מהממשלה.
    הממשלה שלנו אחרי שאולמרט נבחר פשוט ממשלה של חארות![לא מצאתי מילה אחרת...מצטער]
    מקווה שהמצב בממשלה ישתפר ומהר!!!!

ועוד דבר...
    אני בספק עם איראן תיצא למלחמה נגדנו כי ברגע שהיא תבצע פעולה צבאית כלשהיא נגדנו ארה"ב תגיב וכמובן גם אנחנו!
    אני בטוח גם שאם חס וחלילה תפרוץ מלחמה מערב אירופה תעזור לנו[צרפת, בריטניה, גרמניה]
    נשיא איראן אוהב רק לדבר אבל אני לא רואה מלחמה.
    בנוגע לסוריה- היא לא תצא למלחמה לבד זה ברור...אין לה מספיק כוח.
    בנוגע לבחירות בארה"ב: קצת מבאס שבוש יורד מהכיסא שלו כי הוא תומך בישראל ב-100% ולא מפחד לצאת למלחמה...איראן תעשה איזשהו צעד בוש יתקוף[בזמן כהונתו] לגבי מי שינצח בבחירות בארה"ב אני לא יודע להגיד תשובה חד משעמית...מצד אחד הם חייבים להיות לצידנו ולתמוך בנו אבל לכו תידעו אם הם ירצו לצאת למלחמה מסיבית.

שורה תחתונה:
    אני בספק שאיראן תתקוף כי נשיא איראן יודע מה יהיו התוצאות[אני חושב].
    ואני מקווה שהכול יסתדר לטובה בין אם זה בממשלה שלנו ובין אם זה המלחמה שתפרוץ[חס וחלילה].
    נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 28-09-2008 בשעה 18:24.

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כמה ממכם כתבו על זה שבמידה וכן נצא למלחמה ארה"ב תתקוף ותעזור, אתם סומכים יותר מדי על ארה"ב.
    ישראל לא יכולה לצאת ולסמוך על מדינה אחרת, אנחנו צריכים לסמוך על היכולת שלנו.
    אני גם מאמין שהם יעזור בהסיבה הפשוטה, יש להם אינטרס להחזיק אותנו בתור המדינה החזקה ביותר באזור, הסיבה השנייה זה שלאירן יש נפט וארה"ב תנסה לקחת שליטה על הנפט, אם זה לא יקרה כל העולם כולו יכנס לבעיה גדולה.
    בשביל לתקוף את אירן ואת הכור שלה, ישראל כן צריכה את ארה"ב מה שאנחנו צריכים מהם זה לקבל מסדרון בעירק ואפשרות לתדלק בבסיסים שלהם בעירק.

אני בספק עם איראן תיצא למלחמה נגדנו כי ברגע שהיא תבצע פעולה צבאית כלשהיא נגדנו ארה"ב תגיב וכמובן גם אנחנו!
    אני בטוח גם שאם חס וחלילה תפרוץ מלחמה מערב אירופה תעזור לנו[צרפת, בריטניה, גרמניה]
    אירן לא תצא למלחמה, הם לא טיפשים, הם מחכים לגמור את הכור והם לא יעשו שום מהלך שיסכן את הכור שלהם.
    לגבי זה שהמערב יעזור, קשה לי לראות את זה קורה, אחרי הכל הם אוהבים לדבר הרבה אבל לא לעשות הרבה.

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

אתם מדברים על כל מדינות ערב.
    תורידו את ירדן ומצרים. הם גם בהסכם שלום וגם הם לא מספיק טפשים כדי להיות נגדנו :\

הבעיות זה חמאס חיזבאלה\לבנון ואיראן
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

משתמש מתקדם האוואטר של roy7654
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    כסף זה לא הכול בחיים... יש גם זהב!

