****Are you ready?!****
האורות מהבהבים, רוב האורות משתנים לצבעירוק רץ מהר ונכנס לזירה. הקהל צורח בפופים מטורפים, רואים
מבעדלעשן אדם עומד בתוך הבאק-סטייג', מחזיק בבקבוק מים בידו הימנית. הוא מסתכל עלהקהל. הוא הולך לעבר הזירה, שותה מעט מהמים ויורקבמקצת. הקהל משתגע, מנסה לגעת בו, מחלק לו כיפים והוא נותן להם כיפים בחזרה .
טריפל: אוקיי פאנק עכשיו הפכת את זה לאישי. אנחנו המצאנו את הבדיחה שוניס אוהב COCKS לא אתה זה אחד שתיים אנחנו אולי זקנים יותר ממך אבל תראה את ריק פלייר בן 60 ומשהו ועדיין אחת האגדות הכי גדולות איי פעם *פופים חזקים מאוד* עכשיו פאנק אתה צריך להבין משהו אתה צריך להתחיל לכבד פה את האנשים ותבין אנחנו חושבים שאתה מתאבק מצויין אפילו שאתה מזלזל בנו וחושב שלנו אכפת מזה. אני הוא ה"משחק" מלך המלכים הCEREBAL ASSASIN אני הוא המתאבק שיזכה באליפות הזוגות ביחד עם שון מייקלס *פופים אדירים* ואני הוא זה שיזכה באליפות העולם במשקל כבד* פופים אדירים* אבל פאנק זה לא רק שנינו פה יש עוד מתאבקים רעבים פה לאליפויות כמו אדג' *היטים* כמו דה רוק *פופים* ואני מנחש שגם יהיו עוד אבל אני יכול להבטיח לך שהתחרות לא תיהיה קלה אז אם תוציא את הראש מהתחת שלך תוכל להבין שאתה לא הכי טוב.
קול: עכשיו זה לא נשמע מתוך כעס אלא הוא באמת מסביר לו משהו
קינג: אההההה
קול: ....
טריפל: עכשיו לנושא קצת יותר רציני... ARE YOU READY?
*פופים מטורפים*
לא אני שאלתי אתכם תל אביב AAAARRREEE YYYYOOOOOUUUU RRRRRRRRREEEEEEEAAAAAAADDDDDDYYYYYYY
*פופים עוד יותר חזקים*
אז לאלפים הנוכחים ולמליונים שצופים בבית... LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLETS GET READY TO SUCK ITTTTTTTTTTTTTTTTT
ועכשיו למשהו שהשותף שון היה אומר AND IF YOUR NOT DOWN WITH THAT WE GOT 2 WORDS FOR YA * הקהל צורח SUCK IT*
קול: איזה קהל איזו אווירה זה הWWA
קינג: אהההה
קול: מה עובר עליך?
קינג: אני עייף
קול: אתה לא יכול ללכת לישון אנחנו בשידור
קינג: אהההה
טריפל: אני רואה את האנשים מוציאים פלאפונים מתקשרים למשפחה שלהם ואומרים DX IS BACK *פופים אדירים*
אדג' ופאנק שניכם מתאבקים צעירים חסרי ניסיון אבל אתם יכולים לסחוב את החברה הזאת על הכתפיים בעוד כמה שנים אתם טובים אבל אתם צריכים להבין שבינתייים החברה נסחבת על גבי הותיקים כמו שון מייקלס ודה ורוק ואני כרגע אנחנו השולטים וכרגע אנחנו הכוכבים של המיין איונט.
האיש והפטיש עדיין נשאר פה לסחוף את הרייטינג ל100% הצלחה!! כןכן, מה שאתם שומעים. כמו כן, שון כאן איתי כדי לכבוש את החברה מידי וינס ווינס אתה חושב שבאמת אתה תצליח למנוע מאיתנו לעשות שטויות? אם תסתכל על הנסיונות שלך מהעבר אתה תבין שאין לך סיכוי כבר ניסית הכל וזה לא עבד אמרתי לשון שבהתחלה
לא רצה לבוא איתי, אני אמרתי לו ''בוא איתי, יהיה אחלה קטעים, אנחנו נשגע את מקמהן,
כמו תמיד. הרי בסוף לא יצא לנו להנות מספיק. הגיע הזמן לתפוס כמה שלוקים ולעשות פה
בלאגן מטורף.'' וואלה שון הסכים, הוא כאן איתנו, מאחוריי הבמה, הוא יחכה להראות פה
הכל בדרך המקורית ביותר שרק מקלקל המסיבות הידוע יכול לעשות פה, המקלקל היחידי
שיודע איך לעשות מסיבה כאן מטורפת!! אז תתכוננו לראות את הפייט הגדול מכולם של שון מייקלס וטריפל איץ' כובשים את החברה שוב ושוב!
אני חזרתי ובגדול ומה שנותן לי פה שני אופציות, אחד לשלוף פטיש והשני הוא למעוך לפאנר את הפנים עם פידיגרי,
כי הוא לא יוכל להרים את האליפות שלי! אף אחד לא פה לא יוכל להרים את האליפות הזאת כל עוד המשחק חזר, המשחק חזר לתת פייט.
אז זה יהיה פייט, זה יהיה
ענק, אני אשבור פה שולחנות, אני אעשה הכל אבל הכל להיות אלוף העולם הבא של הליגה
הזאת. לא סתם באתי לפה לבזבז זמן, באתי לפה כדי להוכיח כמה המשחק הוא לא פראייר,
כי אם יש אחד שיכול לגבות את מעשיו כמוני שיצביע *שקט באולם!!*
אני פה כדי לזכות באליפות ששיכת לי!
*פופים מחרישי אוזניים מטורפים !!!*
טריפל עושה טאונטים של X של טריפל עם הידיים ושל אליפות!
*Breaking Down*

X DX DX DX