בוודאי, כל העניין של השגחה פרטית, העונש והשכר בעולם הזה.
אם אדם יהיה עני או עשיר, חכם או טיפש.
הדבר היחיד שהוא לא מתערב זה האם יהיה צדיק או רשע.
בוודאי, כל העניין של השגחה פרטית, העונש והשכר בעולם הזה.
אם אדם יהיה עני או עשיר, חכם או טיפש.
הדבר היחיד שהוא לא מתערב זה האם יהיה צדיק או רשע.
|
|
לפי מה שהספקתי להבין אתה לא כ"כ מאמין..
אבל בכל זאת אני יגיד לך שלפעמים אנשים שמתו חוזרים לגלגול נוסף על מנת לתקן דברים שעשו בגילגול הקודם ולאחר שהם מתקנים את הדבר שבשבילו חזרו לעולם הזה אין יותר צורך בנשמה שתהיה בגוף האדם ולכן מחזירים אותה למעלה על מנת להמשיך לה את המשפט, היה פעם סיפור על זה אני יחפש אם אני אמצא אני יביא לפה שתראה בקשר לזה.
יכול להיות שהנשמות של תלמידי ישיבה שנהרגו וכו' היו גלגולים חוזרים, ויכול להיות שהם חטאו ועשו הרבה דברים לא טובים ולא ראויים שישארו בחיים
יש הרבה חרדים שנראים חרדים מבחוץ אבל תאמין לי שהם ממש לא כאלה מבפנים ( לא כולם אני אומרת ! יש צדיקים אמיתיים, אבל יש כאלה שרק נראים מבחוץ ), יכול להיות ויכול להיות ויכול להיות, אנחנו עדיין לא הגעתי למצב כזה שאלוקים אומר לנו מהם החשבונות שלו עם עם ישראל ולמה הוא הורג היום תלמיד ישיבה ולמה היום עושה פיגוע פה ומחבל שם, זה החלטות שלו זה מעשים שלו שאנחנו כמה שניתן אפשרויות יכול להיות שלא נקלע לאפשרות האמיתית שלשם כך אותו אדם מת.
עכשיו עוד משהו.. בקשר לצה"ל, גם אנשים מתגייסים הם בכל מקרה מתים זה לא קשור
אז החרדים במקום להתגייס הם לומדים תורה, ואדם מאמין יודע שללמוד תורה עוזר לצה"ל ולמדינת ישראל יותר ממה שחיילים במתגייסים לצה"ל עוזרים , השאלה אם מאמינים או לא.
אני יכולה לספר לך 12315610 סיפורים שקרו לי שהתפללתי לעזרה מהקב"ה והוא עזר לי, לדברים שבכלל לא היו אפשריים ולא אמיתיים, והוא שמע את מה שביקשתי,
פעם פעמיים, יכול להיות מקרה כמו שאתה אומר שגם אם לא הייתי מתפללת הייתי מקבלת אותו נכון יכול להיות, אבל זה לא פעם זה לא פעמיים ולא שלוש פעמים ולא ארבע פעמים
די הרבה פעמים אני מבקשת משהו מתפללת למשהו זה קורה , אז איך יכול להיות שכל המקרים האלו לא קשורים לזה שהתפללתי? שביקשתי מהקב"ה? אתה אומר שכל הדברים שקרו לי קרו במקרה?
אני יכולה לחפור לך פה עוד שעות חחחח כדי שאני יפסיק
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. "(:
בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
זה נכון אבל את לא יודעת אם זה גלגול נשמה או לא.
זה הקטע שאפחד לא יכול לתת לך תירוץ אחר ויש מצב שכולם נכונים ביחד ויש מצב שאפחד לאנכון.
בכל מקרה יש תירוץ נכון אבל לפעמים לא יודעים
אני לא מבין את האתאיסטים האמת..
אם השם קיים, כל מי שהאמין בו ינצל..
אבל אם הוא לא קיים (חס ושלום..רק לדוגמא!)אף אחד לא הפסיד שום דבר האמת..(חוץ מדברים גדולים של השם)
אז עדיף להאמין בשם ולראות (חס וחלילה) שהוא לא קיים
מאשר לא האמין בשם ולראות שהוא קיים
מקווה שהבנתם חחחח לא יצא מובן![]()
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
אם זו הסיבה שאתה מאמין בה' אז אתה דביל סלח לי על המילה.
נערך לאחרונה על ידי Daniel; 30-11-2008 בשעה 17:43.
עדיף לסבול שם ואז להתענג מאשר לסבול כל החיים וזהו.. לא?התענוג בעולם הזה לא יחשב לכלום בעולם הבא, לא תבחר באורח החיים הנכון, לא תקבל.
ולעומת זאת יכול מאוד להיות שתסבול שם סבל רב בשביל לתקן את זה.
הקטע זה ששם כל החיים ולא פה.
מה אתה נמצא פה? 80 שנה?
אתה נמצא שם לכל החיים!
וואלה אחי,למרות שאני אוהב להתווכח איתך פה בפורום אני ימנע מלתת לך הסברים מפגרים
כמו שנתנו לך פה, הפעם הבאת משהו חזק.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
ANAEL !
מה שאמרת לגבי גלגול נשמות והזכות לתקן הוא שטות גמורה
והנה לך הוכחה אולטמטיבית !
כמה פעמים את שומעת על תינוק כבן כמה חודשים עד שנתיים
שנהרג חס וחלילה לא עלינו כתוצאה משריפה..שאיפת עשן...הורים אכזריים
מוות בעריסה !
איזה צ'אנס היה לו לכפר על המעשים שלו בגלגול הקודם?
מה התינוק עשה ומה הוא אשם שאלוהים שהוא כביכול מלא רחמים
דן אותו לעונש מוות אכזרי כל כך כמו שאיפת עשן..
את יכולה לספר לי 8923892385 סיפורים..
אבל סיפור הוא בסה"כ מקרה שקרה לך בחיים..
צעד שמאל במקום צעד ימין..שורה של מקרים ווריאציות
שהסתדרו לך בדיוק איך שרצית..
אבל למה שלא נספור את 890238239 הסיפורים..שלא הלכו דווקא איך שרצית??
התירוץ כמובן יהיה עכשיו..שככה אלוהים רצה..ואלוהים לא חייב לאף אחד כלום..
ובכן אם זה באמת התירוץ...נשמע לי די פתטי..
אני מקווה שתבואו לי עם משהו יצירתי..ואל תשכחו את הדוגמא שלי לגבי התינוקות גם כן..תענו לי גם עליה
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 30-11-2008 בשעה 22:01.