חבל שלשגיא ולנדב אין יס מקס
תוך שנייה העברתי אחורה ראיתי מה היה
לא צריך במאים טמבלים שיתנו לי ריפליי ^_^
חבל שלשגיא ולנדב אין יס מקס
תוך שנייה העברתי אחורה ראיתי מה היה
לא צריך במאים טמבלים שיתנו לי ריפליי ^_^
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
כמה נגמר בסוף עם בארסה?
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver
4-0 בארסה. ולנסיה לא הפתיע ולא בטיח. היא בעצם הפתיעה בחולשה שלה.
בארסה - ריאל. צריך להיות דיון בנעוץ, אבל אנחנו נדבר כבר שם.
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
כן היא כן ממדריד, יותר נכון פרבריי מדריד; הייתי באצטדיון, אגב (חח אלק קיבוץ, הרגת אותי אחי).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 07-12-2008 בשעה 20:43.
Siete
אם אני לא טועה, היא עיירה הנמצאת במדריד.
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
אי אפשר לומר שזה עיירה במדריד, זאת פשוט שכונה (פרבר :\); זה דרבי לכל דבר, פשוט בכל משחק האוהדים של ריאל ממלאים את האצטדיון ומעודדים אותם חח (חוץ מהאחרון, שהיה בחירות בערים).
בכל מקרה- עוד מחזור רב שערים בליגה הספרדית, מחזור שינעל בסנטיאגו ברנבאו בעוד אחד ממשחקי העונה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 07-12-2008 בשעה 21:41.
Siete
ידיעה טרייה מהליגה הספרדית:
קסיאס נחטף ע"י חייזרים!
>_>
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
3-1
מסננת. פשוט מסננת ההגנה של ריאל.. לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה נגד ברצלונה
אין מה לעשות כרגע - קנאברו גמר את הסוס, מרסלו זה מרסלו (שחייב ללכת כבר מריאל מדריד, הוא לא מגן) ולמיטצל סלגדו אין לי טינה אחרי כל מה שהוא הביא למועדון הזה. התלונות שלי פונות לגוטי וואן דר וארט, שחושבים שהכדורים יגיעו אליהם בשיטת קסם שגאגו הוא "הקשר האחורי אלק" היחיד שלנו - חאבי גרסיה חייב להכנס .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 07-12-2008 בשעה 23:51.
Siete
ריאל השנה פשוט לא מתפקדת, בנוסף לשיפוט הספרדי שנהיה גרוע משבוע לשבוע.
בארסה לוקחת בהליכה בשבת.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
אם אני תופס את *** *** הזה אני מוציא לו את ********* ה****** מה קרה שופט י*** *** אני שם עליך*** כזה גדול אתה לא שורק לפנדל *** ואחרי זה שהיה פנדל ברור אחרי האטרף המטורץ שהיה וגם אני צרכתי באמצע הסלון משמחה אתה לא יכול לשרוק לפנדל שכל העולם ראה י*** *** ***.
וגם אחרי זה הוא קיבל כרטיס אדום מי שהשאיר את ריאל במשחק אתה לא קורא עיתונים מרסלו ורובן בגלל לא יהיו בסופרקלאסיקו ה***ן *** *** ושל כל הכוונים ה*** בתחת שלך אתה יכול *** לי !
סמק לא חבל יש לי יומולדת היום חשבתי יהיה מהפך גם כן יבן ***ה נמאס לי כל משחק לראות את הז***
סיימתי פה ***
חבר'ה, זה פספסתי שורה תזכירו לי.