|
|
מחר בדוק..!
ד"א, מה זה?
חג היין בראשון זה יוצא מחר
מחר
מה זה לעזאזל??
יאאלה הבנו את הקטע..כל מי שאמר שהוא לא יודע מה זה חג היין שיקרא את התגובות הקומות שלי..ואחת של טאקו..קיצורחג היין זה חג שנחגג רק בראשון ..זה לא בדיוק חג אלא פשוט יומיים כאלה ששמזכירים לנו את העבר של ראשון לציון,האירוע נקרא לזה נחגג ברובו בכל איזור המרכז גן העיר ורוטשילד ושם מוכרים יין לטעימות ולמכירה כוס עולה משהו כמו 10 שקלים...ובקבוק יכול להגיע בין 150-260 [ככה היה שנה שעברה] עם לו יותר...בנוסף לחג היין יש כל מיני הופעות בבמה המרכזית בגן העיר וכל מיני זמרים של פעם [חחח] שרים {גם זה היה שנה שעברה אנ לא יודע מה יההי השנה} נראה לי יהיה גם גבינות...אחרי שראש העיר הדפ*ק שלנו [מאירק'ה} הבין שהחג הזה מעודד שיכורים ומעלה את רמת הפשיעה באותו הלילה ומעלה גם את הילדים מתחת ל 18 להשתכר החליטו שלא למכור יין [נראה לי בכלל] ובפרט לילדים מתח ל 18 {אל תשאלו אותי למה או מה אי לי מושג, זה רש העיר ה"חכם" שלנו} אז אחרי שכך הוא החליט מעכשיו קוראים ליומיים של אירועים פסטיבל הזמר העברי..וגם זה לא בטוח..יין לדעתי עדיין יחלקו..פשוט שינו את השם מחגיגות היין לפסטיבל הזמר העברי..תבואו בעמוניכם יההי אירוע ענקי!! מי שלא יודע איפה זה נמצא והוא לא בראשון...זה באיזור התחנה המרכזית הישנה,או רחוב הרצל 67 {שדרה ענקית של דשא..נ.ב.. תיזהרו לא להביא נפצים או כל מיני סכינים כי רמת הבדיקה שם מעולה! הם יכולים אפילו להפשיט אותכם ליד כל מאבטח היה שוטר!