רמז לשלב 34-אתה צריכים להתחיל מהקופסא שלמעלה,להזיז אותה למקום מסויים ואז לחזור למטה.
רמז לשלב 45-פה העיקרון הוא לא זריזות..
רמז לשלב 34-אתה צריכים להתחיל מהקופסא שלמעלה,להזיז אותה למקום מסויים ואז לחזור למטה.
רמז לשלב 45-פה העיקרון הוא לא זריזות..
נערך לאחרונה על ידי ofirtwo; 29-11-2008 בשעה 00:48.
|
|
לחזור לצד שמאל או ימין?
".It always seems Impossible until it's done"
אתה צריך לעלות למעלה בעזרת הקופסא שיש לך בהתחלה למטה,את הקופסא שלמעלה אתה מזיז לקופסא השניה שלמעלה(בתוך החור הקטן הזה)
אחר כך חוזר,שם את הקופסא שאיתה עלית למעלה מתחת לשני הקופסאות(בקו "אוווירי") ,הולך לכפתור האדום ומשחרר אותן,שתי הקופסאות יפלו,עכשיו תזיז את הקופסא שהכי למעלה לכיוון הקליטץ' הצהוב...תזיז אותה קצת כדי שתוכל לעבור,תקפוץ בעזרת הקופסא מעל החומה ותתחשמל....
מקווה שהבנת,קצת קשה להסביר...
עכשיו שלב 18חחחחח משחק סבבי בשביל הכייף.. (32(
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
הבנתי אחי תודה.
אתה יכול לתת רמז לשלב 32?
".It always seems Impossible until it's done"
34 ;\\
רמז (עבה מאוד)-32-הדינמיט צריך להיות על הריבוע המחשמל הכי ימני והקופסא הרגילה צריכה להיות צמודה אליו בצד ימין...אחר כך תנסה להמשיך
נערך לאחרונה על ידי ofirtwo; 29-11-2008 בשעה 00:57.
חחחח אהבתי... ומה עם שלב 30?![]()
נערך לאחרונה על ידי LastStar; 29-11-2008 בשעה 01:02.
אתה יכול לבד...פה לא צריך ממש לחשוב,רמז קטן..תקפוץ ותירה על המקפצה
26 מה עושים ?
רמז לשלב שלך-קופסא אחת אמורה ליפול לך על הראש ברגע שאתה לוחץ על כפתור מסויים,אבל אתה קודם צריך להזיז את הקופסא למקום הזה...תסתכל טוב ותראה את זה.
(רשמתי את זה כבר בדף הקודם...רק העתקתי והדבקתי פה)
שלב 26-את הקופסא הראשונה אתה מזיז קצת ימינה,קופץ ממנה למעלה,לוחץ את האקדח,עובר ומפיל את הקופסא שהכי למעלה..עכשיו מזיז אותה לכפתור האדום.
עכשיו אתה מזיז את הקופסא שהתחלת איתה הכי ימינה(לדבר האדום הזה) וקופץ למעלה...
עכשיו הגיע החלק המסובך...אתה צריך לקפוץ בזמן שאתה קופץ ישר להסתובב ולירות בקופסא,ישר לרוץ מתחת לקופסא שנופלת שהיא תתפוצץ עליך...
(ד"א מי שעוד לא יודע...R זה כדי להתחיל מחדש את השלב)
הגעתי לשלב 9 זה עם ה41 ולא מבין מה הקטע יורה על זה הכספת נופלת לחור אני לא מספיק גם שאני מהצד השני או קרוב אני לא מצליח חחחח ..
יש פתרון?
ובאמת המשחק ממכר...
עכשיו 25![]()