ברוכה הבאה
חחחח איזה מניאקים ;9 שלום קייטי ברוכה הבאה
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
ברוך הבא=]
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
שם יפה ברוכה הבאה
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
נכתב במקור על ידי MoTkAy איזה שם יפה זה קייט[באמת] :] בת כמה? (H) ברוכה הבאה נכתב במקור על ידי Human ברוכה הבאה! מה המוצא שלך? נכתב במקור על ידי RoyalFlush באיזה צבע הפיפי שלך? ברוךך הבאה (: מה המידה שלך ?
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
nice name =] hello u 2 =]
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
ברוך הבא
צ'יפים לפוקר | הוסף כחבר | תן לייק
נכתב במקור על ידי RoyalFlush באיזה צבע הפיפי שלך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה *מאיפה את? *
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
חוקי הפורום