נכתב במקור על ידי Alcoholic יצאת טמבל אחי סדרת Tomb Raider התחילה הרבה לפני שיצא AC. חחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון. אין, לארה היא בובת מין של ממש :]
חח וזה למה אתה חושב שהמשחק טוב? P: נשים ווירטואליות עושות לך את זה? XD
נכתב במקור על ידי CryTom חח וזה למה אתה חושב שהמשחק טוב? P: נשים ווירטואליות עושות לך את זה? XD אז מה חושבת ?? חחח סתם, אני פשוט אוהב את המשחק הזה. תמיד אהבתי וקרופט מחזקת את זה :]
נכתב במקור על ידי Alcoholic יצאת טמבל אחי סדרת Tomb Raider התחילה הרבה לפני שיצא AC. לא הסדרה, המשחק הזה עצמו חיקוי של AC
נכתב במקור על ידי Strikill Avenged sevenfold rockkk ישך איזה בעיות נגדם? ^^ ואת המשחק אפילו לא התקנית כי הוא FAILL שנספר לכולם איך ''מחקתה תתקייה של הוינדוס?'' חחחחחח סתם כאילו שאתה לא יודע שזה היה בצחוק:]
נכתב במקור על ידי יהונתן כאילו שאתה לא יודע שזה היה בצחוק:] אתה שקרן פתולוגי.. אי אפשר לדעת!! D:
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 18-11-2008 בשעה 16:16.
חחחח אתה אפילו לא האמנתה לי ואם אני יודע לפרמט מחשב אני בטח יודע שתיקיה שקוראים לה WINDOWS היא בטח הווינדוס!!
חחח אבל אתה אפילו לא יודע מה זה FAIL
יהונתן כשאמרתה שמחקתה תתקיה WINDOWS אני לרגע האמנתי שבאמת מחקתה אותה נכתב במקור על ידי CryTom חח וזה למה אתה חושב שהמשחק טוב? P: נשים ווירטואליות עושות לך את זה? XD חשבי גם להגיד את זה כי בטוח אנשים מורידים אותו רק בגלל שהיא כוסית
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 19-11-2008 בשעה 14:43.
נשמע אחלה משחק
אצלי זה PASS
חוקי הפורום