הדבקתה אותי גם.. :| לשיר הזה: Avenged Sevenfold
A Little Piece Of Heaven lyrics
ממש שיר יפה
|
|
לא אוהב אותם (לא מתחבר לז'אנר)
והם מאוד מוכרים
תנסה לשמוע גם להקות אחרות עם סגנונות שונים
חרא מסחרי..משווקים את הלהקה הזאתי כמו בגדים...יש להם יותר מרצ' משירים...לא משהו מיוחד,בטח יעבור עוד חודש חודשיים כל הההייפ וזהו הם ילכו קיבינימט...Death To PoserMetal!!!!
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
זה שאתה לא יודע להתמודד עם העובדה שהלהקה שלך ממוסחררת אחושרלוע זה כבר לא בעיה שלי.
היית מת ש-SOAD ממוסחרים.אם יש משהו שהם לא אז זה זה.
את SOAD לא רואים בקליפים בתור להקת בנים חסונים מגניבים.
איזה מסרים כבר יש בשירים שלהם?אם כבר ל-SOAD יש מסרים נגד כל אמריקה כמעט חחח
בסדר -"אל תקשיבו לו"
אני בטוח שלמנהל כבר חודשיים שנמצא בפורום שנה(עוד חודש) לא יקשיבו אבל למשתמש חדש שיש לו בקושי הודעה וחצי וגם ככה מחרתיים אף אחד לא יזכור מיהו יקשיבו
ורק לפרוטוקול-A7X מופיעים ב-MTV לפחות פעם ביום,היו ימים שהם היו מופיעים כמה פעמים ביום בעיקר עם השיר Afterlife
להקת פוזר מטאל ממוצעת >_>
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
להקה שלי? טוב.. O.o
אם אתה חושב שזאת הלהקה היחידה שאני שומע... אז אתה טועה.
ומה אתה אומר בזה? מה הבעיה ש'ך שהם מתארגנים יפה ויש שיש להם שרירים.. זה בעיה שלהם? מה כאילו.. אתה תשמע רק להקות של חבורות חננות? מה הבעיות ש'ך? הם רוצים להראות יפה בהופעות וזהו.. פסדר קלטתי שהם קצת ממוסחרים וזה אבל סך הכל כל להקה רוצה להצליח ולהגיע למקום כמו MTV..
ואם נראה לך שיש לי בעיה עם SOAD אתה ממש אבל ממש טועה.. אני מאוד אוהב אותם ואני שומע שירים שלהם מכיתה ז'.
"בסדר -"אל תקשיבו לו"
אני בטוח שלמנהל כבר חודשיים שנמצא בפורום שנה(עוד חודש) לא יקשיבו אבל למשתמש חדש שיש לו בקושי הודעה וחצי וגם ככה מחרתיים אף אחד לא יזכור מיהו יקשיבו"
פשש.. פה זה כבר לחוש.. זה אומר שיש לך יותר ניסיון ממני? ושאני פחות טוב ממך?
אני התחלתי לשמוע אותם רק לפני כמה שבועות במיודח ת,שיר A LITTLE PIECE OF HEAVEN שהוא שיר ממש נחמד עם קליפ ממש מצחיק.. והוא ממש אבל ממש לא ממוסחר כי אי אפשר לעשות איתו כלום חוצמי מYOUTUBE מקושי כי הוא מלא בדם ודברים שהיא אפשר להמסחר ממהם.
ןA7X התחלתי לשמעו אותם כי יש להם כישורים אחושרמוטהה טובים ונראה מי יתווכח עם זה.
יש להם גיטריסט סוססס והם שרים יפה לא כמו צרודים בני 50.
זה שהם מנצלים שקישורים שלהם כדי לקבל יותר רייטינג זה זכותם. אבל הם בקלות יכולים להיות גם להקת מטאל משמ ממש מצליחה ויש להם עוד שירים בדרך.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני אתחיל לשמוע![]()
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
בן כמה אתה?יש סיפור למה הם קראו לעצמם ככה.. נראה לי קיל ואבן או איך שקוראים להם חח.. אלה שזרקו אבנים אחד על השני והרגו ת'עצמם.
על מי אתה עובד?
אני לא יכול להסכים יותר עם התגובות באתר, אין לי בעיה עם התמסחרות, או עם פוזה.
הקטע הוא שהיא להקה שלא מחדשת שום דבר, כמוה יש מאות, וטובות ממנה.
כמו לכל הלהקות האלה ישלהן את האלבום המפציץ שלהן ולאחר מכן מוציאות זבל טהור שיכול לשגע אותך מרוב שזה גרוע.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
יש סיפור למה הם קראו לעצמם ככה.. נראה לי קיל ואבן או איך שקוראים להם חח.. אלה שזרקו אבנים אחד על השני והרגו ת'עצמם.
מישהו פה לא הרבה להקשיב בשיעורי תנ"ך ביסודי
זה קין והבל...חחח עלאק קיל ואבן XD
וזה לא סיפור פשוט כתוב בתנך "נקמת שבעתיים" משהו כזה בגלל שקין הרג את הבל
אשכרה,כמו שתומר אמר,בן כמה אתה?!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 11-12-2008 בשעה 20:21.
עצה שלי:
אל תקח את הליריקה שלהם ברצינות.
14 וחצי אם אתה מעוניין. אני לא מכי ת,סיפור כי אני אתאיסט וכל הדתות על הזין שלי.. לא צריך למלאות ת'שכל שלי בזיבולים וחרטא ששניים וחצי אנשים המציאו. ועכשיו לא נפתח על זה דיון טוב? כי אז נצטרך אשכול בנושא ונמלא לפחות 80008803 עמודים. אז לא.
כה.. במיוחד אהבתי ת'קליפ. אחד הטובים ביותר!
I don't rly care..
אחי.. T_T
הרבה התחילו לשמוע רוק/מטאל בגלל הסרט TD: The Pick Of Destiny. עד כמה שהוא ישן.. טוב לא כ"כ ישן (2006) זה סרט חזקקק.
ואין מי שלא מכיר את LAST RESORT של PAPA שהדליק הרבה אנשים.. או אולי TIME& TIME AGAIN למרות שהוא פחות מוכר.
מצבי רע אעלק.. חח מצחיק אתה. אם אין לך שומדבר חכם להגיד חוצמי לזיין בשכל אז למה להיות מטומטם ולהגיב סתם?
תכלס לכישרון כמו שיש ל TD או PAPA לא תגיע גם בעוד 100 שנה אז תן כבוד בקטנה. ואני מאוד גאה שהתחלתי לשמוע רוק-מטאל בגלל הסרט של TD. בהתחלה לא סבלתי תז'אנר מוסיקה הזה שחברים שלי חפרו כל פעם עם SLIPKNOT או SOAD בכיתה ז' וזה.. וTD נתן ת'השראה.
עד היום מידי פעם אני שומע Kikapoo, Tribute, Beelezerboss וכל אלה..
באמת אחלה שירים לסטלה.. אני שם אותם כשאני מעשן נרגילה/סיגריות.
הם רגועים כאלה ויפים. וכל מי שלא ראה ת'סרט.. אני מציע לו באמת מכל הלב.. סרט חזק מאוד סך הכל.
נערך לאחרונה על ידי Neal13; 11-12-2008 בשעה 22:21.
סיגריות מביאות לך סטלה?O___O
מי שהתחיל מThe Pick Of Destiny מצבו רע.כן כן מצבו רע וגם שלך.מה שעשית זה כמו לחרבן בלי לאכול.לא שבעת ורק קיבלת חרא.וזה מה שאתה שומע.
חתיכת דביל אני יכול ללמד אותך על מטאל,ופפה רואצ' וTD הם מהלהקות הכי פחות מוכשרות שראיתי.TD זה שני שחקנים דבילים שלא מנגנים בכלל(תראה הופעות.)ופפה רואצ' עושים 4 תווים וראפר טיפש כזה ששר.לא מוכשרים בשיט.פאק איט לבד עם הבאס אני מגיע ליותר כישרון.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!