הבובליקים שולטים
בובליל
פרידמן
הבובליקים שולטים
|
|
בובלילים
בובלילים
בובלילים
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
בובלים
בובלילים הכי מצחיקים... בלעדיהם היה משעמם בבית , והם גם הכי אמיתיים שיש לא חרטא כמו הפרידמנים האלה שקטים יבשים ורציניים לא זזזיםם שומרים טינה לא זורמים עם הצחוקים כלוםם כל פיפס קטן צבר עושה רעש והוא גם מדבר בשפה כזאת כאילו הוא יותר טוב או למד להיות יותר טוב מדבר לא בגובה העיניים בכלל ! גם נחש חבל על הזמן ושיפרה? שתסרוג בגיל 80 מה היא סורגת לי עכשיו ... פרידמנית
נערך לאחרונה על ידי solco; 03-11-2008 בשעה 09:27.
יוסי ועינב שקרנים?... מה ששיפרה עשתה בקטע שיוסי ביקש לחם מהסוג שלו ושיפרה אמרה "אז למה הוא לא אוכל עוגה" הוא בן 56 בן אדם מבוגר וככה היא מתווכחת איתו?.. אין לה טיפת כבוד? , עלק יוסי ועינב צבועים תגיד לי אתה חיי בסרט כלשהוא?! לך תחזיר תסרטים שגנבת מהבלוקבסטר בחייאת ! השקרנים והנחשים והמתנשאים הם הפרידמנים שחושבים שהם יותר טובים בגלל ששיפרה עושה עם הידיים כאילו היא מורה בבצפר היא חושבת שהיא טובה יותר, וצבר? יש לו התנשאות כאילו הוא למד באוניברסיטת האוורד בארה"ב.. גועל נפש הפרידמנים...!!! שיתביישו אחד אחד בובליל מפשוטי העם לשלטון
הבובלילים.
שפרה וצבר מתנהרים כאילו הם מעל כולם ומחשיבים מעצמם גאונים ושווים יותר. שיעזבו כבר שניהם מטומטמים.
כיף שמחר אחד מהם ילך הביתה! (ונסה לא תלך כי יש לה שם 2 בחורים וההפקה לא תתן לה ללכת).
פרידמנים
אפילו שבלי הבובלילים לא היה רייטינג וזה אבל הם מזה פרימיטביים....
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אתה חי בסרט בובלילים באש ובמים הפרידמנים הם שוויצרים צבר ושפרה נוטרים טינה בגלל שיוסי קרא לה בת **** וישר היא נוטרת לו טינה במשך כל העונה ושימו לב זה פעם ראשונה שיוסי לא מתמודד אני זוכר אותו נגד בוריס אח של ליאון על הגריל והשפרה המעצבנת הזאתי איככ פרידמנית זאתי אבל פרידמנית מתה
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אללה בוובלילים