תהיה איתה כל הזמן, תזכיר לה תמיד שאתה אוהב אותה לא משנה מה, תגיד לה שאם היא מתאבדת, אתה אחריה.
|
|
כל הקטע זה שלפי מה שהוא אומר, היא לא מקבלת חיבוק מאבא שלה, ואמא שלה אני משער נפטרה שהיא הייתה בסביבות גיל 13-14-15 .
בגלל זה כ"כ קשה לה, אלה התקופות שבנות צריכות את האמא שלהן, וגם אם בת תגיד לא, אז היא מזיינת את השכל אחושמוטה.
בכל מקרה, גם אם היא לא נפטרה בטווח הגילאים שאמרתי,
אז אין לה את החיבוק מאמא, אין לה את החיבוק מאבא - מה שאומר שהיא מרגישה לבד - ככה שגם כמה שהיא תצחק תחייך וכל זה, חיבוק של חבר או חברה זה לא חיבוק של אמא ואבא.
משהו שכנראה ממש ממש חסר לה.
אז זה שציטטתי אותו,
זה אולי לא יפתור את הבעיה,
אבל זה בהחלט יעזור בלהגיע לפיתרון שלה.
נערך לאחרונה על ידי FixBoy; 28-11-2008 בשעה 17:33.
למה אבא שלה לא מבחק אותה ? הוא לא מבין כמה זה יכול לעזור לה .... =\
בכל מקרה אם היא כל כך חשובה לך תנסה לדבר עם אבא שלה
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
תשמע אחי כואב לי
באמת כואב לי אני לא יודע אם אני הייתי מתמודד עם מצב כזה
אחי אני לא מכיר אותך.. אבל אני כ"כ מקווה שתצליח
כ"כ..
תכלס אין לי איך לעזור לך חוץ מלעודד אותך להמשיך בדרכך
גשם של עופרת יצוקה.
הינה הבחורה חזרה לעצמה
מקווה שיהיה בסדר מעכשיו והלאה...
שמחים לשמוע, תהיו ערניים, לכל מקרה...
תקשיב, אתה יודע שאם היא חס וחלילה תעשה עם עצמה משהוא רע, ואתה ידעת את זה, אז מעבר למה שיקרה לה, יהיו גם לך בעיות כי אם יגלו שהיא רצתה לעשות לעמה משהוא ואתה ידעת על זה ולא סיפרת לאף אחד, אכלת אותה =\...
אני מאוד מקווה בשבילך שהבעיה שלך תיפתר! תנסה לדבר עם ההורים שלך, הם בטוח ידעו מה לעשות...
תקשיבו, ההורים שלה יודעים, מה זה תדבר איתם מה הם לא שמו לב לעובדה שהבת שלה ניסתה להתאבד?
תחשבו לפני שאתם עונים
אני כל יום איתה, היום אני יצא איתה קצת שתצא מהבית להתאוורר קצת
בנתיים המצב משתפר, המצב בבית יותר טוב, היא איבדה כבר את הרצון למות, והמצב טוב, האמת? המצב הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני כל העיניין
בקיצור, נקווה לטוב מעכשיו
שמע, ממש כואב לי הלב ואני בקושי מכיר אותך.
להיות איתה, להיות איתה ושוב להיות איתה. לא חושב שאפשר לעשות יותר מזה, אחרי הכל זה רצון שלה.
רק טוב, לשניכם.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363