209156110
דבר איתי
209156110
דבר איתי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
רגע, לא בוחרים משקיות ת''ש לפי המראה?![]()
סתם סתםנראה לי שלא כדאי לעשות את התפקיד את הקצונה.
מה? לגבי הזימון? אני ב"אלומה" (http://www.aluma.org.il/), זו עמותה כזאת שמשרתת את הבת הדתית בגיוס לצה"ל..הרי כמעט כל הבנות הדתיות עושות שירות לאומי, ואני רוצה להתגייס..אני היחידה מכל השכבה שלי שמתגייסת.
בקיצור צה"ל מאווד רוצה את הבנות הדתיות אצלו..כי הן בנות איכותיות והן יכולות לתרום הרבה ובלה בלה בלה..אז צה"ל, בשיתוף עם אלומה, עושה הכל בשביל שהבת הדתית תתגייס וכדי שהם לא "יפסידו" אותה, כי הם יודעים שברגע שהבת הדתית לא תקבל תפקיד טוב שהיא תרגיש שהיא ממצה את עצמה בו, היא תצהיר..
אז צה"ל מביא לכל אחת זימון למיון, של מה שהיא רוצה..כמובן אם זה מתאים לנתונים שלה..אבל גם אם זה לא כ"כ מתאים וזה גבולי, הם שולחים בכל זאת..וכל זה בשביל שהם לא יפסידו את הבנות הדתיות.
רדי מהעץ שלך ומהר הציבור הדתי לא כזה טוב, עובדה אמרת לא קיבלה מה שהיא רוצה אז מצהירה מה אנחנו ילדים קטנים תפנימו זה צבא לא תשרתו לא תיהיה מדינה.
אין שום דבר איכותי יותר מבת דתית לגבי בת לא דתית ולפי מה שאמרת את הראת שיש הרבה פחות לא יותר.
אז רדי מהר מהעץ שלך איפה שיזרקו אותך תתני את המקסימום שאת יכולה.
דבר ראשון תרגיע את הטונים שלך, אני לא חברה שלך.
דבר שני ציינתי עובדות. אולפניסטיות נמצאות ברמה גבוהה מאוד, והצבא עושה הכל בשביל שהן ילכו אליו ולא לשירות לאומי, וחלק ממה שהוא עושה זה לשלוח לי מיון לאיזה תפקיד שאני רוצה בלי קשר למנילה, מובן? יופי.
ולפעמים הסיבה שמישהי לא מקבלת מיון לתפקיד שנמצא בעדיפות הראשונה במנילה, זה בגלל שלא כולם מקבלים עדיפות ראשונה וזה לא קשור לנתונים של אותה בחורה.
וד"א, גם בשירות לאומי תורמים המון למדינה..לא פחות מהצבא, כן? אז תפתח קצת יותר את ההשכלה הכללית שלך לפני שאתה מדבר כמו איזה ברברי.
את יודעת איך קוראים בקשר למשקית תש?
חצאית["שם קוד" למישהי] דמעות.
את כל היום תשמעי חיילים ממורמרים שרוצים לצאת מהחיל שאת מצאת בו.
לא נשמע כזה מבטיח
להב ZOO הפלוגה
לגבי מסיימי קורס קצינים אני לא יודע, ולא אמרתי שהם דתיים ואנשים פה לא הבינו אותי נכון.
אני התייחסתי בעיקר לעניין שהיא אמרה שהבנות הדתיות אם הן לא מקבלות מה שהן רוצות הן ישר רצות מצהירות שהן דתיות. זה לא מראה על איכות אלה ההפך.
נמאס שכל ציבור בארץ חשוב שהוא הכי איכותי בכל ציבור יש אנשים איכותים ויש חרא של אנשים. כל אח במדינה הזאת חושב שהוא כזה להיט הגיע הזמן שאנשים יקלטו עם כל כמה שאתה מיוחד יש עוד אלף כמוך.
אין דבר כזה לקבל מה שרוצים באים לצבא לשרת ואיפה שיזרקו אותך שמה את תתני את המקסימום אבל אם את מחליטה להשתמט וואלה לדעתי זה לא מראה על איכות.
אז היא לא הסבחרה נכון..
זה ממש לא ככה שאם הן לאמקבלות מה שהן רוצות אז הן פוררשות..אבל כמו כולן היו שמחות לקבל מה שביקשו.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אתה צריך להבין משהו..בנות דתיות בצבא זה לא משהו שרואים הרבה. חיילות עם חצאיות זה לא משהו שאתה רואה כל יום. רבנים אוסרים על בנות דתיות להתגייס לצבא בגלל חוסר צניעות, החשש לירידה מבחינה דתית וכו'.
משום שהציונות-הדתית רואה בתרומה למדינה כחובה, יש את השירות הלאומי שהוא מהווה תחליף.
כשבת דתית מחליטה להתגייס ולא לעשות שירות לאומי כמו כל הסניף שלה, כמו כל האולפנה שלה, כמו כל המשפחה שלה..זה משהו חריג!
והאמת, אם אני אהיה פקידה בסופו של דבר אני אעדיף לעשות שירות לאומי וככה להרגיש שאני תורמת יותר! כי בלהיות פקידה שמגישה קפה לבוס אני לא תורמת למדינה מי יודע מה.
ואין לך מה להתווכח בקשר לזה שהצבא רוצה את הבנות הדתיות אצלו ולא בשירות לאומי..זה לא משהו שאני אמרתי, זה משהו שרבים וגדולים ממני וממך אמרו ואומרים.