הבעיה שלנו היא שאנחנו יותר מדי תלויים בארה"ב בצעדים שלנו לתקיפה כל עוד הם לא מאשרים אנחנו לא נתקוף אבל ברגע שאיזשהי מדינה ממדינות ערב תתקיף את ישראל אני מאמין שארה"ב תתן לישראל אישור לתקוף
    ואז לא יהיה מה שיעצור אותנו או את הצבא שלנו מאשר להפציץ את מי שזה לא יהיה.

אבל הבעיה הרצינית שלנו שאנחנו מחכים לאישור הזה ולא נעשה שום צעד, ואיראן יודעת שבלי פצצת אטום
    או פצצות מסוכנות אחרות אין להם שום סיכוי נגד ישראל ולכן הם לא יתקפו אותנו ואז זה גורם לסיכון בגלל שאיראן מספיק התחמשו כדי לתקוף את ישראל ואז ניהיה בבעיה ובטח שהם לא יתקפו לבד הם יתקיפו עם סוריה לבנון חיזבאללה וחמאס ואז זה יכול לסכן מאוד את ישראל כי יהיה בידם גוח ששווה ואפילו יוכל למחוק את ישראל
    ומספיק עזרה ממדינות אחרות (אתם חושבים שהם סתם מדינות אבל כאשר תוקפים אותכם מכל כיוון אפשר לומר 4-5 אירגונים ומדינות זה כבר ניהיה הרבה יותר קשה עד כמעט בלתי אפשרי)

אנחנו צריכים להפציץ אותם לפני שהם יפציצו אותנו אם לא זה יהיה מסוכן

קרדיט למישהו מפורום אחר
    ציטוט נכתב במקור על ידי suka צפיה בהודעה
    תנשק אותה בזין , זה יחרמן אותה מאוד(מנסיון!!!)
    חחחחחחחחחחחחחחחח

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי roy7654 צפיה בהודעה
    הבעיה שלנו היא שאנחנו יותר מדי תלויים בארה"ב בצעדים שלנו לתקיפה כל עוד הם לא מאשרים אנחנו לא נתקוף אבל ברגע שאיזשהי מדינה ממדינות ערב תתקיף את ישראל אני מאמין שארה"ב תתן לישראל אישור לתקוף
    ואז לא יהיה מה שיעצור אותנו או את הצבא שלנו מאשר להפציץ את מי שזה לא יהיה.

אבל הבעיה הרצינית שלנו שאנחנו מחכים לאישור הזה ולא נעשה שום צעד, ואיראן יודעת שבלי פצצת אטום
    או פצצות מסוכנות אחרות אין להם שום סיכוי נגד ישראל ולכן הם לא יתקפו אותנו ואז זה גורם לסיכון בגלל שאיראן מספיק התחמשו כדי לתקוף את ישראל ואז ניהיה בבעיה ובטח שהם לא יתקפו לבד הם יתקיפו עם סוריה לבנון חיזבאללה וחמאס ואז זה יכול לסכן מאוד את ישראל כי יהיה בידם גוח ששווה ואפילו יוכל למחוק את ישראל
    ומספיק עזרה ממדינות אחרות (אתם חושבים שהם סתם מדינות אבל כאשר תוקפים אותכם מכל כיוון אפשר לומר 4-5 אירגונים ומדינות זה כבר ניהיה הרבה יותר קשה עד כמעט בלתי אפשרי)

אנחנו צריכים להפציץ אותם לפני שהם יפציצו אותנו אם לא זה יהיה מסוכן
    ברגע שמדינה תוקפת מדינה אחרת אתה לא צריך אישור מאפחד, יש לך את הזכות להגן על עצמך.
    אנחנו צריכים אישור מארה"ב לתקוף מהסיבה הפשוטה, בשביל לתקוף אתה צריך לעבור בעירק וארה"ב שולטת שם ואנחנו צריכים אישור מהם לקבל מסדרון בשביל להגיע לאירן.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

בעיקרון שמעתי שיעבירו מטוסים וטייסים לבסיסים בעירק], יש סיכוי שזה נכון? וכבר עשו שם כמה תימרונים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,133 | הודעות: 8,173,720 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect