קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הקהל הכי טוב בארץ
    על ידי Ventura בפורום אוהדים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-10-2009, 00:07
  2. [דיון]המשחק הכי טוב
    על ידי -Bar- בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-11-2007, 19:15
  3. [דיון] הסלולרי הכי טוב
    על ידי xSellize בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 18:37
  4. דיון |הזמר הכי טוב בכל הזמנים...
    על ידי Unknоwn בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 21:22
  5. [דיון]השילוב הכי טוב
    על ידי kinghagai בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 16:42
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

[דיון]הקהל הכי טוב במדינה? פחח - עמוד 2

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

רונקי, חצי ממה שהוא רשם זה שטויות במיץ עגבניות., כהוכחה:
    26.אוהדי הפועל אף פעם לא הצדיעו במועל יד. אם מישהו הצדיע במועל יד, הוא אינו אוהד הפועל.
    25.יופי, אוהדי *כבי אומרים שאוהדי הפועל ערבי, וטועמה מחבל, וגם אוהדי ביטר.
    23.לפחות אם אתה רושם טענה, תרשום בעברית נכונה.
    21.הנהימות היו לגל לוי לפני כן כאשר הוא חגג מול קהל הפועל ולא קהל הכח, ואלרח מכן איב ג'ידה חיקה אותו.
    22.נו ו...? עידוד קבוצה שאינה *כבי אסור?
    20.מי אמר שאוהדי הפועל מייצגים את ישראל? לא סתם יש לישראל נבחרת.
    18.גם אוהדי ביטר פותחים אבוקות, הכסאות שהיו בבוסניה אינם בטיחותיים ונשרפים בקלות, שלא כמו כסאות משאר העולם, ובמיוחד בארץ.
    17.אותה סיבה של 20.
    15.גם בספרד אוהדים זורקים חפצים ורימונים(עשן עד כמה שאני יודע) על שחקנים ואנשי הנהלה. לא אומר שזה בסדר ונכון, אבל מראה לך שזה לא רק הקהל של הפועל.

זו התגובה שלי, נמאס לי כבר לכתוב ולכתוב.
    בכל מקרה, תמשיך לקרוא. שכחתי שקשה לכם לדעת כמה דברים ביחד.

והנה התגובה:

ולאחד שכתב את זה:

ריקת בובה בדמות בנו של אובארוב המוכתמת בדם לעברו של השוער שהיה במצב משפחתי קשה.- הגיע לו,הוא התגרה בנו בטירוף.

כתיבה "נאצים" ו"תאי גזים" על קירות בלומפילד.-מגנה,למרות שלא כתבה המילה תאי גזים.

מיזמורי שואה ותאי גזים למכבי ת"א והשוואת אבי נימני להיטלר.- לא דבר שמכב* ת"א או ב*תר לא עשו בעבר.

קריאות "ניאו - נאצים", "שער 11 גטו", "שמעון מזרחי תתאבד" והצדעה במוהל יד באופן גלוי.- קריאות ניאו נאצים לא קרו,שער 11 גטו זה לא שונה מלצעוק מטעומה מחבל או לאבוקסיס נאצי/חולה סרטן. וההצדעה במוהל יד קרתה פעמיים שלוש עם מספר מצומצם של אנשים.

רימון שנזרק ע"י אוהדי הפועל במטרה לרצוח אוהדי מכבי. גם כאן התבלבלו האוהדים האדומים (שממעשה למעשה מפריכים את התיאוריה על היותם אינטליגנטים) ובעצם פגעו באוהד קבוצתם, אדהם שביטה, שהיה מאושפז במצב אנוש.-מגנה.

הוצאת דיסק עם שירי נאצה שמאחלים "סרטן בראש של טייב" וקריאה ברורה לרצח.- שום קריאה ברורה לרצח,אני מכיר את השירים בע"פ. אני חושב שמכירת וקניית משחק חמורים בהרבה מהדיסק המשעשע הזה.

זריקת רימון על שוער הפועל אשקלון באמצע משחק (1998).-לא זכור לי שקרה דבר כזה,אבל בדרבי בשנה שעברה נזרקו מספר רימונים על הרשת של שביט,לא?

קשירת יונה למשקוף השער במשחק נגד הפועל פ"ת (2004).-לא ממש אכפת לי.

זריקת פחית בראש של רופא הנבחרת ד"ר רוסנובסקי שחייו ניצלו בנס!- חייו ניצלו בנס?

