אתם מסכנים ואני מרחם עליכם.
אם כל מה שמניע אותכם זה לזיין את הבחורה, אין לכם טיפת מושג באהבה ורומנטיקה.
go get a life
אתם מסכנים ואני מרחם עליכם.
אם כל מה שמניע אותכם זה לזיין את הבחורה, אין לכם טיפת מושג באהבה ורומנטיקה.
go get a life
|
|
אני זוכר שבתור ילד בן 14 קראתי 3 פעמים את כל האתר של מאפי (פעם היו שם המון מאמרים נראה לי שכבר הורידו אותם). באותו הזמן זה שינה לי מאד את נקודת המבט והעלה לי את הביטחון העצמי...
אני לא ממש מבין מה הכוונה שאנשים מעתיקים בדיוק את מה שכתוב שם. אתה מתכוון למשפטים ספציפיים?
מסכים..
צריך לקחת את כל המדריכים האלה בעירבון מוגבל עם בכלל.. ניתן להישתמש בחלק מהדברים.. אבל ללכת מילה במילה אחרי כל הדברים האלה זה שטות.
כמה אני מפתה בחורות אני לא יודע.. אבל אפעם לא היתה לי בעיה שרציתי לדבר עם מישי ולא הגענו למצב שאנחנו מדברים..
אני עושה מה שאני מרגיש לנכון באותו רגע גם אם זה מפדח לפעמים וגם אם זה לא עובד לפעמים..
הרבה פעמים זה נגמר בקשר ארוך (לאו דווקא כזוג אלא כמכרים)..
כל הענין בפיתוי איך שתקרא לזה הוא לא לנסות לפתות אותה ביכולות "קסומות" עאלק שלמדת אלא לנסות להבין איזה סוגי משפטים היא אוהבת כבר ב2-3 שורות ראשונות ופשוט לזרום עם זה..
לדעתי זה החלק הכי אומנותי ב"פיתוי" לקרוא עליה מה היא חושבת
התכוונתי למשפטים ספציפיים, אבל לא רק.
הרוב אפילו לא מעתיקים מילולית, אבל הם לא טורחים להגדיל ראש ולנסות לעשות מזה משהו אחר, כי השיטה אומנם אומרת "תעבוד לפי מה שאני אומרת, ואתה תבין נשים - בתנאי שתנסה ליישם את זה", אבל מה שבאמת קורה בראש של מי שקרא את זה זה ככה - "אוקי, אני קראתי את הספר, עכשיו אני הולך להתאמן בקניון באמצעות הכלים שנתנו לי בספר".
הכלים שנתנו הם דוגמא בלבד, והם מועילים, זה נכון, וגם אפשר לתפוס בעזרתם לא קצת בחורות.
אבל אם אתה רוצה להגיע באמת למקום בו אתה יכול להגיד 'טוב, אני כיום מסוגל לפנות לכל אחד ולתפוס אותה', אתה מבין שאתה כבר עברת חתיכת דרך, מהיום הראשון בו פחדת לעשות משהו שאתה המצאת, עד היום הנוכחי בו אתה מגלה שאתה יכול לפתוח בקורס שלם שהוא ייחודי לך, שיטה ספציפית בה אתה משתמש.
כל בחור בפורום יבוא ויגיד לי "שמע אסף ברור שאני קראתי, וברור שאני המצאתי לעצמי שיטה משל עצמי, אני לא יכול לעשות כל מה שכתוב שם..."
הרי למה שיגידו לי אחרת?
לא ציפיתי לקבל פה וידויים מרגשים מאנשים שיגידו שהם די מגוחכים אחרי שהם קראו את מה שכתבתי והם באמת לא פיתחו משהו אישי שלהם.
עזוב אלמוג אתה בכלל OFF
אלה לא מדריכים, זו דרך. פףף..
לא הבנתי למה לכולם יוצא הרושם שאני נגד השיטה.
המטרה היא לא לדבר עם בחורה, המטרה היא לתפוס אותה.
וזה רחוק מלהיות שטות.
זה מה שאני מתכוון אליו, אנשים מבינים הכל בצורה כ"כ עקומה, לא מבינים עשירית ממה שנמצא שם מול העיניים.
מה אתה חושב שאיזה חנון כתב ת'ספר והוא לא יודע על מה הוא מדבר?
הוא לא ממש חנון, וברור שהוא יודע על מה הוא מדבר.
אחרת איפה היו אלפי אנשים אחרים כיום בלי זה?
בקיצור נגמרו לי המילים.
שלום לכולם וצהריים טוביםעכשיו לעניין ,
[אסף]
פתחת פה אשכול רציני אבל אני חושב שהיה עדיף לך לשלוח לי את הדעה הזאת
לפרטי ואני יסביר לך למה .
גולשים ניכנסים ויוצאים מהפורום הזה ,
חלק מהאנשים הוא ככה וחלק מהאנשים הוא ככה .
כשאתה בא ופותח אשכול כזה , אתה יכול ליצור מהומה רצינית בפורום .
לאנשים יש את הזכות לפרסם ולשתף איזה עצות , הצעות , טיפים ורעיונות שעולים בראשם .
לכל אחד שניכנס לפורום יש את גישת החיים האישית והפרטית שלו .
יכול להיות שיהיו כאלה שיסיכימו איתך ויהיו כאלה שלא .
כשאתה פותח אשכול כזה , אתה בעצם בא בטענות אל אותם אנשים שלא לוקחים את העניין הזה
כמוך , מתייחסים אליו ברצינות ועוד ועוד ועוד כל מיני דברים שאמרת .
בין אם אני מסכים איתך או לא ,
אני משוכנע שזה לא המקום .
דעה כמו זאת , הייתה עדיפה שתגיע אלי לפרטי ואני מבטיח לך שהייתי עושה עם זה משהו .
אתה לא יכול לבוא בטענות לאנשים שהגישה שלהם עם בנות שונה משלך .
וגם אם אתה יכול , לא כאן . ואני מדגיש , לא כאן .
כמנהל אני לא מרשה לעצמי להגיד את דעתי בנושא ,
ותאמין לי ואתם שאר הגולשים שיש לי הרבה מה להגיד .
אם אתה רוצה , אסף , בפרטי אני אשמח להגיד לך מה אני חושב .
תגובות לא הולמות ולא לעניין באשכול זה יגררו
בפעם הראשונה עריכה + אזהרה .
פעם שנייה מחיקה של התגובה .
לא נדבר כרגע על הפעם השלישית .
המשך גלישה נעימה לכולם , צהריים טובים והמשך יום ניפלא![]()
אין לך מושג מה זה לנהל פורום, אין לך מושג מה זה לעזור לאנשים. אולי יש לך את המוטיבציה לעזור. חבל שאתה לא יודע מה לעשות איתה ואיך.
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 26-11-2008 בשעה 17:34.
xPo אני לא מבין מה הבעיה פה,הוא פתח פה דיון נורמלי שקשור לפורום הזה.
יצאתי מנקודת הנחה שאם אתה פותח פוסט כזה אתה תדע שיבוא מישהו שכן יודע לדבר ויכנס לך באמ אמא .. אז מה ? נלחצת ?
אל תכניס את עצמך לדברים שאתה לא יכול להתמודד איתם. נקודה.
בטח שאני נתפס לדקויות הדקויות האלה הן שעושות את ההבדל בין "פיקאפ זה חרטה " ל - "אלה שחושבים שהם אמנים - הם חרטה" שזה בעצם מה שנכון.
אם נעלבת שלח לי ה"פ אני אתן לך תמיכה נפשית בטלפון אספוש.