|
|
לא סתם זה חיל נואש הם עושים את העבודה הכי חשובה אבל כן התנאים הם חרא, אני מעריך יותר טנקיסט מאשר טייס.
שמע טכנו אני לא יודע עד כמה התנאים טובים לא טובים אבל תגידו לבחור את האמת חחח שלא יצפה ליותר מדי שידע למה הוא בא ככה שיהיה מוכן לזה.
188 זבל!!
תום כן מתי שהיה את המכות וההתראות.
אז עשיתי איתך תורנות מטבח..
להב ZOO הפלוגה
תגיד מה שתגיד בסופו של דבר אתה במרכבה 3 אנחנו ב4
ווואלה טייגר, הייתי בטוח אני הולך לישון באוהלים, בלי מזגן, שיהיה חרא בסיס והכל אבל וואלה בסיירים הפלוגות משופצות, יש מים חמים, יש חדר אוכל, יש אולם ספורט, מגרשי כדורגל\כדורסל מפוזרים, לסגור שבתות זה אחלה דבר שם.
בשיזפון בכלל יש אפילו בריכה, אלו בסיסים אמריקאים.. לא יודע מה זה תנאים טובים בצבא כי אלו התנאים היחידים שאני מכיר, אבל זה נראה לי כמו משהו סביר בהחלט.
נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 05-10-2008 בשעה 01:03.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
כל הכבוד אחי
אני לא ישקר לך זה מאוד קשה!
כל הכבוד אחי מוריד בפניף את הכובע
אני גר בצפת
אז יענו 7 וחצי שעות נסיעה ? :|
אם לא יותר ..
אחי עשית את טעות חייך.
השריון זה המקום הכי גרוע בצה"ל ממספר סיבות.
בתור אחד ששירת בגדוד 82 של חטיבה 7
1. היציאות הם נוראיות - שריון = שבת ראשונה יוצאים והשאר נשארים.
2. הייתי נהג טנק = שזה אומר עשרים שעות נהיגה רצוף (עד שהמנוע של הטנק נשרף)
נהגים אחרים מקבלים הפסקה אחרי 6 שעות, אבל טנקים זה גיהנום.
3. הקצינים בשיריון הם הכי טיפשים ( ביטוי עיברי- מטומטם כמו קצין בצה"ל) הייתי היחיד בגדוד שהיה לו פנס בשטח בלילה, אומנם אף אחד מהקצינים לא חשב שצריך בלילה פנס- אבל הזונות גמרו לי את הבטריה.
4. מה יצא לך בסוף, אין שום דבר בעולם האזרחי ששריון תורם אליו. עושים טירונות רובאי 03, ואפילו למשטרה דורשים 05. לכן השרות בשיריון הוא ביזבוז זמן.
אלפי שעות שמירה, עבודת פארך על הטנק (שהחירניקים אחרי תרגיל הולכים לישום, אז השיריונרים מתחילים לעבוד על הטנק, שזה אומר שעות של החלפת שמנים, הידוק ברגים ועבודה על הזחלים)
5. כל הזמן יש תאונות, כל שבוע למישהו נשברת היד או הרגל בגלל סיבוב של הצריח, לפעמים גם נערף הראש (אם אתה גבוה) ממש לא מומלץ להיות שם.
בקיצור תברח משם אבל מהר.
נערך לאחרונה על ידי pony1; 17-10-2008 בשעה 13:52.
קרבי לא מומלץ - ושיריון הכי גרוע.
למה לא להנות שלוש שנים בבסיס חיל האוויר עם בנות ובריכה ואינטרנט.
למה לסבול מפודרה וקוליסים.
והכי חשוב, בשריון אנשים משמינים שלושים -ארבעים קילו.
ואחרי הצבא ממש קשה לרדת
פוני תפסיק לבוא בגישה אנטי.
אני מכיר אנשים בשבע שמאוד נהנים.
וזה שמשמינים חרטא... אני אישית רזיתי לפחות עשר קילו..
ולמה לא להנות בחיל האוויר? כי אם הוא ואני ועוד אנשים לא הולכים קרבי לא תהיה מדינה..
נמאס לי מאנשים אטומים שכל היום חושבים על התחת של עצמם.. " קשה לי יש לי חול בעיניים"
תפסיק לבכות! זה המציאות בארץ שלנו, המדינה שלנו צריכה אנשים בקרבי.
ותאמין לי ששריון זה לא גרוע.
להב ZOO הפלוגה