כשהשתתפה בגביע אופ"א, הקבוצה חטפה קנס על התפרעות אוהדיה וביישה את המדינה.- לא בבישנו אף אחד,אנחנו לא מייצגים את ישראל.

גילוי "רגישות" כשאוהדי הקבוצה שרו שירי זימה על בתו של מעסה מכבי ת"א, שנספתה בהתרסקות מטוס (2005).

זריקת לבנה שפתחה את הראש לנער אוהד מכבי בגיל 13 (במהלך משחק גביע הטוטו, 2005).-מגנה

כנופיה שחרטה צלבי קרס על מכוניתו של שמעון מזרחי בשדה דב אחרי הפסד האליפות לגליל.-בכיף

גור שלף, זוכרים? שוב עניין של רגישות הקהל.- אוהד אחד שאל אותו,,למה אתה הולך בדרכי אביו המנוח וגור בא והביא לו מכות.

במשחק נגד הגליל צעקו "קטיושות לגליל". אכן הזדהות מוחלטת.-שוב,מייצגים את הפועל ולא את ישראל. אין שום בעיה בלקלל קבוצת בת של מכבי ת"א.

כתובות נאצה נגד בתו של איציק קמרי מעסה מכבי ת"א לשעבר (עדי ז"ל).- איפה היו כתובות נאצה? רק תגיד לי איפה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של yoyo44
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי - מי כמוך באלים ה'

איפה בדיוק הוכחת שחצי מהדברים לא נכונים ? ואתה באמת חושב שהתרוצים כמו קבוצות בספרד עושות את זה מכפרות על מה שעשיתם? ואתה יכול להסביר איזה יהודי יאחל ליהודי אחר שואה או יגיד לו נאצי או יקרא לו ה*טלר
    ואתה לא חושב שבמדינה שנואה כמו שלנו ראוי לפחות לא להגיד שאתם לא מייצגים את ישראל כאילו מה אתם מדינה בפני עצמה ?וקרה דבר כזה שזרקתם רימון על שוער אשקלון . ולמה לא הזכרת דברים אחרים שעשיתם כמו חילול הקברים של הוריו של חולדאי או הביטיי שמחה של אוהדים רבים, כגון "פחות 5 אוהדים לבית"ר לאחר הפיגוע.. ועוד משו אתה לא חושב שזה מוגזם לצעוק קטיושות לגליל?

לסיכום הייתי יכול להמשיך אבל ציפיתי ממך לפחות להודות שזה מגעיל הדברים שעשיתם ואתה חייב להסכים איתי שאתם לא פחות מגעילים מב*תר..

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

חחח, קראת אולי 1/10 מההודעה שלי. פירטתי כמעט את הכל, ואין לך כלכך הרבה מה להגיד עקב העובדה שלא אתה כתבת את זה.
    בקיצור, חלק מהדברים מומצאים, חלק מהדברים הינם בכלל התנהגות ספורטיבית שנובעת מאמוציות.
    תגיד מה שתגיד, אוהדי הפועל לעומת אוהדי ביטר, זה כמו ערס ואשכנזי, ות'אמת גם ככה אתם רואים את זה.
    אבל סבבה, אם בראש שלכם לדקור, להרוס ולנסות להרוג כמה שיותר, תפאדל.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתקדם האוואטר של yoyo44
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי - מי כמוך באלים ה'

שמע אחי קראתי כל מה שכתבת אפילו פעמיים פשוט לא רציתי להתייחס להכל בוא נגיד 90 אחוז מהדברים נכונים.. ואם אתה לא מתנגד למעשים האלה זה מראה עליך כבן אדם אבל עזוב חפרנו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    triki
    לייקים
    0
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    ברית דמים איתך נשבעתי לאהוב אותך עד סוף חיי בית"ר ירושלים

לא אתה אוהד הבועל נאור ונשגב !!! ולא אוהדי חיפה למרות שראיתי שהיו פה כמה קופים ועוד איזה אוהד מכבי שניסו לעזור... תודה אבל לא תודה אנחנו לא צרייכים את העזרה של אפחד.. הקהל מספר 1 בארץ זה שילך אחרי הקבוצה שלו בכל מצב בעולם באש ובמים תומך עד המוות (לתמוך בסמל ולא בשחקן) ... אתה מדבר על זה שזרקו אבנים זה לא חדש כבר זרקו פעמים לפני זה הפסד לסכנין 4-1 והפסד להבועל חיפה... השחקנים שיחקו כמו הפרצוף שלהם לא נלחמו ולא השקיעו מגיע להם!!! מצידנו שהם יפסידו כל משחק 10-0 אין לנו בעיה התוצאה שווה לתחת!!! שילחמו קודם כל שלא ישפילו לנו את הסמל !! כי הסמל מעל הכול!!!
    אנחנו אולי הקהל עם הכי פחות תצוגות יפות או עם הכי פחות שירים וזה לא קשור בכלל לאירגון האירגון שלנו הוא הכי צעיר (2005) והוא מתעסק בקבוצה ולא באירגון!! אבל אנחנו הקהל הכי תומך שיודע להגיע לכל משחק בכול שעה שתיהיה איזה עוד קבוצה תביא 2000 אוהדים למשחק בקריית שמנה ?? איזה עוד קבוצה שתיהיה במצב של לרדת ליגה תיהיה עם המוצע קהל השני 8 אלף כל משחק (אחרי שחיפה שהיו אלופים) הקבוצה שלנו הייתה מועדמת לפירוק לא הלכנו והקמנו לנו קבוצה אחרת (אוסשקין את קטמון) למה? כי בית"ר היא שלנו ולא ניתן לאפחד לפרק אותה ולקחת אותה מאיתנו.. ששחקן יעזוב לנו את הקבוצה נכבד אותו כל עוד הוא יכבד אותנו (לא כמו יוסי אבוקסיס למרות שהוא היה מקרה מיוחד!) לא נתלבש שחור ונפסיק לעודד את הקבוצה כי אחרי הכל שוב הסמל מעל הכל ואין שחקן שיגיע לאותו מעמד כמו הסמל!!

ולסיום מכבי חיפה ומכבי ת"א אתם שתי קבוצות הגדולות בארץ!!! מכבי עם כמעט 20 אליפויות וחיפה עם איזה 10 או 11 שאפו אנחנו עם 6 אליפות ודאבל .. אתם רוצים לזכות באליפות אה ?? מכבי ת"א ומכבי חיפה הגדולות של המדינה מגיעות לטדי מחזור 2 ו4...
    מכבי משחקת בונקר 90 דקות בנס ניצלתם בגלל גרשון... סוף המשחק השופט שורק אני שומע שעגת ניצחון מהיציע של מכבי חיבוקים נשיקות רצים ביציע שמחת ניצחון השחקנים רצים לאוהדים שלהם להודות להם על התמיכה ... אני משתגע מסתכל להם על היציע מסתכל על לוח התוצאות רואה 0-0 לא מבין על מה הם שמחים כל כך ?? על תיקו בחיים לא שמחתי (אולי רק על התיקו מול חיפה ב01-02 שנשארנו בליגה..)
    3 שבועות אחרי זה חיפה מגיעה לטדי גם אחת שרוצה אליפות..
    חיפה עם 10 שחקנים 9 על הדשא 1 בשער ובית"ר עם 9 שחקנים 8 על הדשא ו1 בשער וחיפה לא מתבישים בכלל לדבר על אליפות?? עושים בונקר מול 8 שחקנים סוף המשחק שאגת ניצחון מהצד החיפאי ואני לא מבין על מה 1-1 אתם רוצים אליפות ?? שאנחנו רצינו אליפות ידענו לבסס אותה ב3-0 ו4-1 על האלופה הקודמת!! אחרי זה שישבתי באותו הבנתי איזה קבוצה יש לי האוהדים של הקבוצה השניה שמחים כל כך שהם עברו את המשחק הזה שהם חוגגים על תיקו הם מבינים כמה קשה לנצח את הקבוצה מהבירה !!!

אולי קצת חפרתי אבל אחרי הכול היה מגיע להם האבנים על האוטובוס ! שיכניסו לראש שאת המשחק מול פ"ת חייבים לנצח ...
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-10-2008 בשעה 13:08.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

"triki", תקשיב, אין לי בעיה שיהיה פה מריבות, אבל מריבות עם רמה כמו שהיו פה עד עכשיו. אני לא רוצה שתתחילו לקלל אחד את השני ולריב (כמו שעשית). ערכתי לך חלק מההודעה כרגע, ופעם הבאה אתה תקבל אזהרה.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-10-2008 בשעה 14:13.
    Siete

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    triki
    לייקים
    0
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    ברית דמים איתך נשבעתי לאהוב אותך עד סוף חיי בית"ר ירושלים

סבבה אבויה קצת עצבים

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,015 | הודעות: 8,173,602 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect