מה יש להתייעץ?
שוב, מה רופא יעשה?
XD
כנ"לD:
זה לא יובש. בדיוק כמו שיש אנשים עם נמשים, יש אנשים עם לחיים אדומות. לי תמיד היו לחיים אדומות-ורודות. אני חושבת שהשם של התופעה הזאת הוא "סומק עד".
מה יש להתייעץ?
שוב, מה רופא יעשה?
XD
כנ"לD:
זה לא יובש. בדיוק כמו שיש אנשים עם נמשים, יש אנשים עם לחיים אדומות. לי תמיד היו לחיים אדומות-ורודות. אני חושבת שהשם של התופעה הזאת הוא "סומק עד".
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
|
|
לאשכנזים קשה להשתזף (אני חצי אשכנזי ואני ממש כהה טוב אבל אני חצי טריפולי) צא כל יום של שמש חצי שעה ככה תפוס קצת צבע כמה פעמים בשבוע, בסוף תהיה "שחום"![]()
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 29-11-2008 בשעה 15:15.
מה מתבייש תלך יגזור
חבר שלי הזין שלו תמיד שהיה עומד לו היה עקום
הוא הלך לרופא ושאל אותו למה זה ככה..
אז אתה מתבייש?..
גשם של עופרת יצוקה.
במקומך הייתי מסתיר תעובדה שאתה אשכנזי..![]()
חזק בטן מה אתה רוצה שנגיד לך?
פודרה תעזור לך
מה רופא מה?
בטח, רופא.. הוא יצבע לך את הלחיים.. ככה פעם בשבוע תלך אליו..
מפגרים =\ כולה לחיים אדומות, מי שיורד עלייך תגיד לו שזה הכי יפה בארץ ואתה מזיין את אמא שלו בזכות זה
אם הדבר באמת מפריע לך, ואתה לא יכול להמשיך ככה, יש פתרון כירורגי קוסמטי למצב.
הדבר נגרם בגלל ריבוי כלי דם באזור הלחיים וניתן לצרוב את אותם כלי דם בלייזר, חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי מידע בנושא, כדאי שקודם תפנה לרופא עור מומחה, אין בכלל מה להתבייש, יש אלפי אנשים עם מצב דומה לשלך.
מצאתי גם מרפאה כלשהיא שמוכרת ג'ל שאמור לעזור במצב, הוא מקטין את כלי הדם עד כדי העלמות שלהם לגמרי, השאלה אם זה לא חרטא, כי אני לא מאמין גדול בהומואופתיה, אבל אולי שווה לנסות אם המחיר לא בשמיים.
תקרא כאן,
http://www.health-pages.co.il/articl...rticle_id=8897
בהצלחה.
לחבר שלי זה קצת עבר
לי אני כמעט היחיד בשכבוה שהוא אשכנזי אולי יש כמה כמוני אבל הם לו בולטים אצלנו וכאילו חברים שלי זה הירידה היחידה וזה יחסית ממש מעצבן עכשיו אז מי שלא אומרים לו את זה לא יכול להבין את זה ..!!
מי שיורד עליך(בנים) תמצא בו פגם ותרד עליו
אם אין כלום אז תקרא לו פריק/אימו/ערס (לפי מה שהוא שומע)
אם הוא אומר, נכון! אני פריק! אז תגיד לו שהוא וונאבי..
הוא ישתוק