איזה משחק משעמם.. לפחות אני פחות חושש מההגנה לאחר הערב הזה. פסקל לא שיחק וזה רק הוכיח כמה הוא אפס ועבר זמנו..
אנחנו בשמינית גמר! סלטיק אפסים!
איזה משחק משעמם.. לפחות אני פחות חושש מההגנה לאחר הערב הזה. פסקל לא שיחק וזה רק הוכיח כמה הוא אפס ועבר זמנו..
אנחנו בשמינית גמר! סלטיק אפסים!
Puta los ches!
![]()
|
|
היה ערב משמעם, כבר בדקה ה20 במשחק של ויאריאל ידעתי שזה יהיה משעמם ויגמר 0-0 :\
מעניין מאוד מה יקרה היום בבית של ליברפול ואתלטיקו מדריד. כל אחת מהקבוצות תנסה לכבוש כמה שיותר שערים מכיון שהמפגשים ביניהם הסתיימו ב2-2 בסיכום שני המפגשים.
מקווה שאתלטיקו תיקח את זה בסופו של דבר, ככה זה יצמצם את האפשרויות שריאל תקבל קבוצה אנגלית :o.
Siete
איזה מחזור חם הולךך להיות לנו במחזור הבא של ליגת האלופות: רומא עלתה היום למקום ה-1 על חשבונה של צ'לסי, שתארח את קלוג' שבוע הבא. רומא תארח את בורדו שסיימה בתיקו 1 עם רומא ונצחון יבטיח לה את המקום ה-1 (WTF).
אתלטיקו מדריד ניצבת ראשונה בביתה, שבמקום השני ניצבת לה ליברפול עם שער אחד פחות לזכותה בהפרש השערים. אתלטיקו מדריד יוצאת למארסי, מגרש קשה מאוד, כשליברפול יוצאת להולנד למפגש מול פ.ס.ו עם הגנת הטלאים. יהיה מעניין מאוד מחזור הבא, מאוד מעניין.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-11-2008 בשעה 00:44.
Siete
אהבתי את התוצאותאחלה משחקים היה ברביעי
Puta los ches!
![]()
אני פשוט לא מאמין למה שקרה הערב, בדיוק שהעלו את ההרכבים בתחילת המשחק של בארסה נרדמתי, התעוררתי במחצית וברגע שהמשחק חודש נרדמתי והתעוררתי לתקציר של בארסה.
באסה S:
יום שלישי:
ויאריאל 0 - 0 מנצ'סטר יונייטד
אלבורג 2 - 1 סלטיק
פיורנטינה 1 - 2 ליון
באיירן מינכן 3 - 0 סטיאווה בוקרשט
ארסנל 1 - 0 דינמו קייב
פנרבחצ'ה 1 - 2 פורטו
זניט סנט פטרבורג 0 - 0 יובנטוס
באט בוריסוב 0 - 1 ריאל מדריד
סה"כ שערים: 14 שערים .
יום רביעי:
קלוז' 1 -3 רומא
בורדו 1 - 1 צ'לסי
אנורתוסיס פאמגוסטה 2 - 2 ורדר ברמן
אינטר 0 - 1 פנאתנייקוס
שחטיור דונייצק 5 - 0 פ.צ. באזל
ספורטינג ליסבון 2 - 5 ברצלונה
אתלטיקו מדריד 2 - 1 פ.ס.ו איינדהובן
ליברפול 1 - 0 מארסיי
סה"כ שערים: 27 שערים .
בית ממש קשה
ביד יש כוח, בראש יש מוח, בגוף יש לב בו כתוב הפועל אותך אני אוהב !
ליברפול תעלה
